Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuwe Hunger Games-boek komt binnen op 1 in bestsellerlijst

Nieuwe Hunger Games-boek komt binnen op 1 in bestsellerlijst

AMSTERDAM (ANP) - Het nieuwe boek van Suzanne Collins in de Hunger Games-boekenreeks is de Bestseller 60 binnengekomen op nummer 1. De ballade van slangen en zangvogels is het vierde boek in de serie. Het verhaal speelt zich af voor het begin van de Hunger Games-trilogie.

Andere nieuwkomers in de top 10 van de boekenlijst zijn het kinderboek De Zoete zusjes zoeken een schat van Hanneke de Zoete en het zelfhulpboek I Am van Susan Shumsky.

Verder blijven de boeken van Lucinda Riley mateloos populair. Drie titels van de schrijfster staan in de top 10.

Boeken Top 10

(notering, tussen haakjes notering vorige week, auteur, titel. Bron: CPNB. Zie www.debestseller60.nl)

1. (-) Suzanne Collins - De ballade van slangen en zangvogels

2. (-) Hanneke de Zoete - De Zoete zusjes zoeken een schat

3. (1) Louis van Gaal & Robert Heukels - LvG

4. (3) Lucinda Riley - De vlinderkamer

5. (7) Charlie Mackesy - De jongen, de mol, de vos en het paard

6. (8) Lucinda Riley - De zeven zussen. Zon.

7. (4) Lucinda Riley - De zeven zussen

8. (-) Susan Shumsky - I Am

9. (5) Paulien Cornelisse - Japan in honderd kleine stukjes

10. (6) Rutger Bregman - De meeste mensen deugen

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Entertainment

Royalty-verslaggever Marc van der Linden (RTL) ligt in ziekenhuis

AMSTERDAM (ANP) - Royalty-verslaggever Marc van der Linden, bekend van onder meer RTL Boulevard, is opgenomen in het ziekenhuis. Wat hem mankeert is niet duidelijk. Kijkers van het programma misten Van der Linden al, zijn plaats werd ingenomen door Justine Marcella, hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten.

3 uur geleden
Politie Den Haag tegen relschoppers: Meld je of je komt op tv

DEN HAAG (ANP) - De politie in Den Haag gaat mensen op televisie laten zien die meededen aan de rellen in Den Haag op zondag 21 juni. Als de relschoppers dat willen voorkomen moeten ze zich voor aanstaande dinsdag gemeld hebben op het politiebureau, zo zegt de politie vrijdag.

4 uur geleden
Veel mensen willen zondag meepraten in racismedebat op tv

HILVERSUM (ANP) - Veel mensen willen zondagavond meedoen aan het racismedebat op NPO 1. De aanmeldingen stromen binnen voor het debat, waarbij live op televisie kan worden meegediscussieerd over racisme in de Nederlandse samenleving. Dat gebeurt tijdens een speciale aflevering van De Stelling, die wordt geleid door Jort Kelder. De thema-aflevering wordt zondagavond vanaf 20.25 uur live uitgezonden vanuit Rotterdam.

4 uur geleden
Ziggo Dome en AFAS Live ontslaan derde van personeel

AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse concertzalen Ziggo Dome en AFAS Live moeten een derde van hun personeel ontslaan. Directeur Danny Damman heeft vrijdag een bericht daarover van Het Parool bevestigd. De reorganisatie is een direct gevolg van de coronamaatregelen.

9 uur geleden
Roman Bonita Avenue wordt toneelstuk met Willem Voogd

AMSTERDAM (ANP) - De succesroman Bonita Avenue van schrijver Peter Buwalda wordt bewerkt tot toneelstuk. De theaterversie is in 2021 in de Nederlandse theaters te zien. De hoofdrollen worden gespeeld door Willem Voogd en Hajo Bruins, maakte Hummelinck Stuurman Theaterbureau vrijdag bekend.

12 uur geleden
Rutger Bregmans De meeste mensen deugen onverminderd populair

DEN HAAG (ANP) - Het boek De meeste mensen deugen doet het nog altijd goed in de Bestseller 60. Hij staat nu in totaal 44 weken in de boekenlijst, en op drie weken na stond het boek in 2020 in de top 10. Deze week ontving schrijver Rutger Bregman nog het Gouden Boek, omdat het sinds het verschijnen in 2019 meer dan 200.000 keer is verkocht.

2 dagen geleden
Ringo Starr viert 80e verjaardag met virtueel feestje

LONDEN (ANP) - Ringo Starr, de drummer van The Beatles is dinsdag tachtig jaar geworden. Sinds 2008 viert hij zijn verjaardag met een muzikaal feest in het bijzijn van vrienden, bevriende muzikanten en honderden fans. Daarbij zamelt hij ook geld in voor goede doelen.

3 dagen geleden