Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ook op 3e locatie in Vlissingen geschoten, 'Alle rechercheurs ingezet'

Ook op 3e locatie in Vlissingen geschoten, 'Alle rechercheurs ingezet'

VLISSINGEN - De politie doet momenteel onderzoek in de Scheldestraat in Vlissingen. In de straat zijn schoten gelost ter hoogte van een restaurant. In de afgelopen 24 uur werden in de stad ook al twee andere schietpartijen gemeld.Volgens de politie is rond 10.00 uur een kogelinslag gemeld bij een pand aan de Scheldestraat. Er zou niemand gewond zijn geraakt. De omgeving is door agenten en handhavers afgezet. De Forensische Opsporing van de politie gaat ter plaatse sporenonderzoek doen.Gisteravond vond rond 19.15 uur een schietincident plaats bij de kruising van de Minister Lelystraaten het Pablo Picassoplein. Afgelopen nacht werd omstreeks 04.20 uur ook nog geschoten op een woning aan de Hercules Segherslaan. "Natuurlijk onderzoeken we of er een verband is met de eerdere schietpartijen. Alle beschikbare rechercheurs in Zeeland worden nu ingezet", zo laat de politie weten.

Meer uit Vlissingen

Automobilist vliegt uit de bocht en komt vast te zitten in een schutting

OOST-SOUBURG - Een personenauto is zaterdagochtend uit de bocht gevlogen op de Ritthemsestraat in Oost-Souburg. De auto kwam vast te zitten in een schutting, waarna de brandweer de bestuurder uit het voertuig heeft moeten bevrijden.

15 uur geleden
De politie start een onderzoek na meldingen over een mogelijk schietincident

VLISSINGEN - De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijk schietincident dat zaterdagochtend plaatsvond in de Groenewoud. Voor zover bekend zijn er geen gewonden en is niemand aangehouden.

15 uur geleden
Gaat de Zeeuwse Architectuurprijs naar Vlissingen?

VLISSINGEN - Maar liefst 8 van de 39 ontwerpen die op de shortlist van de Zeeuwse Architectuurprijs 2024 staan zijn in 2023 gerealiseerd in de gemeente Vlissingen. Op zich niet zo vreemd, want er wordt ontzettend veel gebouwd in de stad.

1 dag geleden
Congres over Kenniscentrum Slavernijverleden

VLISSINGEN - Zondag 9 juni wordt in het Maritiem Muzeeum Zeeland een congres gehouden over het Kenniscentrum Slavernijverleden. Het kenniscentrum moet in de provincie Zeeland komen en gaat nauw samenwerken met het Nationaal Slavernijmuseum in Amsterdam en een netwerk van organisaties, comités, onderzoekers en onderzoeksgroepen in Nederland en het buitenland.

2 dagen geleden
Zondag arriveert het Canadees bevrijdingsvuur in Vlissingen

VLISSINGEN - Aanstaande zondagavond arriveert het Canadees bevrijdingsvuur in Vlissingen. De vredesvlam wordt veel ingezet bij de herdenkingen rondom tachtig jaar vrijheid in 2024 en komt in Vlissingen voor het eerst in Nederland. Voordat het bevrijdingsvuur naar Vlissingen was het aanwezig bij de herdenkingen in Normandië. Op het Bellamypark wordt het Canadese bevrijdingsvuur vermengd met de Wereldvredesvlam op het Bellamypark.

2 dagen geleden
Hier kunt u vandaag gaan stemmen in Vlissingen

VLISSINGEN - Vandaag worden de Europese verkiezingen gehouden. In de gemeente Vlissingen kan van 7:30 tot 21 uur worden gestemd op 23 locaties. Daarnaast rijdt er een mobiel stembureau rond. Hier leest u waar vandaag allemaal gestemd kan worden.

2 dagen geleden
Nathalie Pagie presenteert Vlissingse thriller

VLISSINGEN - Schrijfster Nathalie Pagie presenteert zaterdag 8 juni haar nieuwe thriller 'Vlissingen' bij boekhandel 't Spui. Zoals de titel doet vermoeden speelt het boek zich af in Vlissingen. De presentatie begint om 14.30 uur en de auteur wordt geïnterviewd door Jan Doense, directeur van Film by the Sea.

3 dagen geleden