Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Persoon gewond bij botsing tussen twee auto’s op kruispunt in Kortgene

Persoon gewond bij botsing tussen twee auto’s op kruispunt in Kortgene

KORTGENE - Twee personenauto’s zijn zaterdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Oudedijk met de Veerhavenweg in Kortgene. Hierbij is één persoon gewond geraakt.

Rond 12.20 uur kwamen de twee auto’s met elkaar in aanrijding op het kruispunt in Kortgene. De politie en ambulance kwamen vervolgens ter plaatse. Het ambulanceteam heeft de inzittenden van beide auto’s gecontroleerd. Eén persoon bleek gewond te zijn geraakt bij het ongeval. 

De ontstane schade aan de voertuigen zou op het eerste gezicht meevallen. Eén rijbaan was enige tijd gestremd. De politie leidde het verkeer langs de locatie van het ongeval. 

Meer uit Beveland

Ellen Rotte: ‘Je kunt in dit beroep elke dag leren’

GOES - In het pand van zorglocatie Zuidwester aan de Rommerswalestraat 1 in Goes gonst het van de activiteiten. Geen wonder, want behalve de disciplines Wonen en Zorg staan de deuren van het restaurant en atelier De Hippe Zeeuw (ook dagbestedingsprojecten) op de begane grond uitnodigend open. Ellen Rotte (31) is medewerker dagbesteding en werkt bij twee verschillende groepen op de eerste verdieping.

5 uur geleden
Juf Lydia leert kinderen Holtkampschool een vlot te bouwen

GOES - De ‘openwaterlessen’ van de gemeente Goes en het CIOS zijn niet alleen educatief voor de kinderen, maar ook voor de studenten van de sportopleiding. Zo brengt juf Lydia Hage bij het Goese Meer in de praktijk wat ze leert bij haar opleiding tot sportleider. “Ik ben graag buiten aan het klimmen en watersporten en vind het leuk om met kinderen te werken”, vertelt de negentienjarige studente, terwijl ze in de gaten houdt of alle kinderen hun zwemvest goed dragen.

1 dag geleden
Man uit Goes aangehouden op verdenking van heling fiets

GOES - Politieagenten hebben deze week op het Stationsplein een 49-jarige man uit Goes aangehouden op verdenking van heling van een fiets. De man is aangehouden.

1 dag geleden
Gewonde bij botsing fietsers in Goes

GOES - Bij een ongeluk bij de fietstunnel bij de rotonde aan het Kazerneplein in Goes is zaterdag aan het begin van de middag een vrouw gewond geraakt.

2 dagen geleden
Training ‘Powervrouwen’ laat vrouwen zichzelf herontdekken

Dit najaar begint Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) met de training Powervrouwen voor vrouwen van 18 jaar en ouder die zichzelf willen (her)ontdekken. ‘Bijvoorbeeld op het gebied van identiteit, financiële en sociale weerbaarheid en zingeving.’

2 dagen geleden
Wie houdt Grote Kerk in Goes deze zomer open?

GOES - De Grote of Maria Magdalenakerk is het monumentale hart van de stad. Een prachtige kruisbasiliek waarvan het koor bijna 600 jaar oud is. Tijdens het seizoen komen er duizenden bezoekers en dat aantal groeit nog steeds.  

3 dagen geleden
‘Kiek uut’ voor kiekendiefkuikens op akkers

Het oogstseizoen is weer begonnen. ‘Oppassen dus voor een van de grootste roofvogels van ons land: de bruine kiekendief’, waarschuwt het Steunpunt Bruine Kiekendief.

3 dagen geleden