Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Onthulling bank in Serooskerke

Onthulling bank in Serooskerke

SEROOSKERKE - In Serooskerke is op vrijdag 2 juli een feestje gevierd bij appartementencomplex de Herdershof. Daar werd een 4 meter lange bank onthuld.

 De bank is geschonken door woningbouwvereniging Zeeuwland. Deze bank is er gekomen naar aanleiding van een wensboom die met de kerst in het dorp heeft gestaan. Dat werd georganiseerd door Platform Welzijn Serooskerke. Een van de wensen was meer banken in het dorp. De dorpsraad die bij dit platform betrokken is heeft woningbouwvereniging Zeeuwland benaderd met de vraag om een bank te sponsoren. 

Mooie plek
Dat heeft geresulteerd in een fraaie bank op een mooie plek bij het complex, waar veel mensen van kunnen genieten. De bank is belangeloos geplaatst door Lukasse en Zwemer Infra. Jaco den Boer van Zeeuwland en meneer de Later van de bewonerscommissie Herdershof onthulden de bank.

Meer uit Middelburg

Studenten HZ ontdekken potentie Zeeuws zeewier

MIDDELBURG - Op vrijdag 26 mei even geen college in het verschiet voor de veertig enthousiaste studenten van de studie chemie van HZ University of Applied Sciences. In plaats daarvan maakten ze een opwindende roadtrip door Provincie Zeeland. Onder leiding van Dockwize gingen de studenten op bezoek bij bedrijven in de regio waar ze de productie bekeken van Wilthagen en Elopak en daarna een bezoek brengen aan The Seaweed Company. Dit avontuur biedt de studenten de mogelijkheid om de uitdagingen waarmee MKB-bedrijven in de regio te maken hebben, beter te begrijpen en zelf de potentie van Zeeuws zeewier toe te passen. ?

23 uur geleden
Restaurant tijdelijk gesloten vanwege lekkende Co2-cilinder

MIDDELBURG – De brandweer heeft vrijdagmiddag enige tijd een restaurant op de Markt in Middelburg gesloten nadat er in een kelder een CO-2 cilinder was leeggelopen.

1 dag geleden
Waterscouts brengen plastic afval in kaart

WALCHEREN - Tijdens het Zeeuws Water Kamp in het Pinksterweekend brengt de Zeeuwse vloot scoutingboten plastic afval in de Zeeuwse wateren in kaart. 

1 dag geleden
Nieuwe melodieën voor het carillon in Veere

VEERE - Zaterdag 20 mei heeft stadsbeiaardier David van der Vlies nieuwe melodieën op de speeltrommel van het historische carillon in Veere gezet.

1 dag geleden
Weerbericht: Droog en zonnig pinksterweekend

Komend pinksterweekeinde verloopt droog met flink wat zon, aldus weerbureau Weeronline. 

1 dag geleden
De Drvkkery viert 25-jarig jubileum met allerlei activiteiten

MIDDELBURG – De grootste boekwinkel van Middelburg bestaat dit jaar vijfentwintig jaar. Het jubileum wordt groots gevierd – het hele jaar door – met speciale menu’s in de brasserie, bijzondere muzikanten en auteurs, foto exposities en natuurlijk beer Bartel.

2 dagen geleden
Divers aanbod op Kunstroute 'Kunst in Veere'

VEERE -  Afgelopen weekend vond Kunstroute ‘Kunst in Veere’ plaats. Op maar liefst 26 locaties konden bezoekers terecht om te genieten van verschillende kunstuitingen. Een kunstroute met voor ieder wat wils op bijzondere locaties met als decor het prachtige stadje Veere. Zoals een bezoeker opmerkte: ‘Waar je ook kijkt, alles is mooi.’

2 dagen geleden