Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

NPO Radio 2 komt met Top 40 reclamenummers

NPO Radio 2 komt met Top 40 reclamenummers

HILVERSUM (ANP) - De Postbank en 15 miljoen mensen, KLM en One Day I'll Fly Away, Lidl en Little Brown Bag. Sommige liedjes zijn onlosmakelijk verbonden geraakt met de merken die ermee reclame maakten. Maar wat is de beste reclamemuziek uit de Nederlandse geschiedenis? NPO Radio 2 brengt het in kaart.

Publiek kan tot en met 15 december stemmen op zijn favoriete reclamemuziek. Op vrijdag 20 december wordt deze speciale top 40 gedraaid op de radiozender door dj's Wouter van der Goes en Frank van 't Hof.

"Bijna alle reclame’s zouden zonder de liedjes totaal niet uit de verf komen. Te gek om daar nu een mooi lijstje van te maken", aldus Wouter van der Goes. "Verschillende merken hebben kroonjuwelen uit de muziekhistorie opgepakt of ze juist laten maken en daarbij de emotie van dat nummer verbonden aan hun product. Met de Reclamemuziek Top 40 aller tijden zoeken we naar de nummers waarbij dat het beste is gelukt", zegt Erik de Zwart van de Stichting Nederlandse Top 40.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

'Rutgers liefde en kracht leven voort in zijn vrienden'

BEETSTERZWAAG (ANP) - De liefde en kracht van de in juli overleden Rutger Hauer leven voort in zijn vrienden. Dat zei actrice Sharon Stone donderdagmiddag tijdens een memorial in Hauers woonplaats Beetsterzwaag waar familie en vrienden zijn leven vierden. Hauer zou donderdag 76 jaar oud geworden zijn.

over 27 minuten
Vrienden herdenken Rutger Hauer tijdens memorial in Beetsterzwaag

BEETSTERZWAAG (ANP) - Vrienden en familie hebben donderdagmiddag tijdens een intieme memorial het leven van de in juli overleden acteur Rutger Hauer gevierd. Dat gebeurde in zijn woonplaats Beetsterzwaag, op de dag waarop Hauer 76 jaar oud zou zijn geworden.

1 uur geleden
Eric Brinkhorst wint de Jos van Leeuwen Fotoprijs

DEN HAAG (ANP) - Fotograaf Eric Brinkhorst heeft met zijn foto van de vonkenregen in Scheveningen de Jos van Leeuwen Fotoprijs 2019 gewonnen. Hij kreeg de onderscheiding voor de beste nieuwsfoto van het jaar uit handen van de naamgever, fotojournalist Jos van Leeuwen in Den Haag.

1 uur geleden
Taminiau maakt kostuums voor opera over Casati

AMSTERDAM (ANP) - Jan Taminiau, vooral bekend van de jurken die hij ontwierp voor koningin Máxima, maakt de kostuums voor de nieuwe opera van Willem Jeths, Ritratto.

7 uur geleden
Wangedrag Kaj van der Ree leidt tot thema-uitzending op 3FM

HILVERSUM (ANP) - NPO 3FM maakt een thema-uitzending naar aanleiding van het seksueel grensoverschrijdend gedrag van presentator Kaj van der Ree. De radiozender zendt die vrijdagavond uit op het voormalige tijdslot van Kaj, laat 3FM donderdag weten aan BuzzE.

8 uur geleden
Lavinia Meijer, Iggy Pop en Philip Glass samen op het podium

AMSTERDAM (ANP) - De Nederlandse harpiste Lavinia Meijer, de Amerikaanse rock- en punkzanger Iggy Pop en de Amerikaanse componist Philip Glass geven in juni samen vier shows in ons land. Ze staan in De Oosterpoort in Groningen, in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, in de Doelen in Rotterdam en TivoliVredenburg in Utrecht.

8 uur geleden
Kingsland dit jaar ook in Tilburg

TILBURG (ANP) - Het Koningsdagfestival Kingsland vindt dit jaar ook plaats in Tilburg. Behalve in het Tilburgse Spoorpark zijn er die dag festivals in Amsterdam, Rotterdam en Groningen, maakten de organisatoren bekend.

9 uur geleden