Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Omwonenden ruimen afval op in Erasmuspark

Omwonenden ruimen afval op in Erasmuspark

MIDDELBURG - De werkgroep Erasmuspark en Wijkteam Middelburg-Zuid organiseren een schoonmaakactie in het Erasmuspark.

Omwonenden kunnen vrijdag 22 en zaterdag 23 maart helpen met de schoonmaak. De actie vindt plaats in het kader van de Nederland Schoon. Omwonenden klagen regelmatig over afval in het park. Volgens de initiatiefnemers is het nu een mooie tijd om het op te ruimen. “Het riet is nog niet gegroeid, waardoor het water nog goed is te bereiken en er zitten nog niet zoveel bladeren aan de bomen, waardoor alles goed zichtbaar is.”

Helpen?

De schoonmaak begint beide dagen om 9.00 uur. Een handje helpen? Mail dan naar [email protected] of [email protected].

Meer uit Middelburg

Koning Willem-Alexander bij het ringrijden in Nieuw- en Sint Joosland

Nieuw-en Sint Joosland - Koninklijk bezoek bij het traditionele ringrijden in Nieuw- en Sint Joosland. 

1 uur geleden
Terugblik dag van de Zeeuwse klederdracht Westkapelle

WESTKAPELLE - Afgelopen maandag stond Westkapelle weer helemaal in het teken van klederdracht. Mensen werden opgeroepen om zich in Walcherse klederdracht, of andere kleding met een Zeeuws tintje, te kleden en naar het dorp te komen. 

1 uur geleden
Gemeente Veere presenteert plannen: grip op de groei van verblijfsrecreatie

DOMBURG - Vanaf vrijdag 17 mei liggen de plannen, die het college van de gemeente Veere heeft als het gaat om verblijfsrecreatie, ter inzage. Het college nodigt iedereen uit om de plannen goed te bekijken, omdat de voorgestelde maatregelen aanzienlijke gevolgen kunnen hebben. Indien gewenst kan een schriftelijke reactie gegeven worden. 

3 uur geleden
Regionaal kan een halve maandsom aan regen vallen, kans op wateroverlast

Dinsdagavond en woensdag veel regen verwachtREDACTIE - Een actief buiengebied nadert dinsdagmiddag ons land en trekt tijdens de avonduren en gedurende de nacht naar woensdag noordwestwaarts over. Tot en met woensdag kan regionaal veel regen vallen, daarnaast is ook hagel mogelijk. Lokaal kan het zelfs tot een halve maandsom komen. Deze hoeveelheden veroorzaken mogelijk wateroverlast.

6 uur geleden
Griezelen in de ZB tijdens The Night at the Library

MIDDELBURG - Donderdag 23 mei organiseert de ZB The Night at the Library. Van 19.00 uur tot 23.00 uur worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals een Meet & Greet met drie thrillerauteurs en een sinistere wandeling waar de koude rillingen van over je rug lopen.

23 uur geleden
Gevraagd: uw mening over de minimaregelingen van de gemeente

MIDDELBURG/VEERE - De gemeenten Veere, Middelburg en Vlissingen laten gezamenlijk een onderzoek uitvoeren door onderzoeksbureau KWIZ onder inwoners met een laag inkomen. De gemeenten zijn benieuwd naar uw mening over en ervaring met de hulp die zij u bieden bij de bestrijding van armoede.

1 dag geleden
Verklederdrachtenshow en meer... in Westkapelle

WESTKAPELLE - Maandag 20 mei is er van alles te beleven in de Polderhuistuin in Westkapelle. Tweede Pinksteren in klederdracht is zo langzamerhand een traditie geworden in het dorp. Al drie jaar roept de organisatie mensen op om zich in Walcherse klederdracht,of andere kleding/sieraden met een Zeeuws tintje, te kleden en naar Westkapelle te komen. 

2 dagen geleden