Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Onbeperkt genieten van film dankzij samenwerking Zeeuwse filmhuizen

Onbeperkt genieten van film dankzij samenwerking Zeeuwse filmhuizen

MIDDELBURG - De vier Zeeuwse filmtheaters Cinema Middelburg, FiZi Zierikzee, ’t Beest Goes en Ledeltheater in Oostburg zijn vol trots gezamenlijk aangesloten bij Cineville. Vanaf donderdag 23 maart kunnen Zeeuwen met een Cineville pas onbeperkt naar de vier theaters komen. Met een Cineville pas betaalt men slechts €22,50 per maand (of slechts €18,50 per maand jonger dan 30). Cinevillers kunnen hun hart ophalen met talloze prachtige films, én steunen de theaters.

De vier Zeeuwse filmtheaters vormen een netwerk. Door samen te werken is het eerder succesvol gelukt toe te treden tot het Europese netwerk Europa Cinemas. Ook werd er gezamenlijk een bijdrage van het Filmfonds geworven tijdens de Coronaperiode waarmee het vernieuwde educatieproject Make a Fake werd ontwikkeld. Nu volgt Cineville.

Voordelen
Voordelen van Cineville zijn dat leden vaker naar de film gaan, wat avontuurlijkere titels uitkiezen en over het algemeen wat jonger zijn. Per bezoek ontvangt het theater een bijdrage van Cineville. Het voordeel voor de Cineviller is dat er bij de vier theaters met hun diverse aanbod grote keuze is. De Cinevillers worden via de speciale Cineville-website geïnformeerd over films via achtergrondartikelen, interviews en recensies. Hierdoor ontstaat een soort ‘community-gevoel’.

Meer uit Beveland

Goes viert Koningsdag zaterdag én zondag

GOES - In Goes is het zaterdag én zondag genieten van feestelijke Koningsdag-activiteiten.

11 uur geleden
Lintjesregen 2024: koninklijke onderscheiding voor 89 Zeeuwen

MIDDELBURG - De lintjesregen heeft vrijdag 89 Zeeuwen een koninklijke onderscheiding opgeleverd.

11 uur geleden
Acht Goesenaren koninklijk onderscheiden bij lintjesregen

GOES - Bij zijn eerste lintjesregen als burgemeester van de gemeente Goes heeft Cees van den Bos vrijdag aan acht inwoners een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Echtpaar De Vos-Dekker en de heren Van den Pol, Nijsse, Remijn, De Kok, De Vries en Lankester zijn allemaal benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

12 uur geleden
Lintjesregen Noord-Beveland eert Marian de Haze en Piet Hamelink

GEERSDIJK/WISSENKERKE - Tijdens de jaarlijkse lintjesregen mocht burgemeester Loes Meeuwisse van de gemeente Noord-Beveland vrijdag Marian de Haze-Verhulst uit Geersdijk en Piet Hamelink uit Wissenkerke verrassen met een koninklijke onderscheiding. Meneer Hamelink is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en mevrouw De Haze tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

13 uur geleden
Lintje voor maar liefst twaalf inwoners Borsele

KWADENDAMME - Vergeleken met voorgaande jaren daalde er vrijdagmorgen een enorme lintjesregen neer op de gemeente Borsele. Bij een feestelijke bijeenkomst in de kerk in Kwadendamme zijn maar liefst twaalf inwoners koninklijk onderscheiden. Betsy Rentmeester, Anneke Kampstra, Leny Rijk, echtpaar Kot, Ad Lijmbach, Dies Beulens, Jos van Moolenbroek, Jan Steenbakker, Kees Faasse en Theo van de Swaluw zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Lau Rentmeester mag zich voortaan Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen.

13 uur geleden
Weekendweer: kans op onweersbuien tijdens Koningsdag

GOES - Dit weekeinde komt de temperatuur hoger uit dan voorgaande dagen, maar er is wel kans op buien. 'Koningsdag verloopt wisselend met droge perioden, maar ook buien, bij 14 en 18 graden', voorspelt weerbureau Weeronline. 

14 uur geleden
Vrouw gewond bij autobotsing in Heinkenszand

HEINKENSZAND - Bij een aanrijding tussen twee auto's is vrijdagochtend in Heinkenszand een vrouw gewond geraakt. Zij is naar het ziekenhuis gebracht.

14 uur geleden