Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ook mondkapje verplicht op fietsvoetveer

Ook mondkapje verplicht op fietsvoetveer

VLISSINGEN - Passagiers van de Westerschelde Ferry tussen Vlissingen en Breskens zijn vanaf maandag (1 juni) verplicht een mondkapje te dragen als zij 13 jaar of ouder zijn.

Een niet-medisch mondkapje zonder filter, zoals verkrijgbaar in de supermarkt, volstaat. 'Onze passagiers dienen zelf een mondkapje mee te nemen', laat het vervoersbedrijf weten. Wie geen mondkapje bij zich heeft, mag het schip niet op. Bij de kassa is tegen betaling een beperkt aantal hygiënekits verkrijgbaar.

Capaciteit

'Door deze maatregel kunnen wij de capaciteit aan boord verhogen van 30 naar 40 procent. Dit betekent dat we maximaal 75 passagiers per afvaart toelaten.'

Reserveringssysteem

Tot en met zondag 28 juni geldt de huidige aangepaste dienstregeling met één schip. 'Het streven is om in juni een reserveringssysteem te introduceren, om passagiers te spreiden en hen een gegarandeerde afvaart te kunnen bieden.'

Vanaf maandag 29 juni komt het tweede schip in de vaart voor het hoogseizoen. 'Wel met de beperking van maximaal 75 passagiers per afvaart. Deze regeling verzorgen we vooralsnog tot en met 20 september.'

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Vlissingen

'Ouders verantwoordelijk zwemmen bij De Spetter'

THOLEN - Ouders maken zelf de keuze of ze hun kind dat een zwemdiploma heeft bij De Spetter laten zwemmen of niet. Dat zegt de gemeente Tholen.

9 uur geleden
The Wicked wil graag zelfs 'bieridioten' kunnen verrassen

VLISSINGEN - Met een blond, stevig triple-biertje vieren Marcel Lammers en Jolanda van Boven dat hun café The Wicked in Vlissingen twintig jaar bestaat. De coronaperikelen overschaduwen het jubileum, maar de twee laten zich niet uit het veld slaan. “Dat feestje komt er.”

9 uur geleden
Politie waarschuwt jongeren voor 'Blue Whale Challenge': 'Spel met gevaarlijke opdrachten'

THOLEN - De politie waarschuwt jongeren voor 'The Blue Whale Challenge'. Dit spel zou jongeren aanzetten tot het doen van gevaarlijke opdrachten.

9 uur geleden
Groep 8 neemt met bustoer afscheid van De Moolhoek

KAPELLE - Groep 8 van basisschool De Moolhoek in Kapelle is donderdagavond verrast met een bustoer, om afscheid te nemen van hun basisschooltijd.Veel activiteiten voor groep 8 konden door de coronamaatregelen niet doorgaan. Zo moesten de oudste leerlingen van De Moolhoek het zonder musical en kamp doen.

10 uur geleden
89-jarige Vlissinger op laffe manier beroofd van portemonnee

VLISSINGEN - Een 89-jarige man is donderdagavond in Vlissingen beroofd van zijn portemonnee met pas en geld. Binnen korte tijd werd er meer dan 1000 euro van zijn rekening gehaald.

11 uur geleden
Trouwauto gaat in vlammen op in Meliskerke

MELISKERKE - Aan de Torenstraat in Meliskerke is vrijdagmorgen een trouwauto uitgebrand die een bruidspaar vervoerde. De brand werd rond 11.35 uur gemeld.

11 uur geleden
Extra controles in Goes op hardrijders

GOES - De politie gaat op verschillende wegen in Goes meer controleren op snelheid.

12 uur geleden