Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ook Eddy van der Maas weet alles van jongleren met roosters

Ook Eddy van der Maas weet alles van jongleren met roosters

VROUWENPOLDER - Eddy van der Maas runt zijn Strandpaviljoen Atlantis nabij Neeltje Jans al ruim twee decennia. “Op een van de mooiste plekken” haast hij zich te zeggen. “Het seizoen loopt van begin april tot eind oktober en we zijn zonder camping of bungalowpark in de nabijheid echt een weersafhankelijke onderneming. Momenteel is het weer niet ideaal en dan ben ik gewoon eerder klaar. Vandaar dat ik onze hulp kon aanbieden bij Tom en Hennie van De Brouwerij”.Ook Eddy weet alles van jongleren met de roosters. Er is veel veranderd in de laatste jaren. “De scholen krimpen en er is veel meer horeca bij gekomen. We vissen dus met meer in dezelfde vijver. De jonge meiden en studentes doen er alles aan om vriendinnen voor het team te werven, maar er zijn er tegenwoordig genoeg die niet ‘hoeven te werken’. We staan vandaag met 3, maar bij temperaturen van 27 ° heb ik er toch echt 10 in de bediening nodig.” Wie ingeroosterd wordt kan voor minimaal 4 uur aan de slag.

Atlantis is in het seizoen 7 dagen per week open vanaf 10.00 uur. Ook op mooie dagen gaat de keuken om 20.00 uur dicht. “We werken op een afgelegen bestemming en het moet voor iedereen ook gewoon leuk werk blijven. Het is een jong team en natuurlijk gaat er dan weleens wat mis en dat geeft helemaal niet. Het zijn tenslotte geen kartonnen dozen”, lacht hij.

Meer uit Beveland

Burgemeester Dijksterhuis neemt Jaarboek Beveland 2023 in ontvangst

HEINKENSZAND - Burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele heeft uit handen van Robert Odekerken van Uitgeverij De Bode het Jaarboek Beveland 2023 in ontvangst genomen. 

3 uur geleden
Man gewond aan hoofd na ongeval Oosterschelde

COLIJNSPLAAT - Bij een ongeval op de Oosterschelde bij Colijnsplaat is zaterdagmiddag een man gewond geraakt aan het hoofd. De KNRM en de Kustwacht werden ingezet.

2 dagen geleden
Kapelse bigband 'The Evergreens' gaat terug in de tijd in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Op zaterdag 9 maart geeft bigband The Evergreens uit Kapelle een echte dansavond voor de liefhebbers van het stijldansen.

2 dagen geleden
Kunstenaar Dani Ploeger: 'Mijn werk gaat over de wereld waarin we leven'

VLISSINGEN - Bij de Souburgse fanfare leerde hij dat er meer mogelijk is dan 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'. Die les heeft Dani Ploeger ter harte genomen. Als kunstenaar zoekt hij de verbinding tussen de plek waar hij opgroeide en de kunstwereld. "Die mensen vinden me een rare, maar ik ben óók nog steeds iemand van het dorp."

2 dagen geleden
Auto belandt in sloot in buitengebied Borssele: Inzittenden naar het ziekenhuis

BORSSELE - In het buitengebied van Borssele is vrijdagavond een personenauto op zijn kop in een vrijwel droge sloot beland. Zeker twee personen raakten gewond.

2 dagen geleden
Hele gebied Omnium en Hollandsche Hoeve in Goes voortaan rookvrij

GOES - Binnen mocht al niet meer gerookt worden, maar voortaan is het hele terrein van het Omnium en de Hollandsche Hoeve in Goes een rookvrije zone. 'Hier komen veel kinderen en we willen het goede voorbeeld geven', aldus de partijen in het gebied die hiervoor samenwerken.

3 dagen geleden
Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

3 dagen geleden