Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Persoon belandt onder aan dijk bij ongeval op Schoorse Zeedijk in Kapelle

Persoon belandt onder aan dijk bij ongeval op Schoorse Zeedijk in Kapelle

KAPELLE - Op de kruising van de Schoorse Zeedijk met de Weg langs de Zeedijk in Kapelle is zondagmiddag een verkeersongeval gebeurd. De hulpdiensten kwamen massaal ter plekke. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. 

Rond 14.35 uur heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising van de Schoorse Zeedijk met de Weg langs de Zeedijk. De brandweer, politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. 

Het is onduidelijk wat er precies gebeurd is. Er zou een motorrijder onder aan de dijk zijn beland toen hij moest uitwijken. Het slachtoffer is door de brandweer naar boven getakeld. Over de ernst van zijn verwondingen is nog niets bekend. Hij is met spoed met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Meer uit Reimerswaal

De Zwarte Dame in Kruiningen 'gastvrouw' halve finale schoolschaak

KRUININGEN - Op 1 juni strijkt de halve finale van het Nederlandse schaakkampioenschap onder scholen neer in Kruiningen. Een unieke gebeurtenis, want daarvoor word je als vereniging niet zomaar uitgekozen. Afgelopen zaterdag was er ook al een jeugdcompetitie bij de club (foto) en het jeugd-ledenaantal blijft stijgen, en dat allemaal terwijl het jeugdsegment pas sinds kort weer nieuw leven in is geblazen.

19 uur geleden
Vrachtwagen vast in berm bij rotonde Vierwegen

KAPELLE - Een Poolse vrachtwagen met ruim dertig ton uien is maandagavond vast komen te zitten in de berm bij de rotonde van de Vierwegen bij Kapelle.

1 dag geleden
Oudste inwoner Reimerswaal, Han Bogaard, blaast 102 kaarsjes uit

KRABBENDIJKE - Burgemeester José van Egmond van de gemeente Reimerswaal bracht vrijdag in Krabbendijke een bezoek aan Han Bogaard om hem te feliciteren met zijn verjaardag. Han mag zich met zijn 102 jaar de oudste inwoner van gemeente Reimerswaal noemen. 

1 dag geleden
Lezersfoto van de week komt deze keer uit Yerseke Moer

KAPELLE - De rubriek 'Lezersfoto van de week' in de Reimerswaalse & Kapelse Bode wordt deze eer opgesierd door een foto van Annie van Es uit Kapelle.

2 dagen geleden
Open dag zaterdag bij KNRM Hansweert

HANSWEERT - KNRM-reddingstation Hansweert opent haar deuren tijdens de reddingbootdag op zaterdag 25 mei.

5 dagen geleden
Eenzaamheid is echt niet nodig in Reimerswaal

KRUININGEN - Eenzaamheid is echt niet nodig in de gemeente Reimerswaal. Stichting Senioren Reimerswaal is er voor u! Met de doelstelling, het bevorderen van de zelfstandigheid maatschappelijke integratie en participatie van senioren zonder winstoogmerk. Een en ander geven wij gestalte door het stimuleren, ondersteunen en organiseren van activiteiten op sociaal cultureel en recreatief gebied.

6 dagen geleden
Subsidie voor cultuurprojecten Zeeuwse jongeren

KAPELLE/KRUININGEN - De provincie Zeeland kent zes projecten uit de Impuls Jongerencultuur subsidie toe. Projecten van Cine Zee, Nacht van de Nacht Middelburg, Royal Flush Vlissingen en Stringtogether krijgen samen in totaal 114.720 euro. 

6 dagen geleden