Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Omgekomen motorrijder is man uit 's-Heer Hendrikskinderen

Omgekomen motorrijder is man uit 's-Heer Hendrikskinderen

GOES - De motorrijder die dinsdagavond is overleden bij een eenzijdig ongeval op de Brouwersdam is een 22-jarige man uit ‘s-Heer Hendrikskinderen.

Dat heeft de politie woensdagmorgen bekend gemaakt. Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur op de weg tussen Scharendijke en Ouddorp. Medewerkers van de opgeroepen ambulances konden de motorrijder niet meer redden. Een traumahelikopter werd geannuleerd. De politie doet onderzoek naar het ongeluk.

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Moterrace 6 maanden geleden
Ja probleem is meestal te hart rijden rij voorzichtig in de bochten ben zelf ook moterijder een haas hoeft maar over te steken en je ga dus rij liefst te zacht dan te hart

Meer uit Beveland

Naterop wil 'met verve' waarnemen in Kapelle

KAPELLE - Fons Naterop is vrijdag geïnstalleerd als waarnemend burgemeester van de gemeente Kapelle. Hij beloofde meer te zullen doen dan op de winkel passen alleen. "Mensen mogen mij erop aanspreken als ze verschil merken met een kroonbenoemde burgemeester", zei Naterop in zijn eerste toespraak als burgervader van Kapelle.

11 uur geleden
Die Heenetrecht geniet van Woaimiddag

OUD VOSSEMEER - Obs Die Heenetrecht is de carnaval goed begonnen. Vrijdagmiddag was er een speciale 'Woaimiddag' en werd er volop gefeest en gehost met carnavalsvereniging 'De Vlooientrappers. Uitgedost in hun mooiste feestkleding, maakten ze er uiterst gezellig feestje van vol muziek en polonaises. De kinderen startten om 13.30 uur. en het laatste kwartier mochten ook de ouders en peutertjes mee feesten.

13 uur geleden
Ovenhuis Thermphos met explosie tegen de vlakte

VLISSINGEN - Met een grote knal is vrijdag om 16.00 uur het ovenhuis van de voormalige Thermphos uit elkaar geëxplodeerd. Dit ging met behulp van springstof. De knal was tot in de wijde omtrek te horen.

14 uur geleden
Verdachte van moord op vrouw in Oostkapelle blijft langer vastzitten

OOSTKAPELLE - De man die verdacht wordt van de moord op een buurvrouw in appartementencomplex Parc Zonnehove in Oostkapelle, vorig jaar mei, blijft langer vastzitten. Dat heeft de rechtbank vrijdag besloten.

15 uur geleden
Juliana Slag & Vlag repeteert voor Special Olympics

MIDDELBURG – In molen De Hoop in Middelburg is het trommelen geblazen met de slagwerkers van Juliana Slag & Vlag. Dit is de nieuwste afdeling van Juliana Korpsen Middelburg. Bij Juliana Slag & Vlag kunnen mensen met een verstandelijke beperking muziek maken en dansen.

17 uur geleden
Rob Duijm neemt afscheid als raadslid voor het CDA

THOLEN - Na ongeveer tien jaar deel uitgemaakt te hebben van de Thoolse gemeenteraad heeft Rob Duijm besloten om afscheid te nemen als CDA-raadslid. Hij wordt opgevolgd door Michael Schoonen.

18 uur geleden
Museum Veere maakt kans op Nationale Vrijwilligersprijzen

VEERE - Museum Veere is één van de twaalf initiatieven die kans maken op de Nationale Vrijwilligersprijzen.

18 uur geleden