Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ober Marc en schoenverkoper Arne zijn de Goese helden

Ober Marc en schoenverkoper Arne zijn de Goese helden

GOES - Marc Visser is de horecaheld van Goes, Arne Ruis is de winkelheld.

Dat is woensdag bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst in Lunchcafé ‘t Stadhuis op de Grote Markt. De verkiezing van de local heroes is een initiatief van winkeliersplatform Zo Goes!

Ober

Marc Visser werkt bij De Smulkamer, een lunchroom en bakkerij van zorgorganisatie Gors. Hij werkt al 25 jaar als ober. “Ik vind het leuk om mensen te helpen en met ze te kletsen”, zei Visser toen hij hoorde dat hij was genomineerd. De ober kreeg meer stemmen dan Roxanne Machielse van Café de Pompe en Patrick de Jong, kok bij Lunchcafé ‘t Stadhuis.

Sneakers

Ruis, die bij Sneakers werkt, liet bij de verkiezing Rutger Nousse van Blik en Veger en Karin Goulooze van Stretch Fashion achter zich. Ruis is pas negentien jaar. “Ik vind het ontzettend leuk om dit te doen, vooral van het contact met mensen geniet ik”, zei hij.

Meer uit Beveland

Reizende expo nu te zien in 's-Heer Arendskerke

's-HEER ARENDSKERKE - In alle dorpen van de gemeente Goes komt de komende twee jaar tijdelijk een fototentoonstelling. Dit is een nieuw cultuurproject van de gemeente, in samenwerking met de dorpsverenigingen. De aftrap is in 's-Heer Arendskerke, waar de expo tot 30 juni te bekijken is.

22 uur geleden
Muziekfeest op het plein op woensdag 12 juni in Goes

GOES - Op de Grote Markt in Goes wordt woensdagavond 12 juni een feestje gebouwd tijdens Muziekfeest op het Plein. De toegang is gratis.

1 dag geleden
Bennet Passenier en Pieter Corbijn: 'Marinus en Jacob laten ons ons eigen gang gaan'

SEROOSKERKE - Na een aantal jaar een goede basis te hebben gelegd, werd het een half jaar geleden officieel: Bennet Passenier en Pieter Corbijn namen de Hubo in Serooskerke over van Jacob en Marinus Passenier. Zij deden een stap terug en Bennet en Pieter staan nu aan het roer. Hoe kijken ze terug op het eerste half jaar als eigenaren van hun Hubo? Bennet: ,,We zijn precies verschillend en daardoor past het zo goed."

1 dag geleden
Meisje op fiets aangereden door bedrijfsbus in Goes, bestuurder aangehouden

GOES -  De bestuurder van een bedrijfsbusje is vrijdagmiddag aangehouden nadat hij betrokken was bij een aanrijding met een fietsster. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

2 dagen geleden
Openstelling subsidie Gebiedsgerichte Aanpak Wonen

MIDDELBURG - Vanaf 11 april 2024 kunnen gemeenten subsidie aanvragen voor het toekomstbestendig maken van bestaande woningen of nieuwsbouw, in combinatie met het verbeteren van de openbare ruimte.

2 dagen geleden
Kennisevent voor Zeeuwse ondernemers bij De Mythe in Goes

Op dinsdag 16 april organiseren de Bevelandse gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal in samenwerking met Zeeland Business een gratis kennisevent voor (startende) ondernemers in Goes. Het event wordt gehouden bij Theater De Mythe en bestaat uit een ondernemersmarkt, meerdere workshops en diverse interactieve presentaties. Toegang voor dit event is kosteloos.

3 dagen geleden
Vriendinnendagen met heerlijk lenteweer in Goes

GOES - Het weerbericht belooft een heerlijke voorjaarseditie van de Vriendinnendagen in Goes. Vrijdag en zaterdag is er veel te doen in en om de binnenstad.

3 dagen geleden