Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Oude telefoontjes inleveren voor Stichting Opkikker

Oude telefoontjes inleveren voor Stichting Opkikker

KAPELLE - Van 1 t/m 30 april worden in de Gemeente Kapelle oude mobieltjes ingezameld voor de Stichting Opkikker. Mobiele telefoons inzamelen voor Stichting Opkikker, Jesse Mulder uit Oldebroek is er fanatiek mee bezig.

“Ik overwon kanker en verzamelde al zo’n 60.000 mobieltjes voor Stichting Opkikker en ga nu voor de 100.000!” De inmiddels 17-jarige Jesse Mulder zet zich sinds 2011 in als ambassadeur voor Stichting Opkikker.
Dit doet hij onder andere door mobiele telefoontjes in te zamelen. Inmiddels heeft hij ruim 60.000 mobieltjes ingezameld wat al meer dan €100.000 heeft opgebracht. Voor elke oude mobiel ontvangt Stichting Opkikker een vergoeding en hiermee kunnen zij Opkikkerdagen organiseren voor gezinnen met een langdurig ziek kind.
Toen Jesse startte met de inzameling was het doel om 100 mobieltjes in te zamelen. Nu, een aantal jaren later, is zijn doelstelling bijgesteld naar 100.000 mobieltjes!

Ambassadeur
“Ik ben ambassadeur geworden, omdat ik zelf van een Opkikkerdag heb mogen genieten. In 2011 was ik heel vaak in het ziekenhuis om te genezen van kanker. Toen ik net klaar was met de behandelingen kreeg ik van Stichting Opkikker een Opkikkerdag. Dit was een hele bijzondere dag vol verrassingen. Ik mocht mee achterop een Harley motor, heb gevlogen in een helikopter, ben mee geweest in een supersnelle sportauto en mocht forel gaan vissen. Het was een dag om nooit te vergeten!”

Stichting Opkikker
Stichting Opkikker organiseert Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat de leuke dagen nét even iets langer duren. Om deze Opkikkerdagen te kunnen organiseren is Stichting Opkikker afhankelijk van giften, donaties en de opbrengst van acties. De mobieltjesactie is zo’n actie! Inzameling Zowel oude nog werkende, maar ook kapotte mobiele telefoons (met of zonder oplader) kunnen worden ingeleverd en worden gerecycled.
U helpt toch ook mee om nog meer kinderen die ziek zijn of ziek zijn geweest ook van zo’n geweldige Opkikkerdag te laten genieten? Daarnaast helpt u ook het milieu om oude mobieltjes te recyclen. U kunt uw oude mobieltje afgeven in de inzamelingsdozen die staan bij: Drogist Hofs-Gijssel, Wilhelminastraat 52, Wemeldinge; Lectori Boekhandel, Weststraat 9-11, Kapelle.

Meer uit Reimerswaal

Rook in Waarde: Heftruck vat vlam in boerenschuur aan Middenweg

WAARDE - In een boerenschuur aan de Middenweg te Waarde stond vanochtend vroeg een heftruck in brand. Daardoor ontstond er veel rook. De brandweer bluste de brand.

14 uur geleden
Answest is zaterdag op z'n best met Winterfestijn op het plein

HANSWEERT - Stichting Answest op z'n best houdt zaterdag (9 december) een nieuwe editie van het Winterfestijn op het plein. Op het dorpsplein is het tussen 12.00 en 23.00 uur beregezellig tijdens allerlei activiteiten.

1 dag geleden
Orgelconcert in Johanneskerk Kruiningen in sfeer van advent en kerst

KRUININGEN - In de Johanneskerk in Kruiningen vindt zaterdagavond (9 december) een orgelconcert plaats in de sfeer van advent en kerst.

1 dag geleden
Kerst op het plein in Biezelinge begint vrijdag met lampionnenoptocht

KAPELLE - Ook dit jaar staat er een kerstboom op het Marktplein in Biezelinge. Vrijwilligers organiseren verschillende activiteiten om er een gezellige kerstperiode van te maken. Vrijdagavond (8 december) gaat het licht aan in de boom. Samen met showkorps Jonge Kracht brengen inwoners het licht naar de kerstboom in een lampionnenoptocht. 

2 dagen geleden
Scooterrijder ten val op Oude Rijksweg bij Waarde, vermoedelijk na botsing met fietser

KRABBENDIJKE - Op de parallelweg van de Oude Rijksweg (N289), tussen Waarde en de Krabbendijke, is donderdag een scooterrijder ten val gekomen. Dat gebeurde vermoedelijk na een aanrijding met een fietser, maar daarover kan de politie nog geen uitsluitsel geven. 

2 dagen geleden
Biezelinge komt in kerstsferen

BIEZELINGE - Vanaf vrijdag tot en met 5 januari is er op het marktplein in Biezelinge iedere vrijdag iets te doen. Van een gezellige kerstmarkt tot een Kerstmannenrun, er is voor ieder wat wils. Marlinde Kamerling, een van de organisatoren, hoopt dat het dit jaar weer net zo druk wordt als bij de lampionnenoptocht van vorig jaar, maar dat het bovenal heel gezellig wordt. 

3 dagen geleden
Ruim 18.000 boompjes naar Zeeuwse tuinbezitters

Op 7, 8 en 9 december krijgt de Gratis Boompjes Uitdeelactie van ZMf, Stichting Landschapsbeheer Zeeland en Velt Zeeuwse Eilanden, zijn vervolg. Op die dagen kunnen de 4000 Zeeuwse tuinbezitters hun boompjes ophalen, die ze eerder in september bestelden tijdens de bestelronde van de uitdeelactie. Ruim 18.000 gratis boompjes worden begin december uitgedeeld op 13 afhaallocaties, in iedere Zeeuwse gemeente een. Zo'n 150 vrijwilligers zetten zich in om de bestellers hun aanwinst te overhandigen.

4 dagen geleden