Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Op1 op zaterdag schot in de roos voor NPO

Op1 op zaterdag schot in de roos voor NPO

HILVERSUM (ANP) - De zaterdagse editie van de talkshow Op1 blijkt een schot in de roos voor NPO. Zaterdag keken er ruim 1,4 miljoen mensen naar het programma, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). De talkshow werd gepresenteerd door Welmoed Sijtsma en Sander Schimmelpenninck.

De zaterdagse editie is de best bekeken aflevering sinds de start in januari. Vanaf deze week zend NPO 1 Op1 iedere dag uit. Zondagavond maakt Jeroen Pauw zijn comeback op de zender nadat hij vorig jaar afscheid had genomen.

All You Need Is Love heeft met de aflevering waarin geen publiek in de zaal zat 1,4 miljoen kijkers getrokken. Op de kijkcijferlijst kwam de show van RTL4 op de zevende plek terecht. "Het wordt de meest bizarre opname ever", had presentator Robert ten Brink eerder al gezegd over de veranderingen in zijn programma vanwege de coronacrisis. Normaal zitten er ruim 400 man in de studio, nu was die zo goed als leeg. Vorige week zaten er nog zo’n vijftig man publiek bij de opnamen. In de uitzending van zaterdag maakte Robert gebruik van 'love streams’ waardoor er toch interactie mogelijk was tussen de kandidaten in de show.

Het NOS journaal van 20 uur werd het best bekeken met drie miljoen kijkers.

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

1 jaar geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

1 jaar geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

1 jaar geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

1 jaar geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

1 jaar geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

1 jaar geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

1 jaar geleden