Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Op de werkvloer bij Gino van Renterghem: “Eigenlijk ben ik het manusje-van-alles”

Op de werkvloer bij Gino van Renterghem: “Eigenlijk ben ik het manusje-van-alles”

Gino van Renterghem kwam zo’n 25 jaar geleden terecht bij Wynmalen & Hausmann. Hij zocht werk en reed het industrieterrein van Hoogerheide af en liep naar binnen bij bedrijven die hem leuk leken. Hij kwam terecht bij zijn huidige werkgever, waar hij het zo naar zijn zin heeft, dat hij zelfs drie keer heeft gesolliciteerd. Gino is magazijnmedewerker, maar zijn functie is veel breder dan dat. Hij staat bekend als de ‘lolbroek’ binnen het bedrijf en zorgt mede voor de goede sfeer op de werkvloer. De laatste tijd nemen zijn werkzaamheden toe en er is behoefte aan iemand erbij die hem ondersteunt en vooral de administratieve zaken in het magazijn gaat beheren.

Je liep gewoon overal naar binnen om te kijken of ze werk hadden?

“Niet overal, maar wel bij meerdere bedrijven. Toen ik van school af kwam, heb ik eerst een tijdje in Ossendrecht gewerkt, maar dan bedrijf stopte ermee. Ik woon hier vlakbij, dus zocht ook werk bij mij in de buurt. Tussendoor ben ik wel twee keer weggeweest als medewerker in verband met een verhuizing, maar ik kwam altijd terug.”

Welke functies heb je gehad?

“Meerdere. Ik heb in de spuiterij gestaan, maar ook in de werkplaats en nu ben ik vooral bezig in het magazijn.”

Hoe ziet je dag er ongeveer uit?

“Meestal ben ik hier als eerste en start rond kwart voor 7. Ik doe de deuren open en ga dan eerst naar het magazijn om te kijken wat er in het nachthok staat. De onderdelen voor machines komen leveranciers soms ‘s nachts brengen. Die haal ik eruit en ga ik in de computer invoeren. Zo zie ik wat er binnen is gekomen en zorg dat de voorraad weer op orde is. Ook ga ik de onderdelen op de ‘picklijst’ toekennen. Deze moeten bijvoorbeeld mee met de monteur, op de juiste plek in het magazijn worden gelegd of worden opgehaald. Dat staat allemaal op de lijst. Met dit soort zaken ben ik soms de hele dag bezig. Ook spring ik regelmatig bij als collega’s hulp nodig hebben, zoals in de werkplaats of als er een nieuwe machine binnenkomt. Soms ben ik buiten werkuren ook bereikbaar als er storingsdienst is. Dan leg ik de spullen voor de buitenmonteur klaar. Eigenlijk ben ik het manusje-van-alles en dat vind ik leuk.”

Hoe is het om bij Wynmalen & Hausmann te werken?

“Goed! Ik heb er zeker geen hekel aan, anders zou ik niet teruggekomen zijn. Ze zijn hier heel goed voor mij en ze kunnen mij altijd overal voor vragen. Ook kan ik goed met Fred opschieten, we kennen elkaar al sinds ‘89.”

Loop je wel ook weleens ergens tegenaan?

“Het wordt hier steeds drukker en drukker. Er is veel te doen en ik kan het eigenlijk niet meer alleen. Daarom zoeken we nog iemand in het magazijn erbij, die beheerder wordt en verantwoordelijk voor de administratieve zaken.”

Welke eigenschappen moet je hebben voor deze functie?

“Het is zeker handig als je verstand hebt van techniek, graafmachines en hydrauliek, dus iemand met een technische achtergrond. Daarnaast sta je veel andere mensen en klanten te woord, dus je moet klantgericht zijn en goed kunnen communiceren met iedereen. Zorgvuldigheid is heel belangrijk. Je controleert de voorraad en moet echt opletten met al die spullen, dus alles goed checken op de lijsten. Als je bij ons solliciteert, vind je administratief werk leuk en ben je er ook goed in. Je gaat onder andere ook bestellingen doen bij verschillende leveranciers en boekt deze in in het systeem als ze binnenkomen. Ook gaan er natuurlijk producten uit en die moeten worden ingepakt en verzendklaar gemaakt. We zoeken voor het magazijn niet alleen een orderpicker, maar iemand die alles beheert van a tot z.”

Leeftijd: 
52 jaar
Woonplaats: 
Putte
Bedrijf: 
Wynmalen & Hausmann
Functie: 
Magazijn medewerker / WP ondersteuning
Werkzaam sinds: 
01-09-2017
Burgerlijke staat: 
Ongehuwd
Opleiding: 
MBO aangevuld met diverse cursussen en opleidingen (intern)
Hobby’s: 
Motorcross

Meer uit Tholen

Snelweg A4 bij Hoogerheide meerdere malen dicht voor onderhoud

HOOGERHEIDE - Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A4 bij knooppunt Zoomland. Hierdoor is van woensdag 24 augustus 21.00 uur tot donderdag 25 augustus 5.00 uur de A4 tussen oprit 30 (Hoogerheide) en knooppunt Zoomland in de richting van Rotterdam afgesloten voor al het verkeer. Daarna is de A4 tussen knooppunt Zoomland en afrit 30 (Hoogerheide) richting Antwerpen dicht van donderdag 25 augustus 21.00 uur tot vrijdag 26 augustus 5.00 uur. 

12 uur geleden
Inschrijven voor Thoolse Mijl kan nog steeds!

THOLEN - Nog twaalf dagen en dan gaat de Thoolse Mijl weer van start. Deelnemers duiken dan in het water om 1,85 of 3,7 kilometer te zwemmen. Inschrijven kan nog steeds!

16 uur geleden
Jij op Tholen reikt tassen uit aan kinderen van ouders met laag inkomen

THOLEN - Ook dit jaar organiseerde het team van RAAD&DAAD van het Leger des Heils Tholen weer de actie ‘vakantietassen’.

17 uur geleden
Heemkundekring Stad en Lande van Tholen

THOLEN - Beste mensen, waar zou dit woonhuis met zijn fraaie karakteristieke voorgevel staan? En wie woonden er toen en in welke plaats? Ik hoor het graag. Foto gemaakt op 27-09-1994. Graag uw reacties naar onderstaand adres.

21 uur geleden
Een plek voor een praatje bij GAAF&GOED Tholen

THOLEN - Sinds een aantal weken is de ontmoetingsruimte in de 2e kanswinkel GAAF&GOED van het Leger des Heils  in Tholen geopend. Iedereen is welkom. Je kunt rustig een kopje koffie drinken en/of een praatje maken. De ruimte is gezellig ingericht.

22 uur geleden
Fractie ABT maakt zich zorgen over veiligheidssituatie rondom werkzaamheden Bierensstraat

SINT-ANNALAND - Al een hele lange tijd zijn er werkzaamheden aan riolering en straatwerk aan de gang in de Bierensstaat in Sint-Annaland. Door de lange duur van deze werkzaamheden ervaren sommige buurtbewoners overlast. Daarom stelde de fractie ABT onlangs vragen aan het college. “Er zijn door de manier van werken ook onveilige situaties ontstaan.”

1 dag geleden
Volop gezelligheid tijdens tropische zomerdag op Stallandse braderie

SINT-ANNALAND - Een zomer in Sint-Annaland zonder braderie kan natuurlijk niet en daarom staat vandaag een nieuwe editie van deze gezellige braderie op de planning. Bezoekers genoten volop van alle activiteiten tijdens een snikhete zomerdag.

2 dagen geleden