Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Persoon gewond na val van dak in Middelburg

Persoon gewond na val van dak in Middelburg

MIDDELBURG - Een man is maandagochtend gewond geraakt toen hij op een erf aan de Veerseweg (N663) in Middelburg van een dak viel. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer was vermoedelijk met werkzaamheden bezig toen het rond 09.25 uur misging. Nadat was gemeld dat de man naar beneden was gevallen, werden meerdere politie-eenheden, twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter kwam uiteindelijk niet ter plaatse. Volgens een politiewoordvoerder was het slachtoffer aanspreekbaar. Ambulancemedewerkers hebben de man met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Meer uit Middelburg

Twaalf Zeeuwse basisscholen in de race voor een ANWB Verkeersplein

Dit jaar organiseert de ANWB opnieuw de verkiezing 'Een ANWB Verkeersplein voor een schoolplein'. Op een verkeersplein kunnen kinderen veilig oefenen met fietsen en meteen praktijkervaring opdoen. Vanaf vandaag kan iedereen een stem uitbrengen op één van de ruim 300 basisscholen in heel Nederland die in de race zijn voor een ANWB Verkeersplein. In Zeeland doen twaalf basisscholen mee aan de verkiezing. Stemmen kan tot en met vrijdag 31 mei via deze link. 

9 uur geleden
Water verandert in bloed tijdens pro-Palestinademonstratie

MIDDELBURG - Al scanderend liepen woensdagmiddag ongeveer vijftig demonstranten 'met kinderlijken' door de straten van Middelburg om aandacht te vragen voor de strijd tussen Israël en Gaza.

10 uur geleden
Wethouder De Visser slaat eerste paal nieuwbouw Kerkstraat in Koudekerke

KOUDEKERKE - Deze week start de bouw van 16 appartementen en een ontmoetingsruimte aan de Kerkstraat in Koudekerke. Wethouder De Visser en directeur-bestuurder Chris Theuws van Zeeuwland slaan donderdag 16 mei de eerste paal. Naar verwachting is de bouw medio 2025 gereed.

13 uur geleden
Auto ligt uren in sloot bij Westkapelle

WESTKAPELLE - In het buitengebied van Westkapelle, bij de Prelaatweg, is woensdagochtend een personenauto aangetroffen in een droge sloot. 

14 uur geleden
Muziekfestival PopMonument keert terug naar Veere

VEERE - Na twee uitverkochte edities (2021 en 2022) keert muziekfestival PopMonument deze zomer weer terug naar Veere. Op zaterdag 15 juni worden festivalbezoekers meegenomen op een muzikale reis in en langs monumentale gebouwen, met  muziek, kunst en verhalen. In en rondom de Grote Kerk Veere vinden diverse optredens plaats van verschillende artiesten. Naast de Grote Kerk zijn ook onder andere het Stadhuis, de Kleine Kerk en de Zeemanskamer monumenten die meedoen. 

16 uur geleden
In het midden en zuiden plaatselijk dichte mist

Op sommige plaatsen in Nederland is het momenteel mistig. Plaatselijk komt dichte mist voor met zicht minder dan 200 meter. Dit kan hinderlijk zijn voor het verkeer. De komende uren lost de mist op veel plaatsen op. 

18 uur geleden
Lentebraderie bij Yildirim Beyazit Moskee in Middelburg

Van vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei organiseert de Yildirim Beyazit Moskee een lentebraderie. Tussen 10.00 uur tot 21.00 uur kunnen bezoekers Turkse gerechten en drankjes proeven en kennis maken met de moskee. 

1 dag geleden