Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Oud-Vossemeers's Muziekvereniging in de picture

Oud-Vossemeers's Muziekvereniging in de picture

OUD-VOSSEMEER - De Oud-Vossemeers' Muziekvereniging houdt op zaterdag 18 mei haar jaarconcert. "In korte tijd heeft de muziekvereniging een ware metamorfose ondergaan, met heel veel jong muzikaal talent uit het eigen dorp, een nieuwe dirigent (Walter Siol) en ervaren muzikanten en vrijwilligers met hart voor muziek", aldus de vereniging.

Kortom, OVM staat volop in de picture en draagt dat met trots uit tijdens het jaarconcert op zaterdag 18 mei. De optredens van de diverse onderdelen van OVM beginnen om 19.30 uur in Odeon aan de Bou-Kooijmanstraat 3 in Oud-Vossemeer. De toegangskaarten kosten slechts € 2,50 per stuk. Tijdens het spetterende jaarconcert wordt tevens op passende wijze afscheid genomen van instructeur Sjaan v.d. Boom. Hij heeft maar liefst 40 jaar leiding gegeven aan de drumband. Kijk voor meer informatie op www.muziekvereniging-ovm.nl

Meer uit Tholen

Vaten aangetroffen op wandelpad en in sloot in Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - Aan de Sluispolderweg tussen Sint-Annaland en Oud-Vossemeer zijn vrijdagmiddag minstens een tiental vaten aangetroffen. De vaten buitendijks op een wandelpad en in een sloot. Naast de vaten lag er ook ander afval in de sloot.De brandweer werd even voor 17:00 uur opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van bodemverontreiniging. Buitendijks van de Sluispolderweg, aan het randje van de Schorren van Sint-Annaland zijn door een passant tien á vijftien vaten met een nog onbekende inhoud aangetroffen. De passant schakelde de politie in die voor de veiligheid de brandweer ter plaatse liet komen voor metingen. Uit deze metingen kwam naar voren dat in de vaten geen gevaarlijke stoffen zaten of hebben gezeten.De brandweer heeft de zaak aan de politie overgedragen. Zij zullen onderzoek doen naar waar de vaten vandaan komen. Een medewerker van het Waterschap heeft de vaten en het overige afval opgeruimd.

14 uur geleden
Uitbreiding linnenkamer Zorgcentrum De Schutse: Washofje en Properhofje

THOLEN - Op 2 mei is de linnenkamer van Zorgcentrum De Schutse geopend. In de afgelopen maanden is de linnenkamer uitgebreid.

14 uur geleden
Pannenkoeken eten op Vossemeerse molen tijdens Nationale Molendag

OUD-VOSSEMEER - Diverse molens op Tholen openen zaterdag 11 mei de deuren tijdens de Nationale Molendag. In molen De Jager in Oud-Vossemeer worden weer pannenkoeken gebakken. Ook is het mogelijk om het maalbedrijf in de molen te bekijken.

1 dag geleden
Auto belandde in een tuin langs de weg na eenzijdig ongeluk op de Postweg (N286)

POORTSVLIET - Een automobilist is vrijdagochtend om een onbekende reden van de weg geraakt op de Postweg (N286). Daarbij reed de auto de tuin in van een naastgelegen woning.

1 dag geleden
Expositie 'kunst kieke'-route geopend in Sint-Annaland en omgeving

SINT-ANNALAND - 15 jaar geleden werd door Jos Boogaard en haar cursisten voor de eerste keer de 'kunst kieke'-route in Sint-Annaland en omgeving georganiseerd. Inmiddels heeft het evenement dat om de twee jaar tijdens het hemelvaartweekend plaatsvindt, een vaste plek op de agenda van cursisten en bezoekers veroverd!

2 dagen geleden
Wasdroger in brand op zolder van woning Sint-Maartensdijk [UPDATE]

SINT-MAARTENSDIJK - De brandweer werd woensdagmiddag opgeroepen voor een brandende wasdroger. De wasdroger vloog in brand op zolder van een woning aan de Bloemenlaan in Smerdiek. De situatie werd al snel opgeschaald naar een middelbrand. Gelukkig werd het vuur al snel onder controle gebracht.

3 dagen geleden
ANWB waarschuwt: Hemelvaartsweekend brengt extra drukte op de weg

BRABANT/ZEELAND - ANWB Verkeersinformatie voorspelt een drukke avondspits op woensdag 8 mei vanwege het aanstaande lang Hemelvaartsweekend: "Veel mensen vertrekken woensdagmiddag voor een korte vakantie. Vorig jaar stond er op de vooravond van Hemelvaart 1016 kilometer file."

3 dagen geleden