Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Peelandmars over Noord-Beveland krijgt er korte afstanden bij

Peelandmars over Noord-Beveland krijgt er korte afstanden bij

WISSENKERKE - Ook dit jaar is er een Peelandmars. Fanatieke wandelaars kunnen zondag 16 juni, de slotdag van het Eindeloos Eiland Festival (EEF), rond het eiland Noord-Beveland wandelen.

Het is een tocht van 55 kilometer. De mars werd vorig jaar nieuw leven ingeblazen, mede door de Rotaryclub Goes De Bevelanden.

Dit jaar zijn er drie kortere wandelingen uitgezet van zes, vijftien en dertig kilometer. De laatste afstand is nieuw. Verder worden drie ‘mindful-walk-clinics’ gehouden. Tijdens deze clinics van anderhalf uur is er aandacht voor ademhaling, mindfullness en yoga.

Clarahofje

Deelname aan de Peelandmars kost vijftien euro. Kinderen betalen de helft. De clinics kosten twintig euro per persoon. Mensen die meedoen mogen gratis naar EFF. De opbrengst van het evenement gaat naar Hospice 't Clarahofje in Goes.

Meer informatie is te vinden op www.peelandmars.nl.

Meer uit Beveland

Tannie Siereveld onderscheiden voor 45 jaar vrijwilligerswerk in Colijnsplaat

COLIJNSPLAAT - Tannie Siereveld-Coppoolse is dinsdag verrast met de gemeentepenning van de gemeente Noord-Beveland, omdat ze al ruim 45 jaar vrijwilligerswerk doet bij zorgcentrum Cleijenborch in Colijnsplaat.

9 uur geleden
Middelburger aangehouden voor botsing op A58 waarbij auto in brand vloog

's-HEER ARENDSKERKE - Een 38-jarige Middelburger is maandagavond opgepakt voor de botsing op de snelweg A58 waarbij ter hoogte van 's-Heer Arendskerke een auto in brand vloog. 'De Middelburger wordt verdacht van het rijden onder invloed van alcohol en drugs, het weigeren van de bloedproef, het rijden met een geschorst rijbewijs en gevaarlijk rijgedrag', meldt de politie dinsdag. De snelweg was enige tijd dicht door dit ongeluk.

14 uur geleden
Projectprocedure nieuwe kerncentrales begint, geïnteresseerden kunnen vanaf vrijdag mening geven

BORSSELE - Vrijdag begint het voornemen voor de bouw van twee kerncentrales en het voorstel voor participatie. Dit is de eerste stap van de projectprocedure om tot een definitieve locatiekeuze te komen. Borssele is de voorkeurslocatie voor de bouw. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat nodigt geïnteresseerden tussen 23 februari en 4 april uit om mee te denken over het onderzoek voor de bouw van de twee nieuwe kerncentrales. 

15 uur geleden
Echtpaar Platschorre uit Ellewoutsdijk 65 jaar getrouwd

ELLEWOUTSDIJK - Meneer en mevrouw Platschorre uit Ellewoutsdijk zijn dinsdag 65 jaar getrouwd.

16 uur geleden
Snelweg A58 deels dicht door autobrand bij 's-Heer Arendskerke

's- HEER ARENDSKERKE - De snelweg A58 was maandagavond ter hoogte van 's-Heer Arendskerke even dicht richting Bergen op Zoom vanwege een autobrand. Inmiddels is er één rijstrook weer open.

1 dag geleden
Crowdfunding voor door bedrijfsbrand gedupeerde Teunis van Nes

KLOETINGE - Oldtimerclub Midden-Zeeland heeft een crowdfunding opgezet voor ondernemer Teunis van Nes. Zijn bedrijfsloods aan de Westeinde in Kloetinge is op woensdag 7 februari door een grote brand in de as gelegd.

1 dag geleden
Aan de keukentafel bij Forianne en Roy Magnus: 'Onze kracht is dat we dingen samen doen'

GOES - Sinds 1998 hebben Forianne en Roy Magnus uit Goes een kaas- en specialiteitenwinkel in het centrum van Middelburg: Fromagerie Forianne. Ze waren nog jong toen ze begonnen, wat voor de nodige verbazing zorgde bij leveranciers, banken en klanten. Het koppel zette door en bouwde aan hun droom. Tevreden en dankbaar vertellen ze over hun weg en blikken ze vooruit.

1 dag geleden