Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Oosterscheldemuseum organiseert fietstocht langs Oosterschelde en Yerseke

Oosterscheldemuseum organiseert fietstocht langs Oosterschelde en Yerseke

YERSEKE - Het Oosterscheldemuseum in Yerseke organiseert zaterdag 3 augustus de jaarlijkse fietstocht langs het dorp en de Oosterschelde.

Een gids begeleidt de groep. Hij leidt de deelnemers onder meer langs de Yerseke Moer, de oesterputten en mosselpercelen. Ook vertelt hij voor de verdronken dorpen op Zuid-Beveland.

Kerkplein

De fietstocht is ongeveer 25 kilometer lang, duurt van 11.00 uur tot 14.00 uur en geschikt voor zowel jong als oud. Verzamelen vanaf 10.30 uur bij het museum op het Kerkplein. Deelname kost vijf euro per persoon. Kinderen betalen één euro. Onderweg krijgen de deelnemers koffie of thee en wat lekkers.

Aanmelden kan via de website www.oosterscheldemuseum.nl of via [email protected] 

Meer uit Reimerswaal

De Trappers in Krabbendijke houdt promotierit

KRABBENDIJKE - Bij fietsvereniging T.C. De Trappers uit Krabbendijke start zaterdag 1 april het zomerseizoen. ‘De openingsrit heeft een speciaal karakter, want ook niet-leden zijn welkom’, laat de club weten.

4 uur geleden
Zumba Kids Krabbendijke verwelkomen nieuwe leden

KRABBENDIJKE - Allerlei verenigingen in Reimerswaal, zoals de Zumba Kids in Krabbendijke, zetten deze weken hun deuren open voor belangstellenden, zodat zij gratis de sfeer kunnen proeven. Zo hopen de clubs op nieuwe leden en kunnen kinderen laagdrempelig een nieuwe hobby uitproberen.

8 uur geleden
Mozart in Yerseke zet deur open voor belangstellenden

YERSEKE - Muziekvereniging Mozart in Yerseke doet mee aan de kennismakingsweken bij Reimerswaalse verenigingen. Geïnteresseerden zijn op donderdagavond welkom bij een repetitieavond in Tehaere in Yerseke.  

1 dag geleden
Ondernemers Yerseke geven honderden euro's weg met babbelaaractie

YERSEKE - Ondernemersvereniging OVY in Yerseke houdt van dinsdag 21 maart tot en met zaterdag 8 april een babbelaaractie. In deze periode krijgen klanten bij de deelnemende winkels en horeca een Zeeuwse babbelaar bij iedere aankoop. Dat kan de gelukkige snoeper 25, vijftig en zelfs honderd euro opleveren.

1 dag geleden
Sportraad Kapelle zoekt nieuwe leden

KAPELLE- De gemeente Kapelle is op zoek naar nieuwe leden voor de Sportraad. Die adviseert de gemeente op het gebied van sport, spel en bewegen, om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen actief blijven. 

1 dag geleden
Recordaantal bedrijven op banenmarkt 'Werken in Zeeland'

GOES - Donderdag 30 maart van 10.00 tot 15.00 uur wordt de banenmarkt ‘Werken in Zeeland’ gehouden in theater de Mythe in Goes. Het doel van de banenmarkt is om werkgevers en werkzoekenden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

1 dag geleden
Vermoedelijke inbreker aangehouden in Kapelle

KAPELLE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een vermoedelijke inbreker aangehouden aan de Postweg. De man zit vast en zal zondag worden verhoord. 

3 dagen geleden