Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Overleden slachtoffer is 24-jarige man uit Goes

Overleden slachtoffer is 24-jarige man uit Goes

GOES - De man die donderdagavond bij een vermoedelijke schietpartij in Goes om het leven kwam is een 24-jarige man uit Goes. Dat maakt de politie vrijdagmiddag bekend. Ze vraagt getuigen zich te melden.

Het slachtoffer zou zijn neergeschoten op het Geldeloozepad in Goes. Hij kwam rond 22.40 uur aan bij het ziekenhuis en bleek zwaargewond. Medische hulp mocht niet meer baten en kort nadat hij aankwam in het ziekenhuis is hij overleden.

Drie mannen zijn als getuigen meegenomen naar het politiebureau en gehoord, laat de politie weten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie zet een Team Grootschalige Opsporing (TGO) in om de zaak te onderzoeken.

De politie vraagt getuigen van het incident zich te melden via telefoonnummer 0900-8844. ‘Spreekt u liever anoniem met de politie? Bel dan 0900-8844, noem uw naam niet en vraag direct naar TCI (Team Criminele Inlichtingen). Vermeld als u belt het zaaknummer 2022024402.’

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Bram Altman 3 maanden geleden
Wannabe Pablo Escobars die op een verlaten parkeerterrein afspreken voor een drugsdeal. De hele Golfjes-club was erbij maar een van de kopers was niet zo in zijn nopjes met de geleverde waren.... Mocro Maffia in het echt, heb je geen Videoland voor nodig.

Meer uit Beveland

Lezing over ‘De Zeeuwse Lijn’ op vrijdag 10 juni

GOES - Jan van der Male geeft een lezing over ‘de Zeeuwse Lijn’ op vrijdag 10 juni om 19.30 uur in buurthuis De Pit in Goes-Zuid. 

6 uur geleden
Politieauto botst op zwanger hert

GOES - Een politiebus is vannacht op de A256 op een overstekend hert gereden. Het moederhert en twee babyhertjes overleefden de klap niet.

7 uur geleden
Gewonde bij ongeval in woonwinkel Goes aan de Marconistraat

GOES - In een winkel bij de woonboulevard in Goes is gisteravond iemand gewond geraakt toen hij bekneld was komen te zitten. Het slachtoffer raakte voor zover bekend niet ernstig gewond.

9 uur geleden
Automobilist ramt verkeersbord en rijdt van talud Nieuwdorp op Julianaweg

NIEUWDORP - Een automobilist is gisterochtend bij Nieuwdorp tegen een groot verkeersbord gereden om vervolgens van een talud te rijden en in de bosjes tot stilstand te komen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

10 uur geleden
Provinciale archieven Zeeland 1950-1991 nu raadpleegbaar

MIDDELBURG - Een groot aantal archieven is officieel overbracht naar het Zeeuws Archief en nu raadpleegbaar. Het gaat om provinciale archieven, waaronder het griffiearchief uit de periode 1950-1991. Woensdag 25 mei heeft tijdens een minisymposium de symbolische overdracht plaatsgevonden en is de waarde van deze archieven belicht.

12 uur geleden
Goese Sandra Konst brengt eerste roman uit

GOES - Na twee kinderboeken te hebben geschreven, heeft Sandra Konst met ‘Zoutman’ haar eerste roman afgeleverd. “Ik ben er heel trots op”, vertelt de geboren en getogen Goese.

1 dag geleden
Dorpskerk Heinkenszand blij met hulp gemeente bij subsidieaanvraag

HEINKENSZAND – De afgelopen jaren zijn in de Dorpskerk in Heinkenszand onder meer muren en de kerktoren gerestaureerd, extra vloeren aangebracht en het haantje op de nok van het dak – ook wel dakruiter genoemd - opnieuw verguld. Nu is er een nieuwe subsidie aangevraagd om de komende zes jaar verder onderhoud te plegen, want bijvoorbeeld het lood tussen de toren en het dak is aan vernieuwing toe. “Voor zulke klussen heb je een hoogwerker nodig en dan kost het algauw 20.000 euro, dus dat hakt erin”, vertelt Bas Quist, die al jaren betrokken is bij de Dorpskerk. “Gelukkig helpt de gemeente ons met de aanvraag voor de subsidie. Dat bespaart de kerk een hoop geld.”

1 dag geleden