Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuwe tankautospuit voor brandweerpost Stavenisse

Nieuwe tankautospuit voor brandweerpost Stavenisse

STAVENISSE - Brandweerpost Stavenisse heeft een nieuwe tankautospuit en deze werd onder toeziend oog van burgemeester Ger van de Velde- de Wilde door ploegleider John Ponsteen in gebruik genomen.

De NTS is een van de nieuwe tankautospuiten die door de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) wordt ingezet. Met deze nieuwe tankautospuit kan de brandweer al met vier personen vertrekken in plaats van de gangbare zes waardoor er sneller uitgerukt kan worden.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Tholen

Zeeuwse videoclip is voorproefje van Goes Couture met Edwin Oudshoorn

GOES - Couturier Edwin Oudshoorn heeft een videoclip in Zeeland opgenomen voor zijn nieuwe haute couture-collectie, die Zeeuwse invloeden heeft.

7 uur geleden
Uitbraak coronavirus in verzorgingshuis Zwink in Tholen

THOLEN - Er is een uitbraak van het coronavirus geconstateerd in verzorgingshuis Zwink in Tholen.

8 uur geleden
Toneelvereniging St. Joseph stelt voorstellingen uit

OUD VOSSEMEER - Toneelvereniging St. Joseph, Oud Vossemeer, stelt de geplande voorstellingen uit.

8 uur geleden
'Nu doorpakken voor ondergrondse lijn bij Krabbendijke'

KRABBENDIJKE - De 380kV-hoogspanningslijn die bij Krabbendijke onder de grond wordt gelegd komt nog iets noordelijker van het dorp te liggen dan al de bedoeling was. “De kabels gaan de grond in ter hoogte van de huidige lijn”, vertelt wethouder Maarten Both van de gemeente Reimerswaal. “Daarmee doen we het maximale om aan ieders belangen te voldoen.”

9 uur geleden
Politie blij met opsporingscijfers, maar bezorgd over cybercriminaliteit

MIDDELBURG - De politiecapaciteit staat onder druk. Toch lukt het de Zeeuwse eenheid relatief veel overvallen, straatroven en woninginbraken op te lossen, zegt plaatsvervangend districtschef Okke van Gelderen van de Zeeuwse politie. Agenten zijn daarnaast steeds meer bezig met cybercrime. In de landelijke Week van de Veiligheid, die maandag 5 oktober begint, vraagt het korps hiervoor aandacht.De laatste twaalf maanden zijn in Zeeland 72 procent van de overvallen, 54 procent van de straatroven en 17,5 procent van de woninginbraken opgelost, vertelt Van Gelderen. “Dat zijn hoge percentages als je kijkt naar vergelijkbare regio’s, zoals Drenthe, Friesland en Overijssel. Als je vijf procent van de inbraken oplost, heb je het al goed gedaan.”

10 uur geleden
Middelburg krijgt portretten oud-bestuurders Schorer in bruikleen

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg krijgt een portret van Johan Schorer (1650-1705) en zijn vrouw Maria Schorer-Steengracht (1658-1683) in bruikleen.

11 uur geleden
WOZ-waarde: Tholen hoort tot de de goedkoopste gemeenten van Nederland'

De gemiddelde WOZ-waarde stijgt voor de vijfde jaar op een rij. Op 1 januari 2020 was de gemiddelde landelijke WOZ-waarde 8,9 procent hoger dan een jaar ervoor. In Tholen is de stijging aanzienlijk lager. Wethouder Peter Hoek legt uit.

11 uur geleden