Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Op afspraak tweedehands kleding shoppen

Op afspraak tweedehands kleding shoppen

MIDDELBURG - Gelukkig kunnen we de deuren van de Beurs van Kledingbank Zeeland weer openen voor publiek. En daar zijn we blij mee! Heerlijk, weer gezellig shoppend publiek in onze ruime tweedehands kledingwinkel. Iedereen is van harte welkom, hier is geen verwijsbrief voor nodig.

Er is een groot aanbod van dames-, heren- en kinderkleding. De rekken worden steeds aangevuld en ververst. Het hoort er nu wel bij dat we vragen een afspraak te maken, dat kan via onze website, onder het kopje nieuws. We geven iedere klant een uur de tijd en dat is fijn. Je kunt rustig rondkijken en dan is er ook nog tijd om je nieuwe aanwinsten te passen.

We hebben onze openingstijden verruimd, de Beurs is nu geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 9.00-14.00 uur.

Ook op Koningsdag en Bevrijdingsdag is de Beurs op afspraak geopend.

Zien we jou ook weer in de leukste, goedkoopste, grootste en gezelligste tweedehands kledingwinkel van Middelburg? Met je aankopen steun je het werk van Kledingbank Zeeland: goed shoppen, goed doen! Tot ziens!

Meer uit Middelburg

Brommobiel beschadigd bij ongeval Loodholseweg Aagtekerke

AAGTEKERKE – Een microcar is vrijdagmorgen zwaar beschadigd geraakt bij een botsing op de Loodholseweg bij Aagtekerke. Een vrouw raakte lichtgewond. Het ongeval gebeurde omstreeks 09.35 uur ter hoogte van de kruising met de Kelderweg. Door nog onbekende oorzaak kwam de brommobiel met een personenauto in botsing. De microcar raakte fors beschadigd bij het ongeval.

6 uur geleden
Integrale controle bij bedrijven in Middelburg

Gisteren hebben de gemeente, politie, Belastingdienst, Orionis Walcheren en Waterschap Scheldestromen weer een gezamenlijke controle gehouden bij een aantal bedrijven en locaties in de gemeente Middelburg, waaronder bedrijventerrein Arnestein, Ramsburg en de Mortiere in Middelburg. Ter ondersteuning van de controle is gebruik gemaakt van speurhonden. De controle was gericht op naleving van de geldende wet- en regelgeving en het aanpakken van ondermijnende criminaliteit.

6 uur geleden
Gewonde bij ongeval Klaassesweg Biggekerke

BIGGEKERKE – Bij een ongeval in het buitengebied van Biggekerke is vanmorgen één persoon gewond geraakt. Er lag veel slik op de weg.

9 uur geleden
Jonge Zeeuwen kruipen in de huid van politici tijdens jongerenparlement

MIDDELBURG - Op 27 en 28 september 2023 hebben een dertigtal Zeeuwse jongeren deelgenomen aan de derde editie van het Zeeuws Jongerenparlement. Een jaarlijks event waarmee de Provincie Zeeland jongeren kennis wil laten maken met politiek en democratie en wil betrekken bij Zeeuwse onderwerpen.

9 uur geleden
Auto tegen boom Zwaanweg Koudekerke

KOUDEKERKE - Een personenauto is donderdag aan het einde van de avond flink beschadigd geraakt bij een eenzijdig verkeersongeluk in het buitengebied van Koudekerke.

12 uur geleden
The Black Archives Meet Up in ZB Bibliotheek van Zeeland

MIDDELBURG - Op zaterdagmiddag 14 oktober 2023 verzorgt The Black Archives Amsterdam een lezing en een pop-up expositie over ons gedeelde slavernij- en koloniale verleden in de ZB, Kousteensedijk 7 in Middelburg.

13 uur geleden
Stichting Fokuswonen werft nieuwe talenten op de Markt in Middelburg

MIDDELBURG - Een aantal medewerkers en Middelburgse cliënten van Stichting Fokuswonen, bedacht een unieke en eenmalige actie om nieuwe talenten in de zorg te werven voor Stichting Fokuswonen. Werken in de zorg is bij Fokus nét even anders, net als deze actie.

13 uur geleden