Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Overleden persoon aangetroffen in woning aan De Schuur in Kapelle

Overleden persoon aangetroffen in woning aan De Schuur in Kapelle

KAPELLE - In een woning aan De Schuur in Kapelle is zondag een overleden persoon aangetroffen door de hulpdiensten. Omdat de deur per ongeluk was dichtgevallen moest de brandweer een ruit forceren.

Nadat er een melding van een reanimatie bij De Schuur in Kapelle binnen kwam bij de meldkamer kwamen de hulpdiensten in actie. Ook werd een traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen, maar die kwam niet meer ter plaatse. De melder was dusdanig geschrokken dat de deur werd dichtgetrokken. Daarom moest de brandweer een raam inslaan om binnen te kunnen komen. Eenmaal binnen bleek dat reanimatie niet meer nodig was, omdat de persoon al was overleden. 

Het is niet duidelijk wat de oorzaak van het overlijden was of hoe lang het slachtoffer daar al lag. De politie was nog aanwezig bij de woning in afwachting van de schouwarts die nog langs moest komen. Na onderzoek concludeerde deze dat het een natuurlijk overlijden betrof. Hierop is een uitvaartondernemer ingeschakeld.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Reimerswaal

Petra van Wingerden beëdigd als waarnemer in Reimerswaal

KRUININGEN - Petra van Wingerden-Boers (67) is dinsdagavond beëdigd als waarnemend burgemeester van de gemeente Reimerswaal. Ze vervangt voor onbepaalde tijd burgemeester José van Egmond, die herstellende is van een dubbele longembolie.

12 uur geleden
Zangdienst in de Vrije Evangelische Gemeente Yerseke

YERSEKE - Op vrijdag 29 oktober om 19.30 uur is er een zangdienst in de Vrije Evangelische Gemeente, aan de Kaaistraat 20 in Yerseke.

14 uur geleden
The City Line Dancers in Hansweert houdt jubileumavond

HANSWEERT - Dansvereniging The City Line Dancers in Hansweert bestaat tien jaar en houdt op maandag 1 november van 20.00 tot 22.00 uur een jubileumavond.

1 dag geleden
Meester Alfons met circusshow uitgezwaaid

RILLAND - Meester Alfons Govers heeft vrijdag als spreekstalmeester van Circus Rotjeknor afscheid genomen van zijn basisschool De Horizon in Rilland. Na 42 jaar verbonden te zijn geweest aan dezelfde school gaat de 66-jarige Govers per 1 november genieten van zijn pensioen. Als afscheid organiseerde de school op zijn laatste dag - deze week is het herfstvakantie - een circusshow voor hem. Alle kinderen en leerkrachten studeerden samen een circusshow in.

1 dag geleden
Uitgestelde Franse Slag Mars is ‘daverend succes’

KAPELLE - De Franse Slag Mars in en om Kapelle is zaterdag succesvol verlopen.

1 dag geleden
Medaille voor brandweerman Gerard Freijser uit Rilland

RILLAND - Gerard Freijser ontving zaterdag de vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid voor zijn jarenlange inzet bij de vrijwillige brandweer in Rilland.

2 dagen geleden
Muziekvereniging Mozart Yerseke huldigt vier jubilarissen

YERSEKE - Langzamerhand weer een beetje terug naar normaal is ook weer de norm bij de Yersekse muziekvereniging.

2 dagen geleden