Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Per auto toch afscheid nemen van Huib Menheere

Per auto toch afscheid nemen van Huib Menheere

GOES - Bij de uitvaart van Huib Menheere in Goes konden familie, vrienden en kennissen deze week afscheid van hem nemen in een 'drive goodbye'.

De coronamaatregelen maken, zowel een begrafenis als crematie, ingrijpend anders voor de nabestaanden. Monuta Ensing in Goes biedt de mogelijkheid van een afscheid tijdens de uitvaartplechtigheid waarbij mensen per auto in colonne toch een laatste groet kunnen brengen aan een overledene. "De familie vindt dat er op deze manier toch een mooi eerbetoon aan Huib gebracht kon worden", vertelt uitvaartondernemer Richard Ensing.

Meer uit Beveland

Waterschap zet gezuiverd rioolwater in tegen droogteschade

Waterschap Scheldestromen gaat het gezuiverde rioolwater van de rioolwaterzuiveringen Walcheren (in Ritthem) en Willem Annapolder (in Kapelle) tijdelijk in het achterliggende gebied brengen. Dit is een noodmaatregel om inklinking van veenlagen in de bodem te beperken en blijvende schade door bodemdaling te voorkomen, aldus het waterschap. 

2 uur geleden
Weerbericht: Heet weekeinde voor de boeg

Nederland gaat een hoogzomerse week tegemoet en daarbij zal er regionaal sprake zijn van een hittegolf. 

23 uur geleden
Mevrouw Van Poelje uit Colijnsplaat is honderd jaar

COLIJNSPLAAT - Mevrouw C.C. van Poelje-Sanders uit Colijnsplaat vierde zaterdag haar honderdste verjaardag.

23 uur geleden
Boekenmarkt in Zierikzee gaat na drie jaar weer door

Reizende boekhandel Louis Tinner organiseert op zaterdag 13 augustus een gezellige boekenmarkt op het Havenplein in Zierikzee. Hartje centrum, tussen de winkels en terrassen van Zierikzee, treft u daar boekverkopers uit het hele land met een gevarieerd aanbod aan tweedehands boeken. Van betaalbare lectuur voor de vakantie tot mooie aanwinsten voor uw collectie.

1 dag geleden
Rubriek Goes Gezien: Zwart Sluisje?

Dit is ‘m dan: het Zwart Sluisje waar 96,5 procent van de Goesenaren nog nooit van gehoord heeft. Gelegen aan de parallelweg van de ’s-Heer Hendrikskinderendijk, net buiten de bebouwde kom. Het speelde een poosje verstoppertje, maar een maand geleden is het ontdaan van braam en klimop. Nu kunnen we het er ’s over hebben. En naar kijken.

1 dag geleden
540 kilo afval opgeruimd van Zeeuwse stranden

BEVELAND - Deze week was de laatste Zeeuwse etappe van de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. In totaal is er in vijf dagen tijd 540 kilo afval van de Zeeuwse Noordzeestranden gehaald door 212 vrijwilligers. 

2 dagen geleden
Lisa Streppel: ‘Uiteindelijk heeft het me alleen maar sterker gemaakt’

MIDDELBURG- Ze is nog maar 24, maar Lisa Streppel, beter bekend als DJ Lisa Louise, weet wat ze wil: een carrière in de muziek, als DJ (stijl: Afro Urban) en als organisator van events. De positie van vrouwelijke DJ’s heeft haar speciale aandacht. Die zijn namelijk schaars, in de dance-wereld.

3 dagen geleden