Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Oproep: wie herkent de Zeeuwen op deze oude foto’s?

Oproep: wie herkent de Zeeuwen op deze oude foto’s?

Een oproep Hugo P. Abrahamse uit Barendrecht: hij vraagt zich af wie er zijn afgebeeld op deze twee foto’s. 

Hij schrijft: “deze foto’s zijn van circa 1930 en zijn waarschijnlijk genomen in de omgeving van Serooskerke/Sint Laurens. Als u iemand herkent, laat u mij dit dan aub weten; elke hulp, hoe klein ook, is mij zeer welkom. Hugo is bereikbaar via 06-48415650. Mocht hij niet opnemen, spreek dan even uw telefoonnummer in. Mailen kan ook: [email protected]

Meer uit Middelburg

Nieuwbouw multifunctionele accommodatie Aagtekerke van start

AAGTEKERKE - Met het storten van een stuk beton voor de fundering gaf wethouder Bert Tuk (CU) afgelopen donderdag het startsein voor het bouwen van de nieuwe functionele accommodatie (MFA) in Aagtekerke.  In juni 2023 wordt het gebouw, geheel circulair en bijna energieneutraal, opgeleverd. Met een dorpshuis-, sport- en gezondheidsfunctie vervangt het de bestaande verouderde voorzieningen in het dorp. 

6 uur geleden
Nieuwe sportactiviteiten in Middelburg en Vlissingen

MIDDELBURG -Na het succes van de voetbalclinics in maart voor inwoners van Middelburg die normaal niet kunnen sporten, organiseert Stuart Dekker nu een drietal sportactiviteiten voor Oekraïense kinderen en vluchtelingen uit de AZC’s en noodopvangen. De eerste activiteit was op vrijdag 30 september in Sporthal de Kruitmolen, in oktober volgen twee activiteiten in Middelburg Vlissingen voor dezelfde doelgroep.

6 uur geleden
Gemeente Veere verlengt samenwerking Duurzaam Bouwloket

DOMBURG - De gemeente Veere verlengt haar samenwerking met het Duurzaam Bouwloket met 4 jaar. Wethouder Marcel Steketee en Klaas Visser, directeur van het Duurzaam Bouwloket, zetten hun handtekening onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

7 uur geleden
Aagterkerke: een nieuwe naam voor een bestaand dorp

AAGTEKERKE - Sommige mensen dachten dat ze in de maling werden genomen op Facebook, maar de foto’s, die werden gemaakt door Bart van Kervinck, zijn niet bewerkt. Het staat er echt: ‘Aagterkerke’. “Een nieuwe naam voor een bestaand dorp”, grapt Stijn van Kervinck van Hart voor Veere op zijn pagina.

7 uur geleden
Ook Neeltje Jans nu groen strand

VROUWENPOLDER - Sinds woensdag 21 september 2022 heeft de gemeente Veere er een nieuw Groen Strand bij. Naast de stranden van Oranjezon, die vorig jaar Groen Strand werden, was het nu de beurt aan Neeltje Jans. De aanwijzing van dit Groene Strand vond plaats bij Strandpaviljoen Atlantis op Neeltje Jans waar ook de officiële ondertekening plaatsvond en de Groene Strand vlag wappert. Een deel van de Noordzeekust is nu Groen Strand.

8 uur geleden
Nieuwe eigenaren De Drvkkery in Middelburg

MIDDELBURG - Boekhandel De Drvkkery (Markt 51, Middelburg) krijgt nieuwe eigenaren. Per 1 oktober a.s. dragen de huidige eigenaren Geertruida Hettema en Jan de Vlieger het bedrijf over aan hun opvolgers Fred en Trudi de Bruijne.

8 uur geleden
Nog steeds géén Klimaatburgemeester voor gemeente Middelburg

MIDDELBURG - Inmiddels heeft 1 op de 3 gemeenten in ons land een Klimaatburgemeester. In gemeente Middelburg zoekt het ministerie van Economische Zaken en Klimaat nog een Klimaatburgemeester. Daarom doet het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) opnieuw een oproep aan de inwoners van gemeente Middelburg. Het Klimaatburgemeesterschap is gekoppeld aan de Nationale Klimaatweek en is bedoeld om klimaat en duurzaamheid onder de aandacht te brengen. Inwoners uit gemeente Middelburg kunnen zich nog tot en met 17 oktober aanmelden via www.nkw2022.nl.

8 uur geleden