Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ontmoetingsmiddag voor Oekraïners op Noord-Beveland

Ontmoetingsmiddag voor Oekraïners op Noord-Beveland

COLIJNSPLAAT - Inwoners van Oekraïne die op Noord-Beveland verblijven, zijn uitgenodigd voor een gezellige middag zaterdag (9 april) in de Thuishaven bij de dorpskerk in Colijnsplaat. 

De samenkomst is van 14.30 uur tot 16.30 uur. ‘Het is een besloten bijeenkomst waarin onze Oekraïense gasten kennis kunnen maken met elkaar. Er is een speciaal programma voor de kinderen’, laat de organisatie weten. Dit is een initiatief vanuit de Facebookgroep ‘Hulp aan Oekraïense vluchtelingen op Noord-Beveland’, in samenwerking met de Protestantse Gemeenten op Noord-Beveland. ‘Het plan is om ook in mei en juni een dergelijke middag te organiseren.’

Meer uit Beveland

Tjorven Lagrou wint EK handboogschieten in Ovezande

OVEZANDE - Tjorven Lagrou uit België is afgelopen weekeinde Europees kampioen handboogschieten geworden. 

3 uur geleden
Wandelen met alpaca`s nu ook in Schore

SCHORE - Het kriebelde al een tijdje maar op de open dag van zorgboerderij Rust na Onrust, waren de alpacawandelingen met bezoekers zo leuk en succesvol dat Felix Antheunisse, Rima Ventevogel en Lisa Dorrepaal besloten om dat vaker te doen.

4 uur geleden
Flinke schade bij ongeval

S GRAVENPOLDER - Een auto heeft zaterdagmiddag flinke schade opgelopen nadat deze op een vluchtheuvel botste. Er raakte niemand gewond bij het ongeluk

2 dagen geleden
Zomeravond-orgelconcert in de Nicolauskerk in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - Op dinsdag 23 augustus is er een orgelconcert op het historische Van Dam-orgel in de Nicolauskerk in Wolphaartsdijk. 

2 dagen geleden
Gewonde (18) bij mogelijke steekpartij Goes

GOES - Bij een mogelijke steekpartij in Goes is gisteravond een 18-jarige man gewond geraakt. Het slachtoffer, een inwoner uit Kapelle, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

2 dagen geleden
Brandweer rukt uit voor woningbrand

‘S-HEER HENDRIKSKINDEREN - De brandweer is afgelopen nacht uitgerukt voor een middelbrand in ‘s-Heer Hendrikskinderen. In een vrijstaande woning was brand uitgebroken.

2 dagen geleden
Kermis in Goes is geopend; week lang vertier in binnenstad

GOES - Kijkers waren er vrijdagmiddag al volop om te zien hoe de kermisexploitanten in Goes de laatste voorbereidingen troffen bij hun attracties. Om 15.00 uur is de kermis in de binnenstad officieel geopend en kan het publiek ook alle attracties uitproberen. 

3 dagen geleden