Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Oldtimer van bijna 90 jaar oud betrokken bij botsing N57 Kamperland

Oldtimer van bijna 90 jaar oud betrokken bij botsing N57 Kamperland

KAMPERLAND - Een bijna 90 jaar oude auto is vandaag aan het einde van de ochtend beschadigd geraakt bij een aanrijding op de Oost-westweg (N57) bij Kamperland.

Een bijna 90 jaar oude auto is vandaag aan het einde van de ochtend beschadigd geraakt bij een aanrijding op de Oost-westweg (N57) bij Kamperland. De Buick Sedan 57 met als bouwjaar 1933 raakte rond 10.30 uur betrokken bij een botsing met een ander voertuig.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van De Banjaard op de rijbaan richting Vrouwenpolder. Omdat werd gemeld dat er mogelijk sprake was van letsel werd ook de ambulancedienst gewaarschuwd. De politie kon vanmiddag nog niet aangeven of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt bij de botsing.

Een bergingsbedrijf heeft de oldtimer, die schade had aan de voorzijde, getakeld. Het ongeluk zorgde voor hinder voor het overige verkeer. Bij tijd en wijle stonden er in beide richtingen files. De politie leidde het verkeer samen met Rijkswaterstaat langs de ongevalslocatie

Meer uit Beveland

Kerstmiddag in Geerteshuis Kloetinge brengt mensen samen

KLOETINGE - ‘Samen met kerst’ is waar Ciska van Boven, Wilma Scholten en Linda Daalman zich hard voor maken op Eerste Kerstdag. Iedereen die, om welke reden dan ook, alleen is met kerst, is dan ‘s middags van harte welkom in het Geerteshuis in Kloetinge.

12 uur geleden
Zeeland krijgt tweede expat center voor buitenlandse werknemers

GOES - Zeeland heeft al een expat center in Terneuzen en volgend jaar komt er een locatie in Goes bij voor het noordelijk deel van de provincie. Het centrum biedt, in strijd tegen de personeelstekorten, service aan buitenlandse werknemers in Zeeland en Zeeuwse bedrijven die internationale krachten inhuren.

14 uur geleden
Toenemende kans op winterse neerslag en gladheid

Het wordt de komende dagen kouder en de kans op winterse neerslag neemt toe, voorspelt weerbureau Weeronline woensdag. ‘Door een fellere bui kan het zelfs tijdelijk wit worden. Tijdens de nachten gaat het licht vriezen en ontstaat er kans op gladheid.’

20 uur geleden
Ovenbrand in woning binnenstad Goes

GOES - In een woning in het centrum van Goes heeft dinsdagavond een korte tijd een brand gewoed. Bij de brand kwam flink wat rook vrij.

21 uur geleden
Den Inkelcross voert lopers door afwisselend natuurgebied

KRUININGEN - In het Den Inkelbos bij Kruiningen wordt op zaterdagmiddag 10 december de Den Inkelcross gehouden. 

1 dag geleden
Meidenavond in buurthuis De Pit in Goes

GOES - In buurthuis De Pit in Goes vindt vrijdag een gratis toegankelijke avond voor meiden van 12 tot en met 16 jaar plaats.

1 dag geleden
Auto flink beschadigd door botsing met fietsers in Goes

GOES – Bij een ongeval op de Westwal in Goes is een auto flink beschadigd geraakt aan de ruit. Er raakte niemand gewond.

1 dag geleden