Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ondernemersvereniging Yerseke verrast winnares winkeliersactie met scooter

Ondernemersvereniging Yerseke verrast winnares winkeliersactie met scooter

YERSEKE - Mevrouw Murre uit Yerseke heeft donderdag de hoofdprijs gewonnen van de najaarsactie van de plaatselijke ondernemersvereniging OVY. Ze won een elektrische scooter.

De Ondernemersvereniging Yerseke (OVY) hield een actie waarbij klanten van de winkeliers in het dorp prijzen konden winnen. Door kassabonnen in te leveren, maakten zij kans op een elektrische scooter en 25 waardebonnen. Deelnemers moesten de kassabonnen per honderd euro in een envelop stoppen en die inleveren. Alle enveloppen gingen in een grabbelton en donderdagmiddag zijn de winnaars getrokken. De hoofdprijs was een elektrische scooter ter waarde van 2500 euro. Daarnaast stelde iedere deelnemende ondernemer een waardebon van vijftig euro beschikbaar. “De cadeaubonnen zijn ook door deelnemers van buiten Yerseke gewonnen, zelfs tot in Zuid-Holland”, laat OVY-voorzitter Lennert Steketee weten. “De actie was een groot succes. Er zijn 1396 enveloppen ingeleverd.”

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Reimerswaal

Weer inspiratie dankzij het Ommetje

KAPELLE - De Kapelse schrijver Berend Huisjes heeft een exemplaar van zijn nieuwe verhalenbundel ‘Waratje’ overhandigd aan Gina Hindriks, de regiovertegenwoordiger van de Hersenstichting. Huisjes doneert tien procent van de verkoop van ‘Waratje’ aan dit goede doel.

15 uur geleden
Familie Meijers uit Biezelinge vond ondanks woningnood toch een nieuw huis

BIEZELINGE - Ondanks de woningnood wist familie Meijers uit Biezelinge, na lange tijd zoeken, alsnog hun droom om te verhuizen te verwezenlijken. Binnenkort krijgen ze de sleutel van hun nieuwe huis en in de loop van maart worden de verhuisdozen gevuld.

1 dag geleden
Wahine Wisse uit Yerseke is finaliste in missverkiezing

YERSEKE - Wahine Wisse (19) uit Yerseke staat op 27 maart in de finale van de Zeeuwse missverkiezing Miss Beauty of Zeeland. 

2 dagen geleden
Woningaanbod op dieptepunt: ‘Bouwen voor starters is onmogelijk’

Je droomhuis kopen is in deze tijd, zeker voor starters, ontzettend moeilijk. Op de Bevelanden stonden eind vorig jaar zo’n dertig procent minder woningen te koop dan in 2020. Dit dieptepunt in het woningaanbod is voor Frank Plouvier, makelaar/taxateur bij Faasse & Fermont, geen nieuws. “Als we een huis op de markt brengen, staat de telefoon meteen roodgloeiend.”

2 dagen geleden
Nieuwbouwplannen Abdijstraat Kapelle ter inzage

KAPELLE – De plannen om aan de Abdijstraat in Kapelle tien seniorenwoningen en twee winkelpanden - voor de Aldi, Action en Fruitshop - te bouwen, liggen vanaf donderdag (27 januari) ter inzage. Omwonenden en andere belanghebbenden kunnen erop reageren.

3 dagen geleden
Memorial 40-45 Kapelle geeft gezicht aan begraven Franse soldaten

KAPELLE - Voor museum Memorial 40-45 Kapelle veranderde de planning van de afgelopen tijd vaak. Naast het niet kunnen ontvangen van bezoekers konden ook grotere evenementen niet doorgaan. Desondanks hebben de vrijwilligers en Andries Looijen, voorzitter van het museum, niet stil gezeten. 

4 dagen geleden
Fruitteeltmuseum: ‘Ten opzichte van 2020 was het wél een goed jaar’

KAPELLE - Net als vele andere sectoren hebben de musea al twee jaar te maken met de coronamaatregelen. Zo ook het Fruitteeltmuseum in Kapelle. Naast een grote daling in bezoekers, liep het de afgelopen jaren ook voor de vele vrijwilligers van het museum anders dan verwacht. 

1 week geleden