Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ovenbrand in woning binnenstad Goes

Ovenbrand in woning binnenstad Goes

GOES - In een woning in het centrum van Goes heeft dinsdagavond een korte tijd een brand gewoed. Bij de brand kwam flink wat rook vrij.

Het vuur werd omstreeks 21.45 uur gemeld in een woning aan de Lange Vorststraat. Toen de brandweer ter plaatse was gekomen met een tankautospuit en een autoladder bleek dat er in een woning boven een winkel een brandje had gewoed in een oven waarin enkele spullen opgeslagen lagen. De brandweerlieden hadden de brand snel onder controle en hebben de woning geventileerd.

Meer uit Beveland

Bevrijdingsmuseum Zeeland wil verduurzamen met nieuw zonnepanelenveld

NIEUWDORP - Het Bevrijdingsmuseum Zeeland in Nieuwdorp kijkt terug op een positief jaar waarin voor het museum, als een van de weinige, de bezoekersaantallen groeiden. Ook in 2023 blijft het museum, net als vele andere musea, druk bezig met verduurzaming. 

8 uur geleden
Overlast gevende man (31) uit Goes aangehouden aan de Grote Markt

GOES - Agenten hebben gisteravond rond 22:25 uur op de Grote Markt een 31-jarige Goesenaar opgepakt. De man gedroeg zich vervelend op straat en in verschillende horecagelegenheden en is uiteindelijk aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.

1 dag geleden
Bestuurder gaat door het lint bij controle door politie aan de Kandtweg

GOES - Agenten hebben gistermiddag aan de Kandtweg in Goes een 37-jarige man uit Gilze aangehouden. Hij zat vermoedelijk onder invloed van drugs achter het stuur, beledigde een agent en was bezig met het bedrijfsmatig vervoeren van goederen terwijl hij daar niet de juiste papieren voor had.

1 dag geleden
Traumahelikopter landt in Kapelle voor gewond kind

KAPELLE - In het sportcentrum aan de Vroonlandseweg heeft gisteren in Kapelle een incident plaatsgevonden. Hierbij is een kind gewond geraakt.

1 dag geleden
Rubriek Goes Gezien: ? Dit weekend meedoen aan de Tuinvogeltelling

Toen ik mijn negenjarige kleindochter vroeg welke vogel dit is, aarzelde ze. Ze vermoedde een strikvraag. ‘Lijkt op een vink’, zei ze, ‘maar de witte strepen aan de zijkant zie je niet.’ Het moge duidelijk zijn: kleindochter weet veel meer van vogeltjes dan ik op die leeftijd. Maar ik had geen opa met wie je bijvoorbeeld samen meedoet aan de Nationale Tuinvogeltelling, komend weekeinde weer.

2 dagen geleden
Ook Goes' museum wil besparen: 'Maar de kachel op 14 graden zetten, zit er niet in'

GOES - Na 2020, een rampjaar voor musea, steeg het aantal bezoekers in 2021, maar pas in 2022 kwam het voor de meeste musea terug in de buurt van het oude niveau. Ook voor het Historisch Museum de Bevelanden in Goes stegen de bezoekersaantallen het afgelopen jaar flink. 

2 dagen geleden
Jongen gewond na vermoedelijke steekpartij in Goes

GOES - Een 17-jarige jongen uit Oostburg is donderdagavond gewond geraakt bij een mogelijke steekpartij aan het Kolveniershof in Goes. Een 17-jarige jongen en 41-jarige man zijn als verdachten aangehouden.

2 dagen geleden