Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Onbeperkt genieten van film dankzij samenwerking Zeeuwse filmhuizen

Onbeperkt genieten van film dankzij samenwerking Zeeuwse filmhuizen

MIDDELBURG - De vier Zeeuwse filmtheaters Cinema Middelburg, FiZi Zierikzee, ’t Beest Goes en Ledeltheater in Oostburg zijn vol trots gezamenlijk aangesloten bij Cineville. Vanaf donderdag 23 maart kunnen Zeeuwen met een Cineville pas onbeperkt naar de vier theaters komen. Met een Cineville pas betaalt men slechts €22,50 per maand (of slechts €18,50 per maand jonger dan 30). Cinevillers kunnen hun hart ophalen met talloze prachtige films, én steunen de theaters.

De vier Zeeuwse filmtheaters vormen een netwerk. Door samen te werken is het eerder succesvol gelukt toe te treden tot het Europese netwerk Europa Cinemas. Ook werd er gezamenlijk een bijdrage van het Filmfonds geworven tijdens de Coronaperiode waarmee het vernieuwde educatieproject Make a Fake werd ontwikkeld. Nu volgt Cineville.

Voordelen
Voordelen van Cineville zijn dat leden vaker naar de film gaan, wat avontuurlijkere titels uitkiezen en over het algemeen wat jonger zijn. Per bezoek ontvangt het theater een bijdrage van Cineville. Het voordeel voor de Cineviller is dat er bij de vier theaters met hun diverse aanbod grote keuze is. De Cinevillers worden via de speciale Cineville-website geïnformeerd over films via achtergrondartikelen, interviews en recensies. Hierdoor ontstaat een soort ‘community-gevoel’.

Meer uit Beveland

Volle Grote Markt in Goes geniet van 'Muziekfeest op het Plein'

GOES - De Grote Markt in Goes is woensdag volgestroomd voor het 'Muziekfeest op het Plein'. Nog de hele avond geniet het publiek van een keur aan bekende Nederlandse artiesten. 

9 uur geleden
De Meidoorn in Nisse viert aanbouw

NISSE - Het nieuwe lokaal van basisschool de Meidoorn in Nisse is klaar.Om dit te vieren mocht de Borselse wethouder Marga van de Plasse het naambordje van de 'doornloze Meidoorn' in het nieuwe voedselbos onthullen. De school heeft een nieuwe speel-leeromgeving met een vernieuwde moestuin, voedsel- en insectenbos, informatief bord over wat er rondfladdert, speelveld en een 'buitenlokaal' voor de natuurlessen. "Ook dorpsbewoners zijn welkom om van een rondje over ons plein te genieten", vertelt locatieleider en leerkracht Marion Geene. "Alles is tot stand gekomen door enorm veel inzet van ouders, medewerking van de gemeente Borsele, financiële steun van bijvoorbeeld de Rabobank, bedrijven van ouders en enkele bedrijven uit de omgeving en door de sponsorloop die we gehouden hebben."

22 uur geleden
Zeeuwse gemeenten en Scalda tekenen samenwerkingsovereenkomst

GOES - Tien Zeeuwse gemeenten en Scalda ondertekenen woensdag (12 juni) een nieuwe uniforme overeenkomst om te blijven samenwerken aan de inburgering en integratie van inburgeraars in onze regio. 

23 uur geleden
Campagne Goes en NS: 'Dat is pech, fiets weg!'

GOES - De gemeente Goes en Nederlandse Spoorwegen (NS) vinden een nette en veilige stationsomgeving belangrijk. Om het station veilig en goed bereikbaar te houden, moeten fietsen in de speciaal aangegeven parkeervakken staan. Fietsen die niet goed geparkeerd staan kunnen worden weggehaald. Om mensen hiervan bewust te maken is vorige week de campagne 'Dat is pech, fiets weg' van start gegaan.

1 dag geleden
'Muziekfeest op het Plein' in opbouw op Grote Markt in Goes

GOES - Op de Grote Markt in Goes is dinsdag de opbouw voor het 'Muziekfeest op het Plein' in volle gang. 

1 dag geleden
Tweede biljart voor de Westkant in Goes

GOES - Wethouder Joan Veldhuizen van de gemeente Goes opende woensdag, door het maken van een speciale carambole, de tweede biljarttafel in wijkgebouw De Westkant in Goes-West. 

1 dag geleden
Aanleg urban sportpark bij Het Schenge in Goes begonnen

GOES - Sportpark Het Schenge in Goes heeft al een terrein voor urban sports, maar met een skatepark en een pumptrack is het Urban Sportpark straks helemaal af. De bouwwerkzaamheden zijn maandag begonnen.

1 dag geleden