Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuwe manager Tourist Info Middelburg

Nieuwe manager Tourist Info Middelburg

MIDDELBURG - Per 1 augustus heeft Els Bruggink het team van De Drvkkery versterkt als Manager Tourist Info Middelburg. 

Bruggink heeft veel ervaring in het toerisme en is haar carrière begonnen als promotiemedewerker bij de toenmalige Provinciale VVV Zeeland. Daarna heeft ze bij Roompot diverse functies vervult op de afdelingen Sales en Marketing, Stagebureau en Productontwikkeling. Gastbeleving is haar op het lijf geschreven en vanuit haar kennis en uitgebreide netwerk gaat zij samen met het team de promotie van Middelburg verbeteren en ontwikkelt zij samen met ondernemers in Middelburg en Walcheren nieuwe producten voor onze toeristen.  Ook wordt zij verantwoordelijk voor de gidsendienst Middelburg dat onderdeel is van De Drvkkery.

Wegwijs
Jaarlijks ontvangt de Tourist Info talloze bezoekers die op zoek zijn naar informatie over de stad. In dit informatiepunt worden toeristen wegwijs gemaakt voor een bezoek aan stad en omgeving. Er is een grote collectie aan wandel- en fietsroutes, Zeeuwse boeken en gratis informatiemateriaal. Vanuit de Tourist Info kan de bezoeker op ontdekkingstocht met e´e´n van de deskundige gidsen van de Gidsendienst, onderdeel van De Drvkkery. Ook worden groepsarrangementen op maat geregeld, coo¨rdinatie van cruiseschepen die in Middelburg aanmeren, stadspromotie en het onderhouden van de website www.uitinmiddelburg.nl. Het team van de Tourist Info Middelburg bestaat verder uit medewerkers aan de informatiebalie, een creatieve afdeling en tien stadsgidsen. Ook de komende 5 jaar is de Tourist Info het officie¨le toeristisch informatiepunt van Middelburg, werd duidelijk na een Europese aanbesteding vorig jaar. Die aanbesteding is terug te vinden op TenderNed. Sinds 2010 is de Tourist Info gevestigd in boekhandel de Drvkkery, aan de Markt in Middelburg.

Meer uit Middelburg

Aftellen tot Kerstmis: adventstoer gelanceerd in Middelburg Winterstad

MIDDELBURG - In Middelburg is vrijdag de zogenoemde Advent Visual Art Tour gelanceerd. De toer, waarbij in de maand december iedere dag een nieuw scherm met videokunst wordt geopend, maakt deel uit van Middelburg Winterstad.

2 uur geleden
Kerst in De Oostkerk

MIDDELBURG - Oost, west… Kerst op zijn best in de Oostkerk! Ook in de decembermaand is er genoeg te beleven in de Cultuurkoepel van Middelburg. In het weekend van 16 & 17 december staan Wibi Soerjadi en Cor Bakker met een kerstconcert in de kerk. De vrijdag daarop is er een X-MAS SING ALONG onder leiding van The Kickz. Op 15 december staat Dutch Baroque in de Oostkerk met het programma Magnificat anima mea Dominum. 

23 uur geleden
Theaterloods-B speelt Leeuwenhart voor basisscholen

MIDDELBURG - De nieuwe productie van De Zeeuwse jeugdtheatermakerij Theaterloods-B heet 'Leeuwenhart' en is bedoeld voor leerlingen van de bovenbouw van het basisonderwijs.

1 dag geleden
Oud-bestuurslid verduisterde 60.000 euro van tennisclub MLTC

MIDDELBURG - Bij Stichting De Veste, die gelieerd is aan de Middelburgse tennisclub MLTC, is in zes jaar tijd een bedrag van bijna 60.000 euro verduisterd door een oud-bestuurslid. Dat schrijft de tennisvereniging op haar website.

1 dag geleden
Vier je identiteit tussen de kunstwerken in de Vleeshal in Middelburg

MIDDELBURG - Op 8 december organiseert Vleeshal 'Queer Cheer', een queer-feest ten midden van de solotentoonstelling 'Freddie' van Freddie Mercado. Speciaal voor Paarse Vrijdag, een actiedag van de GSA (Gender and Sexuality Alliance), kunnen bezoekers dansen tussen de kunstwerken van Mercado. Mercado zoekt binnen zijn werk de grenzen op tussen identiteit en gender en daarmee is dit de perfecte setting voor dit bijzondere feest.

2 dagen geleden
Kerstmarkt Grote Kerk Veere

VEERE - Nog één week voordat de Grote Kerk in Veere weer omgetoverd wordt tot een kerstparadijs. Op 9 en 10 december vindt de jaarlijkse kerstmarkt van Veere plaats. 

2 dagen geleden
Onwelwordingen bij restaurant Middelburg

MIDDELBURG - Bij een fastfoodrestaurant in Middelburg zijn donderdagmiddag meerdere personen onwel geworden. De brandweer werd opgeroepen om metingen te doen.

2 dagen geleden