Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Oranjeplaat Cycling Classic is verplaatst naar oktober

Oranjeplaat Cycling Classic is verplaatst naar oktober

ARNEMUIDEN - De datum van de Oranjeplaat Cycling Classic is verplaatst. De tocht voor het goede doel is in plaats van 20 september nu op zondag 11 oktober.

In verband met de coronacrisis is bovendien het een en ander aangepast. Zo is de tijdrit komen te vervallen en is restaurant Oranjeplaat niet toegankelijk voor publiek, alleen voor de deelnemers en vrijwilligers. 

Ontbijt en diner

Zij kunnen een ontbijt krijgen en zich inschrijven voor een maaltijd aan het einde van de dag. Er is plaats voor maximaal veertig personen. Op 11 oktober zijn er drie toertochten van 80, 60 en 34 kilometer. De langste voert deelnemers door de Zak van Zuid-Beveland. De 60 kilometer is een rondje Veerse Meer, net als de kortste afstand.

Support Casper

Het inschrijfgeld is 8,50 euro. Het komt ten goede aan de stichting Support Casper en Make-A-Wish Nederland. Meer informatie of inschrijven?

Stuur een mail naar [email protected].

Meer uit Beveland

Groot feest op nieuw groen schoolplein De Zuidvliet in Kortgene

KORTGENE - IKC De Zuidvliet in Kortgene heeft een nieuw, groen schoolplein en dat is donderdag groots gevierd.

5 uur geleden
Verbouwde VEG-kerk in Goes vanaf mei weer in gebruik

GOES - Na een verbouwing van enkele maanden wordt de kerk van de Vrije Evangelische Gemeente (VEG) aan de Beatrixlaan te Goes begin mei weer in gebruik genomen.

5 uur geleden
Family Event Zeeland: feestje voor jong en oud in Goes

GOES - Het ultieme familie-avontuur beleef je tijdens Family Event Zeeland op 2, 3 en 4 mei in de Zeelandhallen Goes. Een Zeeuws feestje voor jong en oud.

6 uur geleden
Jaan Verhage-Aarnoutse uit Goes viert 100e verjaardag en telt haar zegeningen

GOES - Mevrouw Adriana (Jaan) Verhage-Aarnoutse uit Goes is vrijdag honderd jaar geworden. Maandagmiddag ging burgemeester Cees van den Bos van de gemeente Goes bij haar op felicitatiebezoek in Residence 't Gasthuis.

6 uur geleden
Op de werkvloer bij Leadhunter: 'Mooie afspraken maken geeft iedere keer weer een kick'

GOES - Als call agent ben je de spil tussen bedrijven. "Het geeft iedere keer weer een kick als ik een mooie afspraak kan maken voor één van mijn opdrachtgevers", vertelt call agent Ruben van Dam van Leadhunter. Het bedrijf heeft een kantoor in Goes en opereert internationaal. "Dit werk is echt mijn passie."

1 dag geleden
Alternatieve hardloopwedstrijd op Koningsdag in Goes-Zuid

GOES - Op zaterdag 27 april organiseert Jan Roose een hardloopwedstrijd in Goes-Zuid. Niet zomaar een gewone hardloopwedstrijd, maar een hardloopomnium. Dat is een samengestelde wedstrijd met 3 onderdelen over relatief korte afstanden. Bij elk onderdeel verdienen de deelnemers punten en zo wordt er een uitslag gemaakt. Voor vrouwen en mannen en bij voldoende animo jeugd t/m 13 jaar is er een apart klassement.

1 dag geleden
Rubriek Goes Gezien: Een bruggenhoofd in de Oostvest

We hebben in de vesten drie eilandjes, een rijk bezit. Bij de Westerkerk, in het noordelijk deel van de Westvest en deze op de foto: in de Oostvest. Dit is van de drie het grootst, het minst onderhouden en - vanwege dat laatste - het allermooist. Maar daar hebben we het nog wel over...

2 dagen geleden