Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Overleden persoon aangetroffen in woning aan De Schuur in Kapelle

Overleden persoon aangetroffen in woning aan De Schuur in Kapelle

KAPELLE - In een woning aan De Schuur in Kapelle is zondag een overleden persoon aangetroffen door de hulpdiensten. Omdat de deur per ongeluk was dichtgevallen moest de brandweer een ruit forceren.

Nadat er een melding van een reanimatie bij De Schuur in Kapelle binnen kwam bij de meldkamer kwamen de hulpdiensten in actie. Ook werd een traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen, maar die kwam niet meer ter plaatse. De melder was dusdanig geschrokken dat de deur werd dichtgetrokken. Daarom moest de brandweer een raam inslaan om binnen te kunnen komen. Eenmaal binnen bleek dat reanimatie niet meer nodig was, omdat de persoon al was overleden. 

Het is niet duidelijk wat de oorzaak van het overlijden was of hoe lang het slachtoffer daar al lag. De politie was nog aanwezig bij de woning in afwachting van de schouwarts die nog langs moest komen. Na onderzoek concludeerde deze dat het een natuurlijk overlijden betrof. Hierop is een uitvaartondernemer ingeschakeld.

Meer uit Reimerswaal

Lezersfoto van de week: Donkere wolken boven de moer

YERSEKE - De rubriek 'Lezersfoto van de week' in de Reimerswaalse & Kapelse Bode toont deze keer een foto van Marian Willeboer-Goeree. 'Donkere wolken boven de Yerseke Moer', schrijft ze erbij.

3 uur geleden
Skeelerronde door Krabbendijke

KRABBENDIJKE - IJs- en skeelervereniging Krabbendijke houdt op woensdag 19 juni de 27e skeelerronde door Krabbendijke.

1 dag geleden
Bijeenkomst over nieuwbouw school en gymzaal Wemeldinge

WEMELDINGE - Maandag (17 juni) houdt de gemeente Kapelle een informatiebijeenkomst over de bouwplannen voor het nieuwe Integraal Kind Centrum (IKC) en de nieuwe gymzaal in Wemeldinge. 

2 dagen geleden
Darter Kay Schuurbiers Nederland Kampioen bij aspiranten

KRABBENDIJKE - Kay Schuurbiers (14 jaar) uit Krabbendijke is zondag na een spannende strijd Nederlands Kampioen geworden bij de dart-aspiranten.

3 dagen geleden
Mag de vlag uit? Stuur jouw Geslaagd-foto in en straal in de Bode!

KRUININGEN/KAPELLE - De vlag kan vandaag uit bij veel eindexamenleerlingen. Zij krijgen namelijk te horen of zij geslaagd zijn. Ben je geslaagd of wil je iemand die geslaagd is verrassen? Stuur dan jouw geslaagd-foto in en wie weet staat jouw foto volgende week in de Bode!

4 dagen geleden
Onderzoek naar energieoplossing Olzendepolder, eerste resultaten eind dit jaar

KRUININGEN - Hoe kunnen bedrijven in de Olzendepolder in Yerseke slimmer energie gebruiken en elkaar helpen als de één een stroomoverschot heeft en de ander een tekort? Dat moet onderzoek, dat de gemeente Reimerswaal betaalt, uitwijzen. Eind dit jaar worden de eerste resultaten verwacht.

4 dagen geleden
'Groene' tegel tegen zwerfafval onthuld in Wemeldinge

WEMELDINGE - De Kapelse wethouder Jon Herselman, kinderburgemeester Claire en voorzitter Vrouwen van Nu Joke Folmer onthulden vorige week een tegel op het Dorpsplein in Wemeldinge als actie voor een schoner milieu.

5 dagen geleden