Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Overleden persoon aangetroffen in woning aan De Schuur in Kapelle

Overleden persoon aangetroffen in woning aan De Schuur in Kapelle

KAPELLE - In een woning aan De Schuur in Kapelle is zondag een overleden persoon aangetroffen door de hulpdiensten. Omdat de deur per ongeluk was dichtgevallen moest de brandweer een ruit forceren.

Nadat er een melding van een reanimatie bij De Schuur in Kapelle binnen kwam bij de meldkamer kwamen de hulpdiensten in actie. Ook werd een traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen, maar die kwam niet meer ter plaatse. De melder was dusdanig geschrokken dat de deur werd dichtgetrokken. Daarom moest de brandweer een raam inslaan om binnen te kunnen komen. Eenmaal binnen bleek dat reanimatie niet meer nodig was, omdat de persoon al was overleden. 

Het is niet duidelijk wat de oorzaak van het overlijden was of hoe lang het slachtoffer daar al lag. De politie was nog aanwezig bij de woning in afwachting van de schouwarts die nog langs moest komen. Na onderzoek concludeerde deze dat het een natuurlijk overlijden betrof. Hierop is een uitvaartondernemer ingeschakeld.

Meer uit Reimerswaal

Grote controle garageboxen in Reimerswaal levert geen bijzonderheden op

KRUININGEN - De gemeente Reimerswaal heeft maandag ruim 250 garageboxen en opslaglocaties gecontroleerd op mogelijke criminele activiteiten. Dit gebeurde in Yerseke, Hansweert, Kruiningen, Krabbendijke, Waarde en Rilland. ‘Tijdens de controle zijn er geen bijzonderheden geconstateerd’, laat de gemeente Reimerswaal weten.

2 minuten geleden
Hansweert maakt zich op voor feestweekeinde

HANSWEERT - Zaterdag en zondag (10 en 11 december) viert Hansweert, na twee jaar wachten, eindelijk het 50-jarig jubileum van de gemeente Reimerswaal. Het belooft een waar winterfestijn te worden met een goed gevuld programma voor jong en oud. 

3 uur geleden
Auto in sloot langs A58 bij Rilland

RILLAND - Bij de snelweg A58 is maandagmiddag een auto in de sloot beland ter hoogte van Rilland. De enige inzittende is veilig uit de auto gekomen, laar de brandweer weten.

20 uur geleden
Kerstmarkt in de Grote Kerk Veere

VEERE - Dit jaar herintroduceert de Grote Kerk Veere de Kerstmarkt in het kerkgebouw. Eentje waar kunst, cultuur en duurzame producten samenkomen. Dertien jaar geleden werd de laatste, een vierdaagse!, Kerstmarkt in de Grote Kerk Veere georganiseerd.

1 dag geleden
Duurzame dijkverzwaring bij Hansweert: elektrische machines aangeschaft

HANSWEERT - Aannemers KWS en Van Oord nemen de komende jaren de dijkversterking bij Hansweert voor hun rekening. In samenwerking met waterschap Scheldestromen doen zij hun best om niet alleen de dijk te verbeteren, maar ook de duurzaamheid van projecten als deze. 

3 dagen geleden
Leerlingen De Welle in Kruiningen openen expositie

KRUININGEN - Op basisschool De Welle in Kruiningen is een bijzondere expositie geopend. De tentoonstelling is de eindpresentatie van het project ‘De Vlechtheg II’ waaraan alle leerlingen van de school de afgelopen twee maanden gewerkt hebben.

3 dagen geleden
Verenigingen verpulveren Grote Clubactie record: € 12.8 miljoen

KAPELLE/KRUININGEN - Met een opbrengst van bijna € 13 miljoen verbreekt de Grote Clubactie voor het derde jaar op rij al haar records. Verenigingen uit Reimerswaal haalden samen € 8250 op. Zijne Majesteit de Koning gaf de voorzet met zijn bewogen quote en iedereen kopte deze massaal in.

4 dagen geleden