Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Onderzoek overval op woning Grijpskerke in volle gang

Onderzoek overval op woning Grijpskerke in volle gang

GRIJPSKERKE - De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de woningoverval aan de Keizerstraat in Grijpskerke, die in de nacht van zaterdag op zondag door drie gemaskerde mannen werd gepleegd. 

De daders gingen er vandoor met een fors geldbedrag, een groot deel van de opbrengst van muziekfestival Hrieps, dat zaterdag plaatsvond in Grijpskerke. Het slachtoffer van de overval, een vrouw, bleef ongedeerd. De drie mannen kwamen rond 3.15 uur de woning binnen door een ruit te vernielen. Na de overval gingen ze er vandoor in een grijze auto.

Tot nu toe heeft de politie acht getuigen verhoord. Verder is een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld, waarbij tientallen adressen zijn bezocht. Ook kreeg de politie nog zeker 15 tips van diverse mensen. De coördinator van het onderzoek is erg blij met de betrokkenheid: "Wij danken alle mensen die tot nu toe informatie aan ons hebben doorgegeven. Wij merken dat de achterban van muziekfestival Hrieps groot is en dat mensen zeer geschokt zijn. Zij zijn zeer bereid om ons te helpen om deze zaak op te lossen. Ik roep mensen op om informatie, hoe klein het ook lijkt te zijn, met de politie te delen. Het is een ingewikkeld onderzoek, maar wij zijn vastbesloten deze zaak op te lossen."

Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

1 dag geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

1 dag geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

2 dagen geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

2 dagen geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

4 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

1 week geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

1 week geleden