Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ook streep door Wandeltocht Sint Philipsland

Ook streep door Wandeltocht Sint Philipsland

Sint Philipsland - Werkgroep Wandeltocht Sint Philipsland van Sportdorp Sint Philipsland organiseert dit jaar vanwege de coronamaatregelen geen wandeltocht. 

“Een aangepaste wandeltocht geeft niet de gewenste beleving voor de deelnemers en de vrijwilligers. Daarom dit jaar geen wandeltocht door de mooie polders en langs de Oosterschelde met als afsluiter een lekker kop erwtensoep”, zo laat de organisatie weten. “Wel kunnen we een wandelroute op maat verzorgen voor geïnteresseerden die zelfstandig willen wandelen in en rond het mooie Sint Philipsland. Neem hiervoor contact op met Roseline van den Heuvel via sportdorp@outlook.com of tel. 06-19826166. We hopen de wandeltocht in 2022 weer te kunnen organiseren.”

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Tholen

Oscar Huiskamp 40 jaar molenaar

THOLEN - Oscar Huiskamp is 40 jaar werkzaam als molenaar. Om hem in het zonnetje te zetten, heeft wethouder Peter Hoek hem vrijdagmorgen een aantal geschenken overhandigd, waaronder een fototaart met daarop een foto van molen De Hoop in Tholen.

12 uur geleden
Paaseitjes actie Muziek-vereniging Concordia

SINT-PHILIPSLAND - Muziekvereniging Concordia Sint-Philipsland gaat ook dit jaar weer paaseitjes verkopen.

12 uur geleden
Vrouw zwaargewond na botsing met vuilniswagen

THOLEN - Een vrouw is vrijdagmorgen zwaargewond geraakt nadat zij op haar fiets werd aangereden door een vuilnisauto.

14 uur geleden
Slabbecoornweg/Schelderijnweg dicht na zwaar ongeval

THOLEN - Vanwege een zwaar verkeersongeval in Tholen is de omgeving van de Slabbecoornweg / Schelderijnweg afgesloten. Een persoon is met ernstig letsel overgebracht naar Rotterdam.  Een politiehelikopter heeft overzichtsfoto's gemaakt om de situatie in kaart te krijgen. 

16 uur geleden
Vleermuizen en kerkuil zorgen voor vertraging renovatie zwembad De Haestinge

SINT-MAARTENSDIJK - De renovatie van zwembad De Haestinge in Sint-Maartensdijk loopt vertraging op. Uit onderzoek blijkt dat de kans groot is dat er vleermuizen in de te slopen gebouwen zitten. Ook zit er vermoedelijk een kerkuil. Dit zorgt ervoor dat het zwembad niet in 2022, maar pas in het voorjaar van 2023 gereed is.

17 uur geleden
Rijk der Vitamienen mag zorghotel starten

OUD-VOSSEMEER - Het Rijk der Vitaminen aan de Hollaereweg in Oud-Vossemeer mag een zorghotel opzetten. Het gaat dan om maximaal tien kamers die geschikt zijn voor mensen met een beperking of ziekte. “Op die manier willen we ook deze mensen kunnen laten genieten van een weekendje of weekje weg”, aldus wethouder Frank Hommel.

1 dag geleden
Pedagogische droom voor Tholen wordt werkelijkheid

THOLEN - Samenwerking. Dat is het sleutelwoord voor Brede School Tholen. Niet pas wanneer de deuren van het voormalige Westerpoort-gebouw opengaan, want vanaf de eerste overleggen met de betrokken partijen tot aan de samenwerkende bouwbedrijven, alles staat in het teken van elkaar versterken. Het is gelukt de deelnemende partijen hun eigen identiteit te laten behouden en dat terwijl er straks maar liefst vier basisscholen en zes maatschappelijke partners onder 1 dak te vinden zijn. Het was een monsterklus en het duurde lang, maar met als gevolg dat Tholen er op het gebied van onderwijs weer zestig jaar tegen kan. 

2 dagen geleden