Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Oliebollenactie op Eiland Tholen

Oliebollenactie op Eiland Tholen

OUD-VOSSEMEER - Leden van de Chr. Ger. kerk te Oud-Vossemeer gaan voor oudjaar weer aan de slag om heerlijke oliebollen te bakken.

Deze jarenlange traditie willen we graag in stand houden, gezien de vele positieve reactie die we elk jaar weer mogen ontvangen. Voor informatie en bestellingen kunt u terecht  bij de fam. Duine, Molenstraat 32 in Oud-Vossemeer: [email protected] of 0166-672166/06-34971590.

We hopen de bestelling op 31 december tussen 9.00 en 13.00 uur bij u te bezorgen. Dit is gratis (in de gemeente Tholen)

Als u oudejaarsmorgen niet thuis bent kunt u dit aangeven bij uw bestelling, dan kunt u uw bestelling zelf ophalen op Molenstraat 32 in Oud-Vossemeer.

Meer uit Tholen

Met de voetjes in het zand: Beachvolleybaltoernooi Tholen van start

THOLEN - Ook dit jaar organiseert volleybalvereniging AVC’87 weer het Beachvolleybaltoernooi Tholen. Het toernooi vindt, zoals voorheen, plaats op het beachvolleybalcomplex naast zwembad De Spetter. “We gaan er alles aan doen om er weer een onvergetelijk evenement van te maken!”

4 uur geleden
Afsluiting van de Haringvlietbrug: 8 weken omrijden

THOLEN - De Haringvlietbrug wordt gerenoveerd. Van vrijdag 9 juni 22.00 uur tot vrijdag 4 augustus 2023 23.00 uur is de brug gesloten voor al het verkeer. Tijdens de renovatie worden de brugklep en het bewegingswerk vervangen.

19 uur geleden
Kermis Oud-Vossemeer van start: Twee dagen lang volop plezier

OUD-VOSSEMEER - In Oud-Vossemeer is zojuist de jaarlijkse kermis weer van start gegaan. Twee dagen lang kunnen inwoners genieten aan de Raadhuisstraat.

23 uur geleden
Bestuurder uit Stavenisse zag te laat dat verkeer stilstond: 3 gewonden

BRUINISSE / STAVENISSE - Bij een ongeval op de Philipsdam zijn donderdag 8 juni drie personen gewond geraakt.

1 dag geleden
Jij op Tholen organiseert scootmobieltocht in Sint-Maartensdijk en Scherpenisse

SINT-MAARTENSDIJK/SCHERPENISSE - Tholenaren kunnen volgende week dinsdag meedoen met een scootmobiel in en rond Sint-Maartensdijk en Scherpenisse. Ook inwoners met een driewieler of duofiets mogen meedoen. De tocht is acht kilometer lang.

1 dag geleden
Weg richting Tholen afgesloten door ernstig ongeval met klassieke Chevrolet Corvette

THOLEN - Bij een ongeval met tussen een werkbus en een klassieke Chevrolet Corvette zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. Een traumahelikopter kwam ter plaatse.

1 dag geleden
Beweging en plezier door Jij op Tholen: 'We willen jong en oud in beweging krijgen'

THOLEN - Een beweegweek, een vol programma tijdens de vakantie of een scootmobieltocht. Jij op Tholen, van de gemeente Tholen, doet er alles aan om ervoor te zorgen dat kinderen, jongeren en volwassen op het eiland zich geen moment hoeven te vervelen. Ook afgelopen meivakantie werd er weer van alles georganiseerd. 

1 dag geleden