Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Paul Witteman acht kans op nieuw programma 'zeer klein'

Paul Witteman acht kans op nieuw programma 'zeer klein'

HILVERSUM (ANP) - Paul Witteman acht de kans "zeer klein" dat hij na het stoppen van Podium Witteman nog een nieuw tv-programma gaat maken. Dat zei de presentator woensdag in de talkshow Khalid & Sophie op NPO 1. Witteman kondigde onlangs aan na acht seizoenen afscheid te nemen van zijn muziekprogramma. Een kortstondig televisieoptreden sluit de 75-jarige presentator echter niet uit.

"Het zal misschien niet de laatste keer zijn, deze avond, dat je me op televisie ziet", zei Witteman aan tafel. "Als mensen zeggen: ik wil graag dat je juryvoorzitter wordt van een klassiek programma, nou, dan doe ik dat. Dat vind ik leuk. Maar in termen van 'Witteman gaat weer een nieuw programma in elkaar timmeren en de komende tien jaar zien we hem op de buis', die kans acht ik zeer klein."

Volgens Witteman zijn er "ergere dingen" dan stoppen. Podium Witteman doet het "ontzettend goed", zei hij. "Daardoor kun je vertrekken op een manier die bevrediging wekt." De laatste twee weken nadat hij zijn afscheid van het programma aankondigde heeft hij "aardige en ondersteunende reacties" gehad. "Dat is voor iemand met een wankel geloof in zichzelf mooi meegenomen."

De laatste aflevering van het NTR-muziekprogramma Podium Witteman is op zondag 15 mei te zien op NPO 2. De omroep is met de NPO in gesprek over een opvolger voor Podium Witteman.

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

1 jaar geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

1 jaar geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

1 jaar geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

1 jaar geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californiƫ, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

1 jaar geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

1 jaar geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

1 jaar geleden