Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Persoon gewond bij botsing Prelaatweg Aagtekerke

Persoon gewond bij botsing Prelaatweg Aagtekerke

AAGTEKERKE – Eén persoon is vanavond gewond geraakt bij een botsing op de Prelaatweg in Aagtekerke. Twee auto’s en een aanhangwagen raakten beschadigd.

Het ongeval gebeurde omstreeks 18.20 uur op de kruising met de Baaiweg. Een bestuurder van een Litouwse auto stak de Prelaatweg over en botste hierbij op een auto met een aanhangwagen. Door de klap vloog de aanhangwagen open en belandden de vakantiespullen op straat. Bij het ongeval raakte de Litouwse bestuurder gewond.
Diverse buurtbewoners hielpen bij het opruimen van de vakantiespullen. Een aantal jongeren hebben het verkeer om de ongevalslocatie geleid. Beide auto’s en de aanhangwagen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Meer uit Middelburg

Kinderen ontbijten met locoburgemeester in stadskantoor

MIDDELBURG - Op donderdag 6 oktober ontbijten leerlingen uit de groepen 6 en 7 van obs Het Element samen met locoburgemeester Jeroen Louws. Het ontbijt begint om 8.30 uur in het stadskantoor. Wijkwethouder Willemien Treurniet (Dauwendaele) schuift ook aan.

10 uur geleden
Winkelcentrum TREF Middelburg ontvangt BREEAM-NL Excellent certificaat

MIDDELBURG - A.S.R. real estate ontving recent het BREEAM-NL In-Use Excellent certificaat voor winkelcentrum TREF in Middelburg. Een uitzonderlijke prestatie omdat het winkelcentrum gebouwd werd in de jaren ’70. Het winkelcentrum werd vorig jaar opgeleverd na een grondige herontwikkeling en verduurzamingsslag. Dankzij diverse duurzaamheidsmaatregelen werd de energievraag met 60% verlaagd van 345 naar 138 kWh per vierkante meter. Een belangrijke stap richting Paris Proof. 

1 dag geleden
Werkzaamheden bij Woonboulevard Middelburg voor meer veiligheid

MIDDELBURG - In de komende weken worden er werkzaamheden uitgevoerd op en rondom Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’ De aannemer (BAM Infra) van Gemeente Middelburg gaat de werkzaamheden uitvoeren vanaf donderdag 6 oktober t/m woensdag 19 oktober 2022.

1 dag geleden
Aangespoelde vinvis geborgen, veel toeschouwers

WESTKAPELLE – Momenteel wordt de vinvis die gisteren aanspoelde op de Zeedijk van Westkapelle geborgen. De berging trekt veel bekijks.

2 dagen geleden
Muziekfestival Hrieps maakt line-up editie 2023 bekend

GRIJPSKERKE - De organisatie van muziekfestival Hrieps heeft het programma van de zevenentwintigste editie van het evenement te Grijpskerke bekendgemaakt.

2 dagen geleden
Online expositie ‘Zeeland en de West-Indische Compagnie’ geopend

MIDDELBURG - Op zaterdag 1 oktober 2022 is tijdens de Genootschapsdag onder grote belangstelling de online expositie ‘Zeeland en de West-Indische Compagnie’ geopend. De zaal is de eerste in een grotere expositie in samenwerking met de Biblioteca Nacional in Rio de Janeiro en het Nationaal Archief in Den Haag.

2 dagen geleden
Een veiling voor een nieuwe vleugel

MIDDELBURG - De Zeeuwse Concertzaal in Middelburg heeft dringend een nieuwe vleugel nodig. Na jaren van trouwe dienst begint het instrument zoveel mankementen te vertonen dat het niet meer de kwaliteit levert die het zou moeten. Reparatie blijkt niet mogelijk en huur is geen optie omdat er intensief gebruik wordt gemaakt van het instrument. Het kan wel eens zijn dat in de nabije toekomst toppianisten niet op deze vleugel willen spelen. 

2 dagen geleden