Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuw tenue voor Zeelandia Middelburg

Nieuw tenue voor Zeelandia Middelburg

MIDDELBURG - Sinds afgelopen zaterdag schitteren alle voetballers van Zeelandia Middelburg in nieuw ontworpen tenues. Van de allerjongsten tot het eerste elftal gaat de vereniging gekleed in identieke shirts met één unieke eigenschap. Ieder team heeft namelijk zijn eigen shirtsponsor. Het nieuwe tenue werd vrijdagavond officieel gepresenteerd, onder meer met een korte promovideo.

Nieuw kledingplan
De vereniging is zo’n jaar geleden gestart met een nieuw kledingplan waarbij voor ieder team op een laagdrempelige manier op zoek is gegaan naar een eigen shirtsponsor. Mede dankzij de bijdragen van deze sponsoren kunnen de tenues door de verenging worden aangekocht en aan de teams worden geschonken. Het nieuwe shirt van Zeelandia Middelburg bestaat uit de vertrouwde groene en witte banen, maar heeft ook enkele bijzondere details. Zo staat de skyline van Middelburg op de rug van het tenue.

Verheugd
De nieuwe voorzitter van de sponsorstichting, Marc Zaaijer, is zeer verheugd met de nieuwe shirts én het slagen van het kledingplan. “Veel shirts zijn voorzien van een sponsor, van vertrouwde sponsoren tot mooie nieuwe samenwerkingen. Zeker in coronatijd - waarin veel ondernemers het lastig hebben - zijn we daar ontzettend blij mee. Er kunnen overigens nog steeds sponsoren instappen, want een aantal teams is nog vrij.”

Het nieuwe tenue brengt vooralsnog geluk voor het eerste elftal van Zeelandia Middelburg. De ploeg won zaterdag in de nieuwe tenues met 2-1 van Zaamslag en blijft daardoor koploper in de derde klasse.

Meer uit Middelburg

Pop-up jeugdcentrum in De Spot tijdens Middelburgse kermis

MIDDELBURG - Vrijdag 2 augustus begint de kermis in Middelburg. Een evenement waar veel jongeren het hele jaar naar uit kijken. En reden voor de gemeente Middelburg en Vizita om een tijdelijk Jeugdcentrum in de binnenstad in te richten. Er is gekozen voor een pop-up jeugdcentrum in De Spot in de Beddwijkstraat.

6 uur geleden
Bezorger nagekeken na ongeval Middelburg

MIDDELBURG - De ambulancedienst heeft maandagmiddag een pakketbezorger gecontroleerd na een ongeval op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg.De bezorger was rond 16.00 uur betrokken bij een ongeluk op de Ampèreweg, een doodlopende weg op het bedrijventerrein. De ambulancedienst werd gewaarschuwd. De bestuurder werd nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.De verkeerspolitie heeft bij de automobilist een blaas- en speekseltest afgenomen maar de bestuurder bleek niet onder invloed te hebben gereden.

18 uur geleden
Stuur jouw Walcherse foto naar De Bode

MIDDELBURG/DOMBURG - Elke week staat op de ontspanningspagina van de wekelijkse Middelburgse & Veerse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Marga Willemse uit Vrouwenpolder die gepubliceerd werd. 

1 dag geleden
Veerenaren kunnen rijbewijs nu ook online verlengen

DOMBURG - Verloopt uw rijbewijs binnenkort of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met een categorie? Dat kan online, veilig en snel. Uw hoeft maar één keer naar het gemeentehuis in Domburg te komen en het rijbewijs ligt dan na 2 werkdagen voor u klaar. 

1 dag geleden
Totale leegverkoop kledingwinkel Leger des Heils

MIDDELBURG - Dinsdag 23 en donderdag 25 juli is er totale leegverkoop in kledingwinkel van Leger des Heils in Middelburg. Alles 1 + 1 gratis. 

1 dag geleden
Boskalis Beach Cleanup Tour Vrouwenpolder en Neeltje Jans

DOMBURG - Van 1 tot en met 15 augustus ruimen duizenden vrijwilligers in 30 etappes weer de hele Noordzeekust, van Cadzand tot Schiermonnikoog, op. Op 3 augustus is er een etappe op het strand bij Vrouwenpolder en 4 augustus bij Neeltje Jans. 

2 dagen geleden
Auto en scooter komen met elkaar in botsing op de Torenweg

MIDDELBURG- Op de Torenweg heeft zondagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Op de voorrangskruising met de Spinhuisweg kwamen een auto en een scooter met elkaar in botsing. De bestuurder van de scooter kwam ten val en werd door de ambulancedienst ter plaatse medisch onderzocht. Hij hoefde niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis. 

2 dagen geleden