Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ondernemersvereniging Yerseke verrast winnares winkeliersactie met scooter

Ondernemersvereniging Yerseke verrast winnares winkeliersactie met scooter

YERSEKE - Mevrouw Murre uit Yerseke heeft donderdag de hoofdprijs gewonnen van de najaarsactie van de plaatselijke ondernemersvereniging OVY. Ze won een elektrische scooter.

De Ondernemersvereniging Yerseke (OVY) hield een actie waarbij klanten van de winkeliers in het dorp prijzen konden winnen. Door kassabonnen in te leveren, maakten zij kans op een elektrische scooter en 25 waardebonnen. Deelnemers moesten de kassabonnen per honderd euro in een envelop stoppen en die inleveren. Alle enveloppen gingen in een grabbelton en donderdagmiddag zijn de winnaars getrokken. De hoofdprijs was een elektrische scooter ter waarde van 2500 euro. Daarnaast stelde iedere deelnemende ondernemer een waardebon van vijftig euro beschikbaar. “De cadeaubonnen zijn ook door deelnemers van buiten Yerseke gewonnen, zelfs tot in Zuid-Holland”, laat OVY-voorzitter Lennert Steketee weten. “De actie was een groot succes. Er zijn 1396 enveloppen ingeleverd.”

Meer uit Reimerswaal

Geniet zondag van 'dweilen' en food in Hansweert

HANSWEERT - Ieder jaar op de laatste zondag van september vindt in Hansweert het Answester Dweilbandfestival plaats. Voor zondag 24 september staat de 21e editie in de startblokken. 

8 uur geleden
Verkeer voorlopig verboden op instabiele dam Julianahaven Yerseke

YERSEKE - Omdat de damwand van de Julianahaven in Yerseke niet sterk en stabiel genoeg is, stelt de gemeente Reimerswaal een verkeersverbod in voor de kadewand. ‘Binnenkort wordt er een meetsysteem geplaatst om de stabiliteit van de damwand de komende tijd te meten’, laat de gemeente vrijdag weten. Op basis van de meetresultaten zijn misschien nog meer maatregelen nodig. ‘Dat is op voorhand niet uit te sluiten.’ 

11 uur geleden
Jonge bestuurder ongeluk Kruiningen mogelijk onder invloed van drugs

KRUININGEN - De 21-jarige Kruininger die donderdag met zijn auto over de kop sloeg in zijn dorp reed mogelijk onder invloed van drugs. Dat meldt de politie.

12 uur geleden
Nieuw bestuur Schoorse herfstmarkt: 'We willen dit leuke feest laten groeien'

SCHORE - Het nieuwe bestuur van stichting Schoorse Herfstmarkt kon zaterdag meekijken hoe de geroutineerde, afzwaaiende bestuursleden de markt in goede banen leidden. Voor editie 2024 staan Niels Peterson, Mark Kneepkens, Jeroen Heerspink en Jelmer Holm aan het roer.

1 dag geleden
Botsing met meerdere voertuigen op A58 bij Schore: meerdere personen gewond

SCHORE - Bij een aanrijding op de snelweg A58 tussen Kapelle en Schore zijn woensdagavond meerdere personen gewond geraakt.

1 dag geleden
Rillandse energiecoöperatie 4411 op 26 september een feit

RILLAND - Op 26 september vindt de oprichtingsvergadering van de Energiecoöperatie 4411 plaats in het dorpshuis van Rilland. Om 20.00 zijn alle inwoners en ondernemers uit het postcodegebied 4411 daar welkom. 

2 dagen geleden
Eerste editie Stof & Spektakel zaterdag in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Zaterdag 23 september organiseren De Stoffenkantine en Van Oorschot Naaimachineservice de eerste editie van ‘Stof & Spektakel’ aan de Zuidweg 21 in Krabbendijke.

2 dagen geleden