Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Opening Deelcafé De Buurvrouw in Kapelle

Opening Deelcafé De Buurvrouw in Kapelle

KAPELLE - Wat hebben we lang moeten wachten en wat is er veel werk verzet het afgelopen jaar! Maar eindelijk is het zover: woensdag 15 december hoopt deelcafé De Buurvrouw haar deuren weer te openen op een prachtige nieuwe locatie.

Het voormalige pand van Den Dekker Muziek is omgetoverd tot een gezellige en uitnodigende plek waar iedereen welkom is voor een heerlijk bakje koffie of thee. Het gezelligste koffiehuis van Kapelle is 100% non-profit en draait volledig op vrijwilligers. Deelcafé De Buurvrouw heeft de wens om ‘een goede buur’ te zijn voor mensen dichtbij en ver weg door te delen. Delen in tijd en aandacht met mensen dichtbij, maar bijvoorbeeld ook delen in middelen én contacten aangaan met mensen in nood verder weg. We willen een plek bieden die inspireert om te delen. Delen van tijd, talenten, ideeën. Samen bouwen aan een betrokken lokale gemeenschap, die niemand in de kou laat staan. Een plek waar rust en aandacht centraal staan en nieuwe ideeën ontspringen. Een plek om te ontmoeten. 

Omdat we dit heugelijke feit samen met u willen vieren, bieden we u tijdens de drie openingsdagen een gratis 2e bakje koffie of thee aan én geven we 20% korting op ons gehele zeep assortiment wat te koop ligt in onze winkel voor Stichting Karunia foundation. We zijn open op woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00u. We kijken ernaar uit om u weer te mogen ontmoeten!

Meer uit Reimerswaal

Molentocht op Eerste Pinksterdag: 'Passie voor rijdend erfgoed leeft in Zeeland'

GOES - Al meer dan 34 jaar wordt op de derde zondag van mei de Molentocht gereden waarbij 300 oldtimers de mooiste routes van Zeeland verkennen. Dit jaar vindt het evenement plaats op eerste Pinksterdag. Gestart wordt vanaf Vliegveld Midden Zeeland en de finish is op de Grote Markt in Goes. Onderweg is er altijd een aantal tussenstops, dit jaar bij Rijtuig- en Meubelstoffeerderij C.J. Brouwer in 's-Heer Hendrikskinderen.

22 uur geleden
Kunstmarkt en Schildersdag in kerktuin Kapelle

KAPELLE - Kapelle Cultureel sluit vandaag traditiegetrouw het evenementenseizoen af met de jaarlijkse Kunstmarkt & Schildersdag.

1 dag geleden
Toujours Kapelle: Drukke en gezellige zaterdag voor de boeg

KAPELLE - Deze week is het Toujours Kapelle, met herdenkingen, maar ook feestelijke activiteiten. Deze meeste activiteiten vinden deze zaterdag plaats. 

1 dag geleden
Waterschap begint met jaarlijks onderhoud aan wegen door heel Zeeland

KRUININGEN/KAPELLE - Waterschap Scheldestromen is begonnen met het jaarlijkse groot onderhoud aan waterschapswegen op diverse locaties in Zeeland. 'Sommige wegen worden slechts enkele uren afgesloten, bij andere wegen kan de afsluiting oplopen tot enkele dagen of weken', laat het waterschap weten. 

1 dag geleden
Drie dagen Kunst- en Natuurroute door Wemeldinge

WEMELDINGE - Kunst- en Natuurroute Wemeldinge viert het 25-jarig jubileum dit pinksterweekeinde. 

1 dag geleden
Waterschap: 'Dijkversterking komt op stoom'

KRUININGEN/KAPELLE - De jaarrekening over 2023 van waterschap Scheldestromen laat een positief slotsaldo zien van 1,78 miljoen euro. 

2 dagen geleden
Workshops op vernieuwd skatepark Wemeldinge zaterdag

WEMELDINGE - De gemeente Kapelle heeft nieuwe onderdelen geplaats op de skatebaan in Wemeldinge. Om dat te vieren zijn er zaterdag allerlei workshops.

2 dagen geleden