Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Openbare repetitie fanfareorkest Veere's Genoegen

Openbare repetitie fanfareorkest Veere's Genoegen

VEERE - Het fanfareorkest Veere’s Genoegen organiseert vrijdagavond 31 maart a.s. een openbare repetitie. Muzikanten die een muziekinstrument uit de bezetting van een fanfareorkest kunnen bespelen, zijn die avond van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te komen spelen met het fanfareorkest.

Het fanfareorkest bestaat uit ca. 45 muzikanten en staat o.l.v. dirigent Thomas Bruijns. De repetities vinden op vrijdagavond plaats in het eigen clubgebouw ‘Het Akkoord’ aan de Oudestraat 9 in Veere. De repetitie begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur (pauze tussen 20.30 uur en 21.00 uur). De repetitieavond wordt afgesloten met een gezellige derde helft aan de bar. Alle deelnemers ontvangen vooraf de bladmuziek en aanvullende informatie over deze openbare repetitie. Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met het secretariaat van Veere’s Genoegen via [email protected] of via 06-11151059. Aanmelden voor deelname aan de openbare repetitie kan via de website van het orkest.

Meer uit Middelburg

Zaterdag 8 en zondag 9 juni feest in Het Kaslokaal in Oostkapelle

OOSTKAPELLE - Theetuin Het Kaslokaal bestaat 5 jaar. Dat wordt gevierd op zaterdag 8 en zondag 9 juni met muziek, lekkers en leuks.Het hele weekend kunnen gasten genieten van een special Taart & Thee voor een leuke prijs.Hoogtepunten uit het programma:Zaterdag 8 juni, Feestelijke opening met Eilyn. Zumba voor het hele gezin!10.15 - 11.00 Deelname is gratisAanmelden via [email protected] 9 juni, Gruffalo Voorleesfeest met Zeeuws Voorleeskampioen Danischa BahOntmoet de echte Gruffalo! Luister naar de verhalen van het leukste prentenboekenmonster, voorgelezen door Zeeuws Voorleeskampioen Danischa Bah. Doe een dansje met de Gruffalo, geef hem een knuffel en laat je schminken.10.15 - 11.00 Deelname is gratisAanmelden via [email protected] 9 juni, Lunchconcert met Harpensemble AusitôtGeniet van het harpspel van Dorine van Dijk, tevens docent aan de Zeeuwse Muziekschool, en de zang van Bas Bariton Martijn Hop, tijdens een 4-gangen lunch geheel verzorgd door Het Kaslokaal.Tussen 12.00 en 14.00Aanmelden via [email protected] en zondagmiddag is er live muziek om van te genieten!Lees alle info via www.hetkaslokaal.nl/5jaar

2 uur geleden
Subsidiepot voor jongerencultuur leeg

MIDDELBURG-DOMBURG - Gedeputeerde Staten hebben 28 mei besloten de laatste drie projecten uit de Impuls Jongerencultuur te subsidiëren. Het is de zevende toekenning uit de tweede openstelling . Het gaat om een bedrag van in totaal € 56.683. Daarmee is de regeling gesloten en de pot leeg. In totaal zijn er in de tweede ronde 25 verschillende projecten gesubsidieerd. In totaal, in de eerste én tweede ronde, hebben 41 projecten subsidie gekregen.

7 uur geleden
Paraglider neergestort in duinen bij Zoutelande

ZOUTELANDE - In de duinen bij Zoutelande is woensdag aan het einde van de middag een paraglider neergestort. De Duitse man is met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.De hulpdiensten werden rond 16.50 uur opgeroepen naar het strand tussen Valkenisse en Zoutelande. Een melder had gezien dat er een paraglider was neergestort en belde hierop de hulpdiensten. De locatie van het slachtoffer was enige tijd onduidelijk maar rond 17.10 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat de persoon was gelokaliseerd.Volgens de Veiligheidsregio is het slachtoffer, een Duitse man, aanspreekbaar. De opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam is rond 17.10 uur omgekeerd ter hoogte van Neeltje Jans. Nadat de man door de brandweer met behulp van touwen op een schepbrancard naar boven is gehesen, is de man door het ambulancepersoneel onderzocht. Vervolgens is de man met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht.Bij Zoutelande bevindt zich een officiële springplaats van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL). Vanaf deze locatie starten en vertrekken paragliders.

19 uur geleden
Queer Cheer: Gender in the Blender 7 juni bij De Vleeshal

MIDDELBURG - In juni is het Pride Month. Speciaal voor deze gelegenheid organiseert de Vleeshal op 7 juni de tweede editie van Queer Cheer. Nina Ophelia, de helft van het muzikale duo Designer Violence, draait dansbare 80s en 90s alternative. Ook zal het Zeeuwse dragduo de Bolus Boys een speciale dragperformance doen. De rest van de line-up wordt komende maand bekendgemaakt.

20 uur geleden
Donderdag 6 juni speeddaten met VSBfonds in de ZB

MIDDELBURG - Heb jij een mooi project of idee dat mensen helpt om zich te ontwikkelen of dat zorgt voor meer samenhang in je buurt? En ben je op zoek naar financiering voor dit project? Op donderdag 6 juni van 10:30-16:00 zijn adviseurs van VSBfonds aanwezig in de ZB in Middelburg, om met initiatiefnemers uit Zeeland in gesprek te gaan.

23 uur geleden
CSW theatervoorstelling in de schouwburg van Middelburg.

MDDELBURG - Dinsdag 4 en woensdag 5 juni spelen leerlingen en docenten van alle CSW-locaties in de theatervoorstelling The Dreamer, an unusual odyssee in de schouwburg van Middelburg. 

1 dag geleden
Zeeuwen kunnen het testbericht nu ook via de NL-Alert app ontvangen

DEN HAAG - Maandag 3 juni rond 12.00 uur verstuurt de overheid een NL-Alert testbericht. Zo ervaar je hoe het is om een NL-Alert te ontvangen. Wanneer je het testbericht ontvangt, hoef je niets te doen. Zeeuwen die vaak dicht bij de grens zijn, kunnen het testbericht nu ook ontvangen met de NL-Alert app. 

1 dag geleden