Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuwe XL-teststraat van GGD Zeeland bij Zeelandhallen

Nieuwe XL-teststraat van GGD Zeeland bij Zeelandhallen

GOES - GGD Zeeland opent maandag (14 december) in de Zeelandhallen in Goes een nieuwe XL-testlocatie. 

Door de nieuwe locatie wordt de capaciteit om mensen met coronaklachten te testen flink uitgebreid. De teststraat is een samenwerking tussen Adrz, de gemeente Goes en GGD Zeeland. 

Wintermaanden

De landelijke overheid wil meer testmogelijkheden in verband met de wintermaanden. Als de XL-locatie opent komt de teststraat bij het ziekenhuis in Goes te vervallen. 

Aan het maken van een afspraak voor een coronatest verandert niets. Dit kan via www.coronatest.nl en 0800-1202. 

Sneltesten

Op de nieuwe plek in Goes worden zowel de gebruikelijke PCR-testen als antigeen- of sneltesten afgenomen. Dit gebeurt op dezelfde wijze. De uitslag van de laatste test is alleen eerder binnen. Over het algemeen is de uitslag hiervan binnen een paar uur bekend. Kijk voor meer informatie op: www.ggdzeeland.nl.

Meer uit Beveland

De Goese Maan breidt padel uit

GOES - Tennis- en Padelvereniging De Goese Maan breidt uit van twee naar vier padelbanen. De twee nieuwe banen komen op de plek van de laatste gravelbaan. Voor tennis blijven er vijf all weather kunstgrasbanen.  

4 uur geleden
Zeeland telt recordaantal toeristen in 2022

Uit voorlopige cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat het aantal geregistreerde overnachtingen in Zeeland in 2022 uitkwam op bijna 12 miljoen. Een stijging van 8% ten opzichte van 2021. Nooit eerder vonden in Zeeland zoveel toeristische overnachtingen plaats. HZ Kenniscentrum Kusttoerisme heeft de cijfers voor Zeeland nader geanalyseerd.

7 uur geleden
Waterschap bouwt nieuw gemaal De Poel

‘s-HEER ABTSKERKE - In ’s-Heer Abtskerke wordt gestart met de bouw van het nieuwe gemaal De Poel. Aan de ’s-Heer Abtskerksezandweg, naast het spoor van de stoomtrein, wordt het bestaande gemaal vervangen door een nieuw gemaal.

8 uur geleden
Al bijna 500 Goesenaren zetten mantelzorger in het zonnetje

GOES - De gemeente Goes geeft mantelzorgers ook in 2023 weer een extraatje: de mantelzorgwaardering. Het gaat om een bedrag van 75 euro. Al 500 inwoners hebben dit cadeau aangevraagd voor hun mantelzorger, laat de gemeente weten.

10 uur geleden
Verkennende gesprekken Provinciale Staten van start

MIDDELBURG - Een kleine week na de overwinning van de BBB bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten van Zeeland vinden vandaag, woensdag 22 maart, de eerste verkennende gesprekken plaats tussen verkenner Gerard Rabelink en verschillende politieke partijen. Rabelink is gevraagd te onderzoeken welke partijen een coalitie zouden kunnen vormen. 

11 uur geleden
Inloopspreekuur en koffie-uurtje voor mantelzorgers in 's-Gravenpolder

‘s-GRAVENPOLDER - VrijwilligersHuis Borsele organiseert woensdag 22 maart het eerste inloopspreekuur in ’s-Gravenpolder voor mantelzorgers. Hier kunnen mantelzorgers ut de gemeente Borsele binnenlopen met alle vragen over hun zorgtaak.

1 dag geleden
Dorine Kole wint Goese dichtwedstrijd en hangt straks in etalages

GOES - De jury van de poëziewedstrijd ‘Bomen en natuur in Goes’ heeft unaniem ‘Nog heel even’ van de Goese Dorine Kole als mooiste inzending gekozen. Daarmee komt haar gedicht de komende weken in Goese winkeletalages te hangen. 

1 dag geleden