Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Oostkapellenaar (56) opgepakt voor dood vrouw

Oostkapellenaar (56) opgepakt voor dood vrouw

OOSTKAPELLE - Een 56-jarige man uit Oostkapelle is woensdag aangehouden op verdenking van het om het leven brengen van de 78-jarige vrouw uit dezelfde plaats. Zij werd vrijdag gewond gevonden in haar woning in appartementencomplex Parc Zonnehove en overleed later ter plaatse. De verdachte woont ook in het complex.

De man is woensdagmorgen opgepakt in het appartementencomplex aan het Veldzigt. Hij is ingesloten. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak. Daarbij wordt onder andere de woning van de verdachte woensdag doorzocht.

Bewonersbijeenkomst

Woensdagavond vindt er een besloten bewonersbijeenkomst plaats. De Veerse burgemeester Rob van der Zwaag en medewerkers van het Openbaar Ministerie en de politie stellen bewoners op de hoogte gesteld van het politieonderzoek. Medewerkers van de GGD zijn aanwezig om hulp te verlenen aan bewoners die dit nodig hebben.

Tips

De politie vraagt mensen met tips over de zaak zich te melden. Dat kan via de telefoonnummers 0900-8844 en 0800-7000 (anoniem) en via het tipformulier.

Hulpverleners hebben vrijdagmiddag nog tevergeefs geprobeerd om het leven van de vrouw te redden. Maandag werd duidelijk uit het politieonderzoek dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen.

Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

6 uur geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

12 uur geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

1 dag geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

1 dag geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

3 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

6 dagen geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

6 dagen geleden