Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuwe start en finish voor Delta Ride for the Roses

Nieuwe start en finish voor Delta Ride for the Roses

GOES - Het benefietevenement Delta Ride for the Roses heeft in juni een nieuwe start- en finishplaats: het terrein van Roompot op bedrijventerrein De Poel in Goes. Ook werkt de organisatie aan een vergunning om de renners van de 120 kilometer over de hoofdrijbaan van de Zeelandbrug te laten rijden.

Delta Ride for the Roses heeft woensdag haar plannen gepresenteerd voor 2023. Ze maakte daarbij twee nieuwe sponsoren bekend: vakantieparkenbedrijf Roompot en accountantskantoor Baker Tilly. Vanaf 2024 start de Delta Ride Midden Zeeland vanaf het hoofdterrein van Roompot en finisht op de Grote Markt in Goes. 

De Ride vindt plaats in het weekeinde van 9, 10 en 11 juni en bestaat uit verschillende onderdelen. De Delta Ride for the Roses Zeeuws-Vlaanderen, op zondag 11 juni, kent ook enkele aanpassingen. De start vindt niet meer plaats vanaf de Markt in Terneuzen, maar vanaf het Stadhuisplein. De finish blijft op de Markt. De routes in Zeeuws-Vlaanderen voeren dit jaar in westelijke richting, waarbij de rit van 120 kilometer de Panoramaweg in Groede passeert. 

De organisatie streeft ernaar om in 2025 minimaal 8.000 deelnemers te hebben, en een opbrengst voor KWF Kankerbestrijding van 350.000 euro. Inschrijven is vanaf 1 februari mogelijk via www.deltaridefortheroses.nl.

Meer uit Beveland

Binnenkijken bij Ambachtscentrum Goes: Romy en Dennis zijn creatieve duizendpoten

GOES - In het Ambachtscentrum in Goes staat het atelier van illustratoren Romy Sterkman en Dennis Menheere vol met hun handwerk. Romy, die ook styliste en hoedenontwerpster is, verkoopt er ook vintage kleding.

3 uur geleden
Busje op z'n kop in sloot bij Westerscheldetunnelweg

BORSSELE - Langs de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Borssele is donderdagmiddag een personenbusje op zijn kop in een ondiepe sloot beland.

8 uur geleden
Haags trio Goldband sluit Bevrijdingsfestival Zeeland af

VLISSINGEN - Het Bevrijdingfestival Zeeland wordt afgesloten door de Haagse formatie Goldband,  bekend van hits als ‘Stiekem’ en ‘Noodgeval’. Het Bevrijdingsfestival Zeeland wordt gehouden op 5 mei op diverse podia in de Vlissingse binnenstad.

8 uur geleden
Zeeland barst uit muzikale voegen op 1 april

MIDDELBURG - Deze week staat ook heel Zeeland in het teken van muziek! Muziekschool Zeeland trekt regionaal de kar van de landelijke Kindermuziekweek met een bomvol programma aan toffe activiteiten en optredens. Zo gaat de rijdende concertzaal Classic Express in Tholen langs basisscholen én wordt de week afgesloten met een open dag van Muziekschool Zeeland op diverse plaatsen op 1 april.

9 uur geleden
Banenmarkt 'Werken in Zeeland' in theater de Mythe in Goes

GOES - Theater de Mythe in Goes is donderdag omgetoverd tot de gratis toegankelijke banenmarkt ‘Werken in Zeeland’. Van 10.00 tot 15.00 uur is dit dé plek om de Zeeuwse arbeidsmarkt te ontdekken en in contact te komen met toonaangevende werkgevers. Een recordaantal van 55 bedrijven presenteert zich hier. 

13 uur geleden
Burgemeester na bezoek bouw kerncentrale Engeland: 'Heeft weg voor Borsele verhelderd'

HEINKENSZAND - Daags na zijn bezoek aan de bouwlocatie van een nieuwe kerncentrale in zuidwest-Engeland zijn nog niet alle indrukken en opgedane informatie bezonken bij burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele. Hij kan wel zeggen terug te kijken op een nuttig bezoek, in voorbereiding op de mogelijke komst van twee nieuwe kerncentrales bij Borssele. Bij het Britse plaatsje Cannington is in 2018 de bouw van een kerncentrale gestart. “Dat zou ons voorland kunnen zijn”, vertelt Dijksterhuis. “Al is de situatie niet één op één te vergelijken, het was goed om daar te zien wat de effecten van de bouw zijn en waarmee we allemaal rekening moeten houden voor ons voorwaardenpakket.”

1 dag geleden
Vrouw rijdt met auto tegen boom en belandt in greppel Kortgene

KORTGENE - Een automobiliste is dinsdagavond met haar voertuig van de Oudedijk bij Kortgene gereden en in een greppel tot stilstand gekomen.

1 dag geleden