Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ontsnapte tbs'er opgepakt op camping in Rilland

Ontsnapte tbs'er opgepakt op camping in Rilland

RILLAND - De veroordeelde 42-jarige kindermisbruiker uit Barneveld die donderdag tijdens zijn begeleid verlof van de tbs-kliniek in Nijmegen ontsnapte, is vrijdag opgepakt op een camping in Rilland. Dat laat de politie vrijdagmiddag weten.

De Barnevelder is in 2013 veroordeeld tot tbs vanwege het misbruik van minderjarige meisjes. Hij is onder behandeling geplaatst in de Pompekliniek in Nijmegen. Donderdag was hij met begeleid verlof en wist rond 15.00 uur tijdens een fietstocht te ontsnappen. 'Om 15.30 uur was hij nog gezien bij een pinautomaat in Gennep, maar daarna ontbrak ieder spoor', aldus de politie. 'Toen hij ontsnapte zijn de slachtoffers gewaarschuwd en startte het speciale opsporingsteam van de politie een onderzoek naar zijn verblijfplaats.'
Vrijdagmorgen is besloten een opsporingsbericht met foto en volledige naam van de man te verspreiden. Hij werd volgens de politie mede daardoor herkend.

Meer uit Reimerswaal

Darter Kay Schuurbiers Nederland Kampioen bij aspiranten

KRABBENDIJKE - Kay Schuurbiers (14 jaar) uit Krabbendijke is zondag na een spannende strijd Nederlands Kampioen geworden bij de dart-aspiranten.

2 uur geleden
Mag de vlag uit? Stuur jouw Geslaagd-foto in en straal in de Bode!

KRUININGEN/KAPELLE - De vlag kan vandaag uit bij veel eindexamenleerlingen. Zij krijgen namelijk te horen of zij geslaagd zijn. Ben je geslaagd of wil je iemand die geslaagd is verrassen? Stuur dan jouw geslaagd-foto in en wie weet staat jouw foto volgende week in de Bode!

1 dag geleden
Onderzoek naar energieoplossing Olzendepolder, eerste resultaten eind dit jaar

KRUININGEN - Hoe kunnen bedrijven in de Olzendepolder in Yerseke slimmer energie gebruiken en elkaar helpen als de één een stroomoverschot heeft en de ander een tekort? Dat moet onderzoek, dat de gemeente Reimerswaal betaalt, uitwijzen. Eind dit jaar worden de eerste resultaten verwacht.

1 dag geleden
'Groene' tegel tegen zwerfafval onthuld in Wemeldinge

WEMELDINGE - De Kapelse wethouder Jon Herselman, kinderburgemeester Claire en voorzitter Vrouwen van Nu Joke Folmer onthulden vorige week een tegel op het Dorpsplein in Wemeldinge als actie voor een schoner milieu.

2 dagen geleden
Kapelle houdt bijna vier miljoen over van 2023

KAPELLE - De gemeente Kapelle sluit de jaarrekening van 2023 met een positief resultaat van 3,7 miljoen euro. De jaarrekening wordt op 2 juli vastgesteld door de gemeenteraad.

2 dagen geleden
Zonovergoten Classic Races in Wemeldinge

WEMELDINGE - Zaterdag stond in het teken van de 28e editie van de Classic Races in Wemeldinge. Het werd een zonnige editie waarbij het publiek op en top kon genieten van de blinkende motoren.

3 dagen geleden
Informatieavond in Rillland voor bedrijven over verduurzamen door samenwerking

RILLAND - Energiecoöperatie 4411 houdt, samen met Hydrozorg en Zeeuwind, een informatie- en gespreksavond over de energieproblematiek en het verduurzamen van bedrijven in de gemeente Reimerswaal.

3 dagen geleden