Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

OVY houdt extra lange najaarsactie

OVY houdt extra lange najaarsactie

YERSEKE – Ondernemersvereniging Yerseke (OVY) houdt, net als vorig jaar, een grote najaarsactie waarbij klanten prijzen kunnen winnen met het inleveren van kassabonnen. De actie begint woensdag (2 november) en duurt tot zaterdag 3 december.

Van 2 november tot 3 december kunnen klanten hun kassabonnen van de OVY-leden sparen en bewaren in een speciale envelop die de winkeliers meegeven. Per (minimaal) honderd euro aan kassabonnen in de envelop kunnen klanten die inleveren bij de leden van de ondernemersvereniging en meedingen naar de prijzen. De eerste prijs is tegoed à 450 euro van Bungalows.nl. De tweede prijs is een minuut gratis winkelen bij supermarkt Albert Heijn in Yerseke. De derde prijs is een Philips airfryer van Elektro Lamper in Yerseke ter waarde van 129 euro. Daarnaast zijn er vijf waardebonnen van vijftig euro te winnen die bij ieder OVY-lid in te leveren zijn.

Verlengd

“We hebben de actieperiode verlengd ten opzichte van vorig jaar, toen was het drie weken, zodat je langer de tijd hebt om tot de honderd euro te komen”, vertelt OVY-voorzitter Lennert Steketee. De actie was vorig jaar een succes en met deze langere looptijd verwacht hij dit keer nog meer enveloppen. Die gaan allemaal in een grote viston en daaruit worden de winnaars getrokken. “Vorig jaar deden er ook veel mensen van buiten Yerseke mee. Het is fijn om te zien dat mensen van buiten het dorp ook graag naar Yerseke komen.”

Groei

De winnaars van de waardebonnen hebben uitgebreid de keuze om die te verzilveren, want er zijn de afgelopen tijd veel nieuwe OVY-leden bijgekomen, vertelt Steketee. Het totaal staat nu op 36. “Inmiddels zijn bijvoorbeeld ook horecaondernemers, een osteopathiepraktijk en reclamebureau aangesloten, dus het wordt steeds meer een brede, volwaardige ondernemersvereniging.” De OVY wil in samenwerking met zoveel mogelijk partijen positieve aandacht voor Yerseke genereren en dat werkt blijkbaar, verklaart de voorzitter de groei van de vereniging. “Met meer leden heb je ook meer budget om activiteiten te organiseren, zoals de intocht van Sinterklaas. En we hebben sinds kort ook een website.”

Meer informatie

Vanwege de coronapandemie kon er vorig jaar geen publiek bij de trekking van de winnaars aanwezig zijn. De OVY bekijkt of dat dit jaar wel mogelijk is. Kijk voor meer informatie op www.ovyerseke.nl

Meer uit Reimerswaal

'We gaan voor feestdag waarop heel Yerseke trots kan zijn'

YERSEKE - Er is nog het nodige werk te verzetten, maar Yerseke at Sea staat al stevig in de steigers. Op zaterdag 17 augustus is het mosselen, oesters en sfeer in de haven. De nadruk ligt niet op kwantiteit, maar op kwaliteit, vertelt de organisatie achter het nieuwe festival.

2 uur geleden
Lionsclub Kapelle-de Bevelanden doneert 2.500 euro aan Stichting Lentekind

KAPELLE - Lionsclub Kapelle-de Bevelanden heeft donderdag 11 april een donatie van 2.500 euro geschonken aan Stichting Lentekind. 

8 uur geleden
Treinreiziger aangehouden bij Kapelle

KAPELLE - Een treinreiziger (24) is woensdag aangehouden bij Kapelle.

1 dag geleden
Programma Koningsdag 2024 Kruiningen

KRUININGEN - Het Oranjecomité Kruiningen organiseert weer de jaarlijkse Koningsdagviering.

1 dag geleden
Nieuw brug verbindt wijken Hansweert

HANSWEERT - Wethouder Maarten Both van de gemeente Reimerswaal heeft donderdag op een soort waterfiets de brug aan de Sloestraat in Hansweert feestelijk in gebruik genomen.

1 dag geleden
Hulpdiensten oefenen ongeval bij sluizen Hansweert

HANSWEERT - Het sluizencomplex bij Hansweert was maandag het decor voor een grote, multidisciplinaire oefening van de hulpdiensten. De brandweer, ambulancedienst, politie en Rijkswaterstaat namen deel aan een complex scenario in een van de, op dit moment in onderhoud zijnde, sluiskolken.

2 dagen geleden
PvdA Kapelle en D66 Kapelle roepen provincie op vaste buslijn Wemeldinge te behouden

WEMELDINGE - De provincie Zeeland heeft in haar vernieuwde aanbestedingsplan voor het busvervoer in Zeeland nog steeds de huidige lijn door Wemeldinge geschrapt. Daartegen komen PvdA Kapelle en D66 Kapelle in opstand.

2 dagen geleden