Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Parkeerplekken De Willem Ruysstraat voortaan voor vergunninghouders

Parkeerplekken De Willem Ruysstraat voortaan voor vergunninghouders

VLISSINGEN - De parkeerplaatsen aan De Willem Ruysstraat in Vlissingen worden plaatsen voor vergunninghouders.

Het gaat om het stuk tussen de Aagje Dekenstraat en de Van Dishoeckstraat.

Het college van burgemeester en wethouders wil dat de plekken beschikbaar blijven voor de bewoners van de nieuwbouwwoningen aan De Willem Ruysstraat. Nu staan er vrijwel elke dag mensen die in de binnenstad moeten zijn en geen gebruik willen maken van de betaalde plaatsen.

Meer uit Vlissingen

'Reinier de bootjesman' komt naar Vlissingen Maritiem

VLISSINGEN - Hij is een fenomeen in de Amsterdamse grachten: Reinier de bootjesman met zijn muziekboot. Hij komt tijdens Vlissingen Maritiem op zaterdag 1 juni voor het Vrolijk Varend Defilé Vlissingen. Iedereen die een bootje heeft wordt gevraagd deze te versieren en mee te varen met het defilé.

17 uur geleden
Tien jaar Project Postmaatje: 'De goeie zijn met meer'

VLISSINGEN - Een leuke kaart sturen naar iemand die eenzaam is, ziek is, iemand die jarig is of iemand die gewoon wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Dat is in het kort wat het Project Postmaatje behelst. Het project begon tien jaar geleden in Vlissingen en tegenwoordig zijn de postmaatjes in heel Nederland en ook in België actief.

19 uur geleden
Sira Kamermans nieuwe directeur-bestuurder l'escaut

VLISSINGEN - Sira Kamermans wordt per 1 juli 2024 aangesteld als directeur-bestuurder van l'escaut. De huidige directeur-bestuurder, Jan Leo van Deemter, neemt met ingang van 1 juli 2024 afscheid. Sira Kamermans is op dit moment werkzaam als manager wonen bij zorgorganisatie Allevo.

1 dag geleden
Auto met meetboot geschaard A58 Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - Op de A58 bij Oost-Souburg is bij een ongeval een meetboot van een trailer gevallen. De snelweg is vanwege het ongeval tijdelijk afgesloten.Een bedrijfsauto reed richting Bergen op Zoom toen het rond 09.30 uur misging in de buurt van het viaduct bij de Ritthemsestraat. Door onbekende oorzaak schaarde de trailer en belandde de boot, die is uitgerust voor het uitvoeren van stromingsmetingen op binnenwateren, op het wegdek.Bij het ongeluk raakte gelukkig niemand gewond. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse. Vanwege het ongeluk is de snelweg ter plekke afgesloten maar verkeer kan passeren via de af- en oprit en heeft zodoende geen grote hinder van het incident.

1 dag geleden
Jarige Watergeuzen zoeken oud-leden voor reünie

VLISSINGEN - Scoutinggroep de Watergeuzen bestaat dit jaar 75 jaar en viert dat met verschillende activiteiten, waaronder een jubileumkamp op het Scoutcentrum Zeeland in Veere dat van 31 mei tot en met 2 juni wordt gehouden. Tijdens het kamp wordt er een receptie gehouden voor oud-leden van de scoutinggroep, de Watergeuzen kunnen niet alle oud-leden bereiken en doen daarom een oproep.

3 dagen geleden
Auto over de kop op A58: 18-jarige bestuurder mogelijk onder invloed van drugs

RITTHEM - Vanochtend heeft op de A58 bij Ritthem een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Zeker twee personen zijn ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Eén van hen was zwaargewond, zo meldt de politie.

3 dagen geleden
Voor de vijfde keer beschieting in Vlissingen, ditmaal park Koudekerkseweg

VLISSINGEN -  Zaterdagavond is Vlissingen voor de vijfde keer opgeschrikt door een melding van een schietpartij. Er zijn door de melder knallen gehoord.

4 dagen geleden