Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuwsgierige Yesenaar introduceert 'kinderachterbank'

Nieuwsgierige Yesenaar introduceert 'kinderachterbank'

YERSEKE - Niet genoeg ruimte in je auto om jouw zes kinderen mee te nemen tijdens een dagje uit? Dat is vanaf nu verleden tijd. Met de 'kinderachterbank' is dit probleem namelijk zo opgelost. Het bankje zorgt voor twee tot drie extra zitplaatsen, zodat iedereen toch mee kan naar de plaats van bestemming.

De 'ontdekker' van de kinderachterbank is de 43-jarige Jan Murre uit Yerseke. Samen met zijn vrouw runt hij een stoffeerderij. ''Wij houden ons bezig met het maken van bankjes op maat, markiezen en de ontwikkeling van een alternatief voor de horecaparasol'', vertelt de eigenaar. Murre is een persoon die zich graag onderscheidt van anderen en opzoek gaat naar nieuwe mogelijkheden. Door zijn nieuwsgierigheid ontdekte hij de kinderachterbank. ''Ik kwam erachter dat er op de automarkt slechts drie merken zijn die een model hebben met acht zitplaatsen. Het principe van het bankje bestond al, want een groot automerk heeft dat jaren geleden bedacht'', zegt Jan. ''Deze uitvinding is echter in Zeeland nog niet bekend en aangezien veel samengestelde of grote gezinnen tot mijn klantenkring behoren, zag ik mijn kans schoon om hier iets mee te doen.''

Kinderachterbank

Murre ging aan de slag en ontwierp een proefmodel van de 'kinderachterbank', zoals hij het product zelf noemt. ''Het bankje is van stof of kunstleer, zorgt voor er twee tot drie extra zitplaatsen in een auto en is voornamelijk bedoeld voor grote gezinnen. Het wordt achterwaarts vastgezet, zodat de kinderen naar buiten kunnen kijken. De kinderachterbank is inklapbaar, zodat men ook de bagageruimte kan blijven gebruiken'', legt Jan uit. ''Het voordeel van dit bankje is dat de mensen het zelf in hun eigen auto kunnen monteren. Naar de garage gaan is dus niet meer nodig.''

Informatie

Wie interesse heeft in de kinderachterbank of over dit product meer informatie wil inwinnen, kan contact opnemen met Jan Murre (0645986229). Hij legt graag uit hoe u/jij het bankje zelf in uw/jouw auto kunt monteren. Informatie is ook te vinden op de website www.kinderachterbank.nl of via www.facebook.com/kinderachterbank.

Meer uit Reimerswaal

Jongeren in Krabbendijke bekogelen politie met vuurwerk en eieren

KRABBENDIJKE - Leerlingen in Krabbendijke hebben zich dinsdagmorgen, net voor de meivakantie, misdragen door met vuurwerk en eieren te gooien. 'Er werd een Cobra 6 richting de politie gegooid', laat de politie weten, 'ook besmeurden ze een dienstauto.' 

13 uur geleden
Drukte bij muziekavond leerlingen Wim Steenbakker in Wemeldinge

WEMELDINGE - Ondanks het slechte weer was het vrijdag volop lente in het Dorpshuis De Wemel in Wemeldinge. Daar kwamen meer dan tweehonderd muziekliefhebbers bijeen om te genieten van diverse optredens van de leerlingen van Wim Steenbakker.

14 uur geleden
Jan Eversdijk uit Kruiningen verrast met lintje

KRUININGEN - Zaterdagavond is Jan Eversdijk uit Kruiningen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

1 dag geleden
Motorrijdster komt ten val in Yerseke en moet naar ziekenhuis

YERSEKE - Op de Burenpolderweg in Yerseke is zondagavond een motorrijdster gewond geraakt bij een val. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.

1 dag geleden
Vier de vakantie met spel archery tag in Yerseke

YERSEKE - Dinsdag (23 april) kunnen kinderen in Yerseke het spel archery tag spelen.

2 dagen geleden
Dronken automobilist belandt in de berm na eenzijdig ongeluk op de A58

KAPELLE - Een dronken automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag van de weg geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de A58. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De man heeft een tijdelijk rijverbod opgelegd gekregen.

2 dagen geleden
Op zoek naar Jacobus Pieter Griep uit Yerseke

YERSEKE - Henk Goedbloed is op zoek naar nakomelingen van Jacobus Pieter Griep en zijn vrouw Santje. 

3 dagen geleden