Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Opening Deelcafé De Buurvrouw in Kapelle

Opening Deelcafé De Buurvrouw in Kapelle

KAPELLE - Wat hebben we lang moeten wachten en wat is er veel werk verzet het afgelopen jaar! Maar eindelijk is het zover: woensdag 15 december hoopt deelcafé De Buurvrouw haar deuren weer te openen op een prachtige nieuwe locatie.

Het voormalige pand van Den Dekker Muziek is omgetoverd tot een gezellige en uitnodigende plek waar iedereen welkom is voor een heerlijk bakje koffie of thee. Het gezelligste koffiehuis van Kapelle is 100% non-profit en draait volledig op vrijwilligers. Deelcafé De Buurvrouw heeft de wens om ‘een goede buur’ te zijn voor mensen dichtbij en ver weg door te delen. Delen in tijd en aandacht met mensen dichtbij, maar bijvoorbeeld ook delen in middelen én contacten aangaan met mensen in nood verder weg. We willen een plek bieden die inspireert om te delen. Delen van tijd, talenten, ideeën. Samen bouwen aan een betrokken lokale gemeenschap, die niemand in de kou laat staan. Een plek waar rust en aandacht centraal staan en nieuwe ideeën ontspringen. Een plek om te ontmoeten. 

Omdat we dit heugelijke feit samen met u willen vieren, bieden we u tijdens de drie openingsdagen een gratis 2e bakje koffie of thee aan én geven we 20% korting op ons gehele zeep assortiment wat te koop ligt in onze winkel voor Stichting Karunia foundation. We zijn open op woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00u. We kijken ernaar uit om u weer te mogen ontmoeten!

Meer uit Reimerswaal

Eerste Yerseksche Koenckelpotfanfare bestaat 30 jaar

YERSEKE - Toen de fanfare in 1992 werd opgericht hadden we niet kunnen bevroeden dat deze in 2022, 30 jaar later nog zou bestaan, maar we zijn er nog steeds, en springlevend.

12 uur geleden
Uitslag demonstratie wedstrijd ringrijden Nisse

WEMELDINGE - Afgelopen zaterdag heeft ringrijderijvereniging ‘Ons Genoegen’ uit Wemeldinge een demonstratie wedstrijd gereden tijdens Jumpin’ de Weel in Nisse. 

12 uur geleden
Flinke schade na botsing bussen

WEMELDINGE - Een taxibus en een bestelbus zijn zaterdag aan het eind van de middag flink beschadigd geraakt. Na het ongeval is een persoon overgebracht naar het ziekenhuis.

1 dag geleden
Treinverkeer stilgelegd door brand bij Rilland

RILLAND - In de buurt van Rilland stond een stuk berm in brand. De berm bevindt zich tussen het spoor en de Oude Rijksweg. Het treinverkeer is hierdoor stilgelegd. 

2 dagen geleden
Automobilist rijdt recht over rotonde in Kruiningen

KRUININGEN - Op de rotonde bij de Sluisweg en de Oude Rijksweg heeft gisteravond een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist reed hier letterlijk recht over de rotonde heen.

2 dagen geleden
Nieuwe gewasborden laten zien wat de boer teelt

RILLAND - Uien, aardappelen en suikerbieten zijn nog maar een aantal van de gewassen die in de gemeente Reimerswaal verbouwd worden. Hoewel ze er misschien veelal hetzelfde uitzien wanneer we er langs rijden of fietsen zijn ze allemaal uniek. Dat laatste is precies wat de gemeente en de boeren en fruittelers in Reimerswaal met de recent onthulde ‘gewasborden’ graag willen laten zien. 

4 dagen geleden
Opnieuw dijkbrand bij Hansweert

HANSWEERT - Dinsdagavond is er wederom een buitenbrand uitgebroken aan de Scheldemond bij Hansweert.

5 dagen geleden