Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nog meer delicatessen bij Cash & Carry

Nog meer delicatessen bij Cash & Carry

VLISSINGEN - Zeevishandel Cash & Carry in Vlissingen. De grootste viszaak van Walcheren, gelegen naast de Albert Heijn XL, bestaat al ruim vijftig jaar! De winkel heeft haar assortiment uitgebreid met specialiteiten, zoals verse maaltijden en borrelschotels, ook zonder vis.

Eigenaar Dave Toet van Cash & Carry heeft een nieuw traiteur-gedeelte in de winkel, met allerlei delicatessen. “We bieden hoogwaardige, ambachtelijke producten die nergens anders in de buurt verkrijgbaar zijn”, vertelt traiteur Tim Sinke. Met zijn ervaring in de horeca en catering, wil chef-kok Sinke mensen verrassen, ook wie niet zozeer van vis houdt. “We verkopen bijvoorbeeld vers bereide zalmquiches en sushi, maar ook allerlei soorten tapas, met bijpassende wijnen.”

Sinke werkt met zoveel mogelijk lokale, pure ingrediënten en met zo min mogelijk conserveringsmiddelen. “We willen producten verkopen waarvan ik zelf ook gelukkig word. Daarom is feedback van klanten zeker welkom.”

“Zin om het weekend goed te beginnen? Of catering nodig voor een bedrijfsfeest? Wij kunnen alles voor je verzorgen. Levering op locatie is geen probleem.”

Kijk voor meer informatie op: www.zeevishandelcashandcarry.nl

Cash & Carry zeevishandel
Gildeweg 6, 4383 NK Vlissingen, 0118 - 412 666
[email protected]

Meer uit Vlissingen

Grote Clubactie succesvol voor Vlissingse verenigingen

VLISSINGEN - De Grote Clubactie is dit jaar met een totaalopbrengst van 16.381.041 euro een groot succes. Er werd maar liefst 3,6 miljoen meer opgehaald dan vorig jaar. Vlissingse verenigingen haalden samen 55.051,20 euro op.

16 uur geleden
Forse uitslaande brand in schuurtje aan de Callenfelstraat

VLISSINGEN- In een schuurtje achter een woning aan de Callenfelstraat heeft zaterdagavond een forse uitslaande brand gewoed. Tijdens de brand waren de bewoners, voor zover bekend, niet aanwezig. Vanwege de omvang van de brand heeft de brandweer ook omliggende gebouwen gecontroleerd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onbekend.

17 uur geleden
Leerlingen van De Ravenstein rennen voor Wereld Natuur Fonds

VLISSINGEN - Leerlingen van Archipelschool De Ravenstein hebben deze week geld ingezameld voor het Wereld Natuur Fonds. Met de sponsorloop hebben de kinderen van alle groepen van de basisschool een bedrag van 314 euro ingezameld.

1 dag geleden
Speeltuin Scheldekwartier in kerstsfeer

VLISSINGEN - Na het eerste seizoen maar Speeltuin Scheldekwartier zich op voor de feestdagen. Hoewel de speeltuin in winterslaap is worden er toch nog activiteiten georganiseerd. Zo is er zaterdag 9 december een kraampjesdag in het gebouw van de speeltuin en wordt er zaterdag 16 december een kerstconcert gegeven.

2 dagen geleden
Munt aan Zee voortaan het hele jaar geldig

VLISSINGEN - Voor het derde jaar is de cadeaumunt Munt aan Zee weer te koop. De munt is niet zoals andere jaren beperkt geldig maar kan het hele jaar door worden verzilverd bij een van de deelnemende bedrijven in Vlissingen. “Hiermee is dit dè cadeaubon van Vlissingen geworden," is initiatiefnemer Robert de Ruijter van mening.

2 dagen geleden
Auto uitgebrand bij station Oost-Souburg

OOST-SOUBURG- Nabij het NS-station in Oost-Souburg is donderdag aan het einde van de middag een auto in vlammen opgegaan. Er kwam flink wat rook vrij.

3 dagen geleden
Militaire oefening in Vlissingen

VLISSINGEN - Van donderdag 30 november tot en met zaterdag 2 december wordt de militaire oefening Wake Up '23 gehouden, een gezamenlijke oefening van defensie, politie en de kerncentrale Borssele.

3 dagen geleden