Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Opening speeltuin Westerschelde Ferry

Opening speeltuin Westerschelde Ferry

VLISSINGEN - Kom je spelen bij de Westerschelde Ferry?

Voor de terminal van de Westerschelde Ferry in Vlissingen is een nieuwe speeltuin gebouwd. Woensdag 15 juni om 15.00 uur wordt de speeltuin officieel geopend door een aantal kinderen samen met Wiljan Vloet, algemeen directeur van de Westerschelde Ferry.

“We vinden het ongelofelijk belangrijk dat passagiers zich welkom bij ons voelen en gastvrij ontvangen worden”, vertelt Wiljan Vloet. “Daarom hebben we voor onze allerkleinste passagiers een mooie speeltuin in Vlissingen gemaakt. Het speeltoestel ziet eruit als een Vikingschip waarin de kinderen kunnen klimmen en klauteren en zicht een échte kapitein wanen voordat ze aan boord gaan van de Westerschelde Ferry. Zo creëren we steeds meer beleving, zowel op de boot als tijdens het wachten.”

Westerschelde Ferry Club

“Een ander onderdeel in de beleving is de Westerschelde Ferry Club. De drie karakters kapitein Ferry, stuurman Plume en matroos Babbelaar nemen kinderen mee op avontuur op de Westerschelde Ferry. Wiljan: “De karakters zullen op steeds meer plekken bij de Westerschelde Ferry opduiken en kinderen verrassen.”

Meer uit Vlissingen

Wandel mee met de Geuzentocht in Vlissingen

VLISSINGEN - Wandelvereniging Willen is Kunnen uit Vlissingen organiseert op 1 april de jaarlijkse Geuzentocht. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden.

1 dag geleden
De bakkerij van De Broederband komt terug in nieuwe vorm

VLISSINGEN - Het beeldbepalende pand van de bakkerij van de ‘coöperatieve verbruiksvereniging’ De Broederband komt in een nieuwe vorm terug aan de Van Dishoeckstraat. Het oorspronkelijke gebouw is enkele jaren geleden afgebroken om plaats te maken voor nieuwbouw in het Scheldekwartier. 

2 dagen geleden
Kijkje achter de schermen bij het Muzeeum

VLISSINGEN - Het Zeeuws maritiem Muzeeum op de Nieuwendijk wordt grondig verbouwd en is sinds november vorig jaar gesloten. Voordat het Muzeeum op 1 juni weer wordt heropend krijgen belangstellenden de kans om alvast een kijkje te komen nemen op zaterdag 1 april.

2 dagen geleden
Amateurzenders naarstig op zoek naar nieuw honk

VLISSINGEN - De zendamateurs van de Vlissingse afdeling van de Vereniging voor Zendamateurs (VRZA) zitten al zo’n twaalf jaar in de voormalige werkplaats van de PSD aan de Binnenhaven. Nu de gemeente Vlissingen plannen heeft om het gebied te ontwikkelen staat het pand op de nominatie om gesloopt te worden en moeten de zendamateurs op zoek naar een andere stek.

3 dagen geleden
Het is vijf voor twaalf voor Kipvis

VLISSINGEN - Voor Kunstwerkplaats Kipvis in de voormalige mdgo aan de Dreesstraat is het vijf voor twaalf. Zoals het er nu naar uitziet moeten de zestien kunstenaars die er hun atelier hebben het pand per 30 juni verlaten. Waar ze naar toe moeten is nog onduidelijk.

4 dagen geleden
Wie wipt de meeste tegels?

MIDDELBURG - Zeeuwse gemeenten dagen elkaar uit om stenen te wippen en deze in te ruilen voor bloemen, planten en bomen. De actie is onderdeel van de landelijke campagne NK Tegelwippen.

5 dagen geleden
Jongensdroom Jaimy Quite gaat in vervulling

VLISSINGEN - Het is een jongensdroom die in vervulling gaat. De uit Vlissingen afkomstige Jaimy Quite drumt sinds enkele maanden bij metalband Highway Chile, de band waar hij als tiener zo tegenop keek. Vrijdag 31 maart speelt Quite met Highway Chile in De Spot in Middelburg tijdens een benefietavond ‘Rock voor de Molukken’. 

5 dagen geleden