Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuwe thriller Karin Slaughter voert Bestseller 60 aan

Nieuwe thriller Karin Slaughter voert Bestseller 60 aan

AMSTERDAM (ANP) - Verzwegen, het nieuwe boek van schrijfster Karin Slaughter, staat deze week op nummer 1 in de Bestseller 60. De thriller, die voor het eerst in de lijst is opgenomen, wordt gevolgd door Alfabet van Charlotte Dematons en Epiloog bij grote verwachtingen van Geert Mak.

Vorige week voerde Nog lange niet van auteur M.J. Arlidge de lijst nog aan. Dat boek staat deze week op plek zes. In de nieuwe Bestseller 60 zijn twaalf nieuwe titels te vinden, maar ook twee herintreders.

Van schrijfster Lucinda Riley staat deze week nog maar één boek in de top 10. Haar boeken domineerden de lijst de laatste maanden. Vorige week stonden nog vijf boeken van haar hand bij de bestverkochte tien.

Boeken Top 10 (notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie: www.debestseller60.nl)

1. (-) Karin Slaughter - Verzwegen

2. (2) Charlotte Dematons - Alfabet

3. (-) Geert Mak - Epiloog bij grote verwachtingen

4. (12) Wilfried de Jong - De man en zijn wielerverhalen

5. (3) Rutger Bregman - De meeste mensen deugen

6. (1) M.J. Arlidge - Nog lange niet

7. (4) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

8. (-) Sander Heijne en Hendrik Noten - Fantoomgroei

9. (5) Lucinda Riley - De zeven zussen

10. (22) Mark Verhees - Eenvoudiger leven

Meer uit Entertainment

Britse schrijver van The Horse Whisperer overleden

LONDEN (ANP) - De Britse schrijver Nicholas Evans, beroemd door zijn werk The Horse Whisperer, is op 72-jarige leeftijd aan een hartaanval overleden. De in 1995 gepubliceerde roman werd wereldwijd een enorm succes. Er werden vijftien miljoen exemplaren verkocht van het boek, dat in Nederland werd uitgebracht onder de titel De paardenfluisteraar. Het is in tientallen talen vertaald.

1 jaar geleden
BNN 25 jaar: van tv-programma tot spraakmakende publieke omroep

HILVERSUM (ANP) - BNN, dat staat voor Bart's Neverending Network, is maandag 25 jaar geleden opgericht. De publieke omroep werd op 15 augustus 1997 in het leven geroepen door Bart de Graaff, Gerard Timmer, Willem de Bois en Frank Timmer. Na de fusie van BNN en VARA staat de omroep inmiddels al een aantal jaar bekend als BNNVARA.

1 jaar geleden
Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

1 jaar geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

1 jaar geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

1 jaar geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

1 jaar geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

1 jaar geleden