Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Persoon mishandeld tijdens Koningsdagfestiviteiten in Middelburg

Persoon mishandeld tijdens Koningsdagfestiviteiten in Middelburg

MIDDELBURG - Een persoon is zaterdagavond gewond geraakt bij een geweldsincident tijdens Koningsdagfestiviteiten in de omgeving van de Markt in Middelburg. Een ambulance kwam ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer.

Meer uit Middelburg

Flexibel vervoer in Middelburg

MIDDELBURG - Het openbaar vervoer in Zeeland verandert vanaf 2025. Als aanvulling op de bus, trein en ferry introduceren we flexibel vervoer. De Zeeuwse dorpen en steden worden zo beter bereikbaar. Ook 's avonds en in het weekend. Flexibel publiek vervoer op basis van de vraag van de reiziger. Om dit goed vorm te geven maakt gemeente Middelburg een begin met een inventarisatie van opstapplaatsen, zogenaamde hubs. Voor een succesvolle start wordt reizigers, inwoners en toeristen gevraagd hun mening te geven over de voorgestelde hubs.

12 uur geleden
Schade bij botsing tussen meerdere voertuigen op Rondweg Biggekerke

BIGGEKERKE - Bij een ongeval op de N288 tussen Koudekerke en Biggekerke zijn vanmorgen meerdere voertuigen beschadigd geraakt. Het ongeval zorgde voor vertraging op de weg.

15 uur geleden
Scootmobielongeluk Sportlaan: Bestuurder naar het ziekenhuis

MIDDELBURG - De bestuurder van een scootmobiel is vanmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de Noordsingel in Middelburg. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

15 uur geleden
ZLM-Don Stadsloop Middelburg op 17 mei

MIDDELBURG - De Stadsloop start op 17 mei om 20.00 vanaf de Markt in Middelburg. De route bestaat uit drie rondjes door de binnenstad van totaal 7,5 km. Deelname is mogelijk vanaf 15 jaar. Er kan individueel worden meegedaan of in teamverband met een team van 4 personen.

18 uur geleden
Inschrijving Zeeuwse Boekenprijs opent op 15 mei 2024

MIDDELBURG - De Zeeuwse Boekenprijs (ZBP) 2024 heeft dit jaar een paar belangrijke wijzigingen ten opzichte van eerdere edities. Zo is de jaarlijkse inschrijftermijn voor deelname een maand vervroegd (15 mei t/m 15 juni 2024), is er geen PZC Publieksprijs meer en is het prijzengeld verhoogd naar € 5000,-. Aanmelden gaat via de website van de ZB.

1 dag geleden
Leute meej de meute! Muziekfestival Hrieps gaat zaterdag 11 mei van start

Middelburg - Vandaag zijn de kinderen aan de buurt op Junior Hrieps, zaterdag 11 mei kunnen de volwassen gaan feesten op de 28e editie van het muziekfestival in Grijpskerke. 

1 dag geleden
Vrijdag 10 mei Open Boerderijdagen

Middelburg - Vrijdag 10 mei stellen boerderijen verspreid over heel Nederland hun erf open voor publiek. Jong en oud kan het boerenleven van dichtbij ervaren. 

1 dag geleden